- 27 Nisan 2018
- 60
- 9
- 1
- 33
- Konu Sahibi teachermistero
-
Yani şöyle gitmek istiyo annem bikeresinde eve geç geldiğimizde kuzmıştı onu arayıp o da sürekli tedirgin bu durumdanO sürekli yanından gitmek istiyor ama çok mutlusunuz... Himmmmm.....
Ailesinden utanıyomuşKv ve gorumceyi anladik hadi. Misyonlarini yerine getiriyorlarAma nisanliniz? Daha nisanliyken bile siz ordayken sizle alakadar olmayip surekli kardesiyle konusuyor ve sizi yok sayiyorsa, uzatmadan ayrilmaniz hayriniza olur. Cunku sonrasi hic iyi olmayacak. Sonradan uzuleceginize simdiden uzulun. En azindan cabuk atlatirsiniz.
Evet ?Sosyal fobim mi var?
Buda sizin konunuz değilmiydi?
Ne varmis utanacak? Ailesinin yaninda seninle konusmaya mi utaniyor? Cekecrginiz var o zaman. O zaman neden surekli seni cagiriyorlar o eve? Kimse konusmuyor etmiyor. Biblo gibi kosede durasiniz diye mi? Neden surekli cagiriyorlar biliyor musun? Simdiden seni alistiriyorlar ki gel deyince gelesin git deyince gidesin. Evlenince her dediklerini yapasin diye simdiden seni alistiriyorlar bunlata. Neden izin veriyorsun?Ailesinden utanıyomuş
Yani hiç de utangaç bi insan değil halbuki niye böyle yapıyo anlamadımNe varmis utanacak? Ailesinin yaninda seninle konusmaya mi utaniyor? Cekecrginiz var o zaman. O zaman neden surekli seni cagiriyorlar o eve? Kimse konusmuyor etmiyor. Biblo gibi kosede durasiniz diye mi? Neden surekli cagiriyorlar biliyor musun? Simdiden seni alistiriyorlar ki gel deyince gelesin git deyince gidesin. Evlenince her dediklerini yapasin diye simdiden seni alistiriyorlar bunlata. Neden izin veriyorsun?
Ayrılacağım demekle ha dyiince olmuyo o işler :/Nedir bu ıçe kapanikların disadonuklerden çektiği yaaa.Ayy gina geldi.Beni boyle kabul edin olm de.Ozguvenli dur.Cogu sorunun çözülebilir.Gerci nişanlım da seni eleştirerek biraz ozguveninden çalıyor ama.Benim de başımda oyle biri var.Simdiden eleştirmeye başladı.Bakalim ben ne olacam.Ya ayrılacam bu adamdan yada çekeceğim var gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?