İstenmeyen gelin miyim yoksa alıngan mıyım ?

Ayrıca nişanlınızin ablasının laflarını size getirmesi sahip çıkamıyor felan demesi orasıda ayrı bir sorun.

Ailece sorunlu. Sen oradayken seni görmezden gelmek daha nisanliyken varsa evlilik halinizi düşünemiyorum. Eğer ayrılmak istiyosan bitir ha ayrılmam diyosan da istenmeyen gelin ve mutsuz bir eş olmayı kabullen. Çünkü umursanmayacaksin anladigim kadariyla.

Görümce ve Kv gorevlerini yerine getirip görümcelik ve kaynanalık yapmışlar .
Ama nişanlın neden bu şekilde davranmış ?
Onun davranışlarını biraz gözlemle bence

Ailesinden utanıyomuş
Benimki 10 yildir hala utaniyor sen düşün:)
Beni almadan annesine gidemez beni sorarlarsa gelmedi isi vardi bile diyemiyor
Beni savunamiyor.yeri geldiginde oturup dedikodumuda yapiyor.çünkü utaniyor.
Bosver bacim yakma başını,bu sacmaliklar yuzunden migren hastasi oldum.kac kurtul ne halleri varsa görsünler

Şimdi ayrılmazsan ilerde daha çok başın ağrır şu kaynanaların watsapp kullanması çok değişik ya

.. istemeseler seni suanda nişanlı olmazdık diyip duruyo.. sonra seviyorum.. bana karşı güzel davranmasa bile cok güzel bş karakteri varkendini yetiştirmiş bi insan.. kaynetmek istemiyorım..

Ama siz iyi olduğunuza emin misiniz?

İnsan kendi kıymetini kendisi belirler, siz değerinizi pul etmişsiniz.

Nişanlınız, ailesi fikir değiştirse sizi terk edeceğini net şekilde söylemiş, daha ne kadar açık konuşabilir?

Resmen "kocam el iyisi olsa, bana kötü davransa da olur" diyorsunuz, neymiş, kendini yetişirmiş. Nasıl bir yetiştirmişlikse artık. Adam size vermediği kıymeti sosyal çevresine vs verdiğinde de böyle düşünecek misiniz?

Uzman falan değilim ama bence iyi değilsiniz.

"Seviyorsam demek" demeyin lütfen bana, ben de misal boz ayıları severim ama getirip evime sokmuyorum, bazı şeyleri uzaktan sevmek sağlıklıdır.

Ha ama evlenin tabi, aileyi de adamı da başkasının başını yakmadan piyasadan çekin sevabına.

Üzüldüm sizin için. Her şey gönlünüzce olsun inşallah ne diyeyim.

Istenmeyen gelin kısmını boşverin o tüm gelinlerin sabit kaderi de...Nisanlisiniz kısmi asıl garip olan bence

Siz daha çoooook ezilirsinz bu hayatta görümce kv nişanlı da neymiş .

Kendini sev . Kendini sev . Kendini sev . Kendini sev . Kendini sev . Kendini sev .

VE KENDİNİZE SAYGI DUYUN .

Yoksa valla işiniz iş . ..

Daha 2 ayım var nişanlımla konuşmalıyım yok onlar benim kardeşim annem derseler iyi mutluluklar onlarla der yoluma bakarum ama daha dikkatli olacağını söyleyip öyle de davranırsa o zaman onu yarıyolda burakmak istemem.. yalnız var ya babam duysa hiç bişyi dinlemez ceker alur beni bunların elinden

Bizim bir komsumuz vardı aileler birbirlerini hıc sevmemısler düğünde önce başlamış soğukluk sonra onlarda etkilendi bosandılar olan çocugu oldu . Eğer sizi Sevmiyorsa ailesi bence tekrar düşünün. Bir kere sevilmedin mı sevilmiyorsun. Simdi bunlar problem gibi görünmez ama sonra buyuk sorunlara sebep olabilir. Bız sıze ayrılın yada ayrılmayın diyemeyiz, ama buradaki çok insanın yasanmıslıkları var. Aileler malesef ki sizin hayatınızı da etkiliyor. Sadece etraflıca düşünün derim son karar sızın tabi kı. Hakkınızda hayırlısı olsun insallah.

Sorun kv ve gorumcen kesinlikle degil sorun nisanlin.senin arkanda durup onlara ezdirmemesi lazım evliligin devami icin bu şart yoksa zararin neresinden donersen kardir

İki konunuzu da okudum, seviyorum ne yapayım diyorsunuz, o yüzden bitirebileceğinize inanmıyorum, en azından biraz tepki vermeyi deneseniz, sessizim demişsiniz ama gerektiği yerde tepki verebilseniz inanın size böyle davranamazlar.

Benim erkek arkadaşımın ailesi de hoşuma gitmeyen bir şey yaptı, öyle bir tepki verdim ki tüm aile beni arıyor özür dilemek için, telefonlarını açmıyorum, nişan tarihini ileriye attım, erkek arkadaşım delirdi sinirden hiçbiri ile konuşmuyor. Benimki de biraz fazla oldu ama inanın bazı insanlar sertlikten anlıyor, siz iyi oldukça ezmeye çalışıyorlar.

Yok şuan gercekten ayrılıyoruz

Hakkınızda en hayırlısı olsun inşallah.

Ama olur da ayrılmazsanız tepki vermeyi deneyin mutlaka. Benimde kardeşim evleniyor, hatta ben bulmuştum kızı kardeşime görücü usulü tanıştılar, kız tarafı bizi çok mağdur etti, şu kadar altın istiyoruz bu kadar eşya istiyoruz şöyle bohça istiyoruz diye, bize göre çok ayıptır istemek, yine de erkek kardeşim tek bir kelime söyletmedi kıza. Erkek belirler ailesinin size nasıl davranacağını, o tepkisini koysa yapamazlar.

Yaşadığın şeylere benzer şeyler yaşadım bu durum seni yıpratacaksa dön bu işten derim yada konularıma bak geleceği gör...

Nişanlınız annesinden korktuğu için yanınızdan gitmek istiyor.
Istemeseler nişanlı olmazdık cümlesini kurabilecek cürette.
Daha nisanlısınız arada köprü olacağına laf taşıyor.
Ortamda sizi yok sayıyor.
Sizi bilmem de kendisi bin yılın istenmeyen damadı olur!

Yanımda arıyor annesi yemeğe gelecek misin diyor afedersin de kadın beynin yok mu senin benim yanımda işte yerserk yeriz yemek yemezsek de gelince evde yer ne arayıp duruyosun !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…