- 23 Temmuz 2014
- 3.846
- 16.920
- 408
- 33
- Konu Sahibi teachermistero
-
Sizin yanınızdan sürekli gitme isteği varmış...
Ve ayrıca sizi yanında istemiyor biryerlere giderken...( Sosyal fobim mi var ) diğer konunuz...
Bu ikisi birleşince mantıklı olan ayrılmak...
Hala ayrılmalımıyım diyorsunuz?
Sürekli kavga ediyorsunuz ama çok iyi anlaşıyorsunuz. Çok mutlusunuz ama o sürekli yanından gitmek istiyor ve onlardayken seni yok sayıyor. Allah akıl vermiş kardeş. Biraz düşün bakalım.Şimdi öncelikle nerden baslasam bilmiyorum.. sözden baslayayım en iyisi ..
Ben yaklaşık bir senedir biriyle görüşüyordum cok anlaştığımızı düşündüğüm biriydi gerci hep kavga ederdik ama yine de dönüp dolaşıp barışırdık sonra nişanlanmaya karar verdik. Ailelerle tanıştık falan.. ilk önce ailesi cok sevdi yani sevdiklerini söyledi nişanlım ama sözden beri bi tuhaflar anlamadım.. nişandan önce (söz nişan biarada buarada) bi alışverişe gittik. Görmeniz lazım .. görümcem habire suna ne gerek var buna ne gerek var diyio durdu ayakkabıyı cok ucuz biyerden aldık mesela .. zaten sadece ayakkabı ve elbise aldık elbiseyi de nişanlımla biz gidip önceden seçmiştik zaten.. neyse ben cok bozuldum ama bişey demedim ..zaten cok da önemli değil benim için .. biz onları yemeğe çağırmıştık sözden önce sonra bunlar geldi istediler ama bizi hiç yemeğe falan cağırmadılar ailem bikere gitti onlara sadece yani.. nişanlım gelip gidiyo bize ben de onlara gelip gidiyorum ama aileler pek görüşmüyo. Görümcem mesela sürkeki böyle sinsi sinsi bakıyo laf sokuyo bana . Nişanlıma “sana sahio cıkmayı bilmiyo kendine güvenmiyo” falan dmiş bikere.. ben evlerine gidiyorum özen göstermiyorlar nişanlımm sürekli kardeşiyle muhabbet edip ona bişeyler anlatıyo ben yokmuşum gibi davranıyor resmen onlara yakın bana uzak davranıyo.. kaç kere ayrılmak istedim ayrılalım ailen istemiyo beni dedim ayrılmadı ama sürekli onlara gidip gelmemi istiyolar annesi iki gün aramayınca hemen niye aramıyo falan diyomış .. gecen gün WhatsApp durumumda fıtoğrafımızı paylaştım annesine gizliliği acmamışım görümcem hemnen söylemiş seni engelledi fakan diye.. ayy bilmiyorım cok üstüme geliyolar cidden .. biz nişanlımla basbasayken cok mutluyuz.. onun yanımdan sürekli gitmek isteği hariç.. ayrılmak istiyorum ama istemiyorum da kafam cok karışık
Malesef ya ayrılsam kotu olurum adamı seviyorum.Allahim ya mutlu şekilde kavustursun yada bugünümden kotu olacaksam içimi soğutsun.Senin icin de aynı dua ediyorum.Ayrılacağım demekle ha dyiince olmuyo o işler :/
Ailesinin yanında sen yokmussun gibi davranmasida ne demek yaa!Şimdi öncelikle nerden baslasam bilmiyorum.. sözden baslayayım en iyisi ..
Ben yaklaşık bir senedir biriyle görüşüyordum cok anlaştığımızı düşündüğüm biriydi gerci hep kavga ederdik ama yine de dönüp dolaşıp barışırdık sonra nişanlanmaya karar verdik. Ailelerle tanıştık falan.. ilk önce ailesi cok sevdi yani sevdiklerini söyledi nişanlım ama sözden beri bi tuhaflar anlamadım.. nişandan önce (söz nişan biarada buarada) bi alışverişe gittik. Görmeniz lazım .. görümcem habire suna ne gerek var buna ne gerek var diyio durdu ayakkabıyı cok ucuz biyerden aldık mesela .. zaten sadece ayakkabı ve elbise aldık elbiseyi de nişanlımla biz gidip önceden seçmiştik zaten.. neyse ben cok bozuldum ama bişey demedim ..zaten cok da önemli değil benim için .. biz onları yemeğe çağırmıştık sözden önce sonra bunlar geldi istediler ama bizi hiç yemeğe falan cağırmadılar ailem bikere gitti onlara sadece yani.. nişanlım gelip gidiyo bize ben de onlara gelip gidiyorum ama aileler pek görüşmüyo. Görümcem mesela sürkeki böyle sinsi sinsi bakıyo laf sokuyo bana . Nişanlıma “sana sahio cıkmayı bilmiyo kendine güvenmiyo” falan dmiş bikere.. ben evlerine gidiyorum özen göstermiyorlar nişanlımm sürekli kardeşiyle muhabbet edip ona bişeyler anlatıyo ben yokmuşum gibi davranıyor resmen onlara yakın bana uzak davranıyo.. kaç kere ayrılmak istedim ayrılalım ailen istemiyo beni dedim ayrılmadı ama sürekli onlara gidip gelmemi istiyolar annesi iki gün aramayınca hemen niye aramıyo falan diyomış .. gecen gün WhatsApp durumumda fıtoğrafımızı paylaştım annesine gizliliği acmamışım görümcem hemnen söylemiş seni engelledi fakan diye.. ayy bilmiyorım cok üstüme geliyolar cidden .. biz nişanlımla basbasayken cok mutluyuz.. onun yanımdan sürekli gitmek isteği hariç.. ayrılmak istiyorum ama istemiyorum da kafam cok karışık
Beni sevdiklerini söyledi ama davrnaışlarıma bakıyorım nişanlım yokkenki hiç seviyo gibi değiller yani.. mutfakta ayrı salonda ayrı insanlar resmen.. onun yanında iyi davranıyolar nişanlım da zannediyoki ben alınganımCanım genelde yorum yapmam ama o kadar aynı ki sanki benim eşimin ailesini anlattın, eşim yanlarında yokmuşum gibi yapardı nişanlıyken hala da öyle, özensizlerdi ve hala da öyle değişmiyorlar kaç kurtul dicem ama ciddiye alır mısın bilmiyorum, yol yakınken dön, gerçekler ortada ama işin içindeyken saf gibi düzelir tanıyınca severler bana öyle geliyor demiştim ama değilmiş.. Görünen neyse o..
Ben anlatmıyorum pek anlatamıyorım cünkü hemen gidip aileisne söylüyo niye böyle yaptınız dye bu sefer ben alımgan ve suclu cıkıyorum.. istemeseler seni suanda nişanlı olmazdık diyip duruyo.. sonra seviyorum ben onu ayrılınca pişman olursam diye korkuyorum.. bana karşı güzel davranmasa bile cok güzel bş karakteri varkendini yetiştirmiş bi insan.. kaynetmek istemiyorım.. ayy Allahım ya resmen cıkmazlardayum..Bende çok anlatırım eşime derim yok sen alınıyorsun ama esım ortamdan ayrılınca suratları degısıyor, aynı ne dıyeyım ben anlamadım umarım sen anlarsın hakettıgın evlılıgı yaşarsın, derdım eskiden sevmiyorlar benı konusuyor lar konusöasam, derdı kı sana oyle geliyor, ama hıc te oyle gelmiyormuş, ara da bısey olmadıgı halde hıc nasılsın bıle demeyen Bı kanım var misal ve benı yıllardır tanıyor..
Salatayı niye elinle karıştırdın ki ? Kaşık yok muydu evde ?bi parantez gecen giytiğimde salata yapmıştım ama elimle karıştırdım sanırım orda biraz yanlış yaptım bidaha ki gittiğimde slaata
Bilmiyorum neden öyle bişey yaptım AllahımmmmSalatayı niye elinle karıştırdın ki ? Kaşık yok muydu evde ?
Şuanda ikiniz beraberken mutlusunuz ama evlenince asla öyle olmayacak.Şimdi öncelikle nerden baslasam bilmiyorum.. sözden baslayayım en iyisi ..
Niye yanlış olsun salatayı zaten elimizle doğruyoruz bazen bende elimle karıştırırım sosu içine sinsin diye bunda yanlış birşey yok.Bilmiyorum neden öyle bişey yaptım Allahımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?