İstenmeyen gelin miyim yoksa alıngan mıyım ?

Ayy gercekten nefret ediyorum evlenmekten soğudum bu ne ki ya annesi ayrı kendisi ayrı bacısı ayrı bidert

Yanımda arıyor annesi yemeğe gelecek misin diyor afedersin de kadın beynin yok mu senin benim yanımda işte yerserk yeriz yemek yemezsek de gelince evde yer ne arayıp duruyosun !
Diyemeyip tabi annecim geliyorum diyorsa nişanlınız ben hala kayınvalidenizde sorun göremiyorum.
Muhtemelen kendisinin beyni vardır da nişanlınızın kendine ait bir benliği olmayabilir.

Diyemeyip tabi annecim geliyorum diyorsa nişanlınız ben hala kayınvalidenizde sorun göremiyorum.
Muhtemelen kendisinin beyni vardır da nişanlınızın kendine ait bir benliği olmayabilir.
Yok öyle demiyor siz yiyin biz beraber yiyoruz diyebiliyor Allahtan

E o da bir şey.
Yapmayın lütfen. Sizi ayrılık gibi bir konuda zorlayacak değilim ama nişanlınızın davranışlarını dikkatlice gözden geçirmeden evlenmeyin derim.
Aslında konustuk biraz onla onun geçmişinde biri olmuş ve o kız su an evliymiş beni sevdiğini ancak bütün hislerini onda tükettiğini bu yüzden bana soğuk davrandığını acıkladı.. ben de değer göremeyeveğm yerde duramayacağımı onun bu hallerine alışamayacağımı söyledim .. muhtemelen bu son raddeydi son konusma.. Hayırlısı olsun ikimizin hakkında da..
sosyal olmayabilirim ama kendimi cok seviyorum ve üzülmeyi de haketmiyorum.. gitsin o evlenmiş eski sevgilisinin yasını tutsun benden uzak olsun..

Evet üzülüyorum canım da cok acıyo kendimi kandırılmış gibi hissediyorum ama gececeğini biliyorum daha önce geçmişti cnkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…