- 27 Şubat 2018
- 1.514
- 3.919
- 133
- Konu Sahibi teachermistero
-
Evet yanımda nişanlıöın eski sevgilisinin adını zikretmil biridir kendileri sonra da üste cıkmayı başarmıştır .. ya ben gerçekten insanların iyi niyetli olduğunu düşünmeknistiyorum hep ama onun için böyle bişey düşünemiyoruö hiç hercekten cok fitneci bi insan allah affetsinŞuanda ikiniz beraberken mutlusunuz ama evlenince asla öyle olmayacak.
Nişan ve söz insanlarin birbirlerini daha iyi tanıması içindir bence istenmiyorsun ve gorumcen çok fena yol yakinken dön derim sevgi karın doyurmuyor malesef.
Ben öyle değil de eşime bak biz cağırıyoruz ediyoruz ama o bize uzak duruyo imajı vermek istiyolar gibi hissettimGidince iyi davranmıyorlar ama sürekli arayıp gitmeni istiyorlar öyle mi?
Sözlerini geçirip geçirmediklerini test ediyorlar
İyide çagırmakta ne var önemli olan güzel davranış, sözdür. Gittiğinde iyi muamele görmuyorsan neden gidesin ?Ben öyle değil de eşime bak biz cağırıyoruz ediyoruz ama o bize uzak duruyo imajı vermek istiyolar gibi hissettim
KV YE NEDEN GİZLEDİN Kİ DURUMLARI?Şimdi öncelikle nerden baslasam bilmiyorum.. sözden baslayayım en iyisi ..
Ben yaklaşık bir senedir biriyle görüşüyordum cok anlaştığımızı düşündüğüm biriydi gerci hep kavga ederdik ama yine de dönüp dolaşıp barışırdık sonra nişanlanmaya karar verdik. Ailelerle tanıştık falan.. ilk önce ailesi cok sevdi yani sevdiklerini söyledi nişanlım ama sözden beri bi tuhaflar anlamadım.. nişandan önce (söz nişan biarada buarada) bi alışverişe gittik. Görmeniz lazım .. görümcem habire suna ne gerek var buna ne gerek var diyio durdu ayakkabıyı cok ucuz biyerden aldık mesela .. zaten sadece ayakkabı ve elbise aldık elbiseyi de nişanlımla biz gidip önceden seçmiştik zaten.. neyse ben cok bozuldum ama bişey demedim ..zaten cok da önemli değil benim için .. biz onları yemeğe çağırmıştık sözden önce sonra bunlar geldi istediler ama bizi hiç yemeğe falan cağırmadılar ailem bikere gitti onlara sadece yani.. nişanlım gelip gidiyo bize ben de onlara gelip gidiyorum ama aileler pek görüşmüyo. Görümcem mesela sürkeki böyle sinsi sinsi bakıyo laf sokuyo bana . Nişanlıma “sana sahio cıkmayı bilmiyo kendine güvenmiyo” falan dmiş bikere.. ben evlerine gidiyorum özen göstermiyorlar nişanlımm sürekli kardeşiyle muhabbet edip ona bişeyler anlatıyo ben yokmuşum gibi davranıyor resmen onlara yakın bana uzak davranıyo.. kaç kere ayrılmak istedim ayrılalım ailen istemiyo beni dedim ayrılmadı ama sürekli onlara gidip gelmemi istiyolar annesi iki gün aramayınca hemen niye aramıyo falan diyomış .. gecen gün WhatsApp durumumda fıtoğrafımızı paylaştım annesine gizliliği acmamışım görümcem hemnen söylemiş seni engelledi fakan diye.. ayy bilmiyorım cok üstüme geliyolar cidden .. biz nişanlımla basbasayken cok mutluyuz.. onun yanımdan sürekli gitmek isteği hariç.. ayrılmak istiyorum ama istemiyorum da kafam cok karışık
Yani annemden babamdan da gizli durumlarım ne biliyim görmelerine gerek yok benceKV YE NEDEN GİZLEDİN Kİ DURUMLARI?
GERÇEKTEN ANNENE BABANA DA GİZLİ OLSA BUNU KVYE ANLATAMAZSIN MALESEF, VALLA BANA KALSA BENDE GİZLİYCEM KV YE ÇÜNKÜ ORDAN TAKİP EDİYOR NERE GİTTİM NE YAPTIM :)Yani annemden babamdan da gizli durumlarım ne biliyim görmelerine gerek yok bence
yetişkin değil misiniz neden kaynana görümce nezaretinde alışverişe çıkıyosunuz?bi alışverişe gittik
ailen bi kere gitmiş işte neden sürekli yemeğe davet etsinler?ama bizi hiç yemeğe falan cağırmadılar ailem bikere gitti onlara sadece yani
ayrılmak tek taraflı da olur.kaç kere ayrılmak istedim ayrılalım ailen istemiyo beni dedim ayrılmadı
insan sosyal bi canlı. başbaşa herkesle anlaşırsın. önemli olan müdahale olduğunda anlaşabilmek.biz nişanlımla basbasayken cok mutluyuz..
sonra aglıcana simdi ayrıl simdi üzül baskası olsa annesinin yanında daha cok sırnasır emin ol bugun seni aileain yanında önemsemeyen yarın ailesinin yanında hakaret eder ederinle biryle evlen seni haketmeyen biriyle degilAilesinden utanıyomuş
O zaman iyi düşün canım evlilik görüldüğü gibi değil aileylede evleniliyor.Evet yanımda nişanlıöın eski sevgilisinin adını zikretmil biridir kendileri sonra da üste cıkmayı başarmıştır .. ya ben gerçekten insanların iyi niyetli olduğunu düşünmeknistiyorum hep ama onun için böyle bişey düşünemiyoruö hiç hercekten cok fitneci bi insan allah affetsin
Şu an böyleyse evlenince çarpı beşe katlanır.Şimdi öncelikle nerden baslasam bilmiyorum.. sözden baslayayım en iyisi ..
Ben yaklaşık bir senedir biriyle görüşüyordum cok anlaştığımızı düşündüğüm biriydi gerci hep kavga ederdik ama yine de dönüp dolaşıp barışırdık sonra nişanlanmaya karar verdik. Ailelerle tanıştık falan.. ilk önce ailesi cok sevdi yani sevdiklerini söyledi nişanlım ama sözden beri bi tuhaflar anlamadım.. nişandan önce (söz nişan biarada buarada) bi alışverişe gittik. Görmeniz lazım .. görümcem habire suna ne gerek var buna ne gerek var diyio durdu ayakkabıyı cok ucuz biyerden aldık mesela .. zaten sadece ayakkabı ve elbise aldık elbiseyi de nişanlımla biz gidip önceden seçmiştik zaten.. neyse ben cok bozuldum ama bişey demedim ..zaten cok da önemli değil benim için .. biz onları yemeğe çağırmıştık sözden önce sonra bunlar geldi istediler ama bizi hiç yemeğe falan cağırmadılar ailem bikere gitti onlara sadece yani.. nişanlım gelip gidiyo bize ben de onlara gelip gidiyorum ama aileler pek görüşmüyo. Görümcem mesela sürkeki böyle sinsi sinsi bakıyo laf sokuyo bana . Nişanlıma “sana sahio cıkmayı bilmiyo kendine güvenmiyo” falan dmiş bikere.. ben evlerine gidiyorum özen göstermiyorlar nişanlımm sürekli kardeşiyle muhabbet edip ona bişeyler anlatıyo ben yokmuşum gibi davranıyor resmen onlara yakın bana uzak davranıyo.. kaç kere ayrılmak istedim ayrılalım ailen istemiyo beni dedim ayrılmadı ama sürekli onlara gidip gelmemi istiyolar annesi iki gün aramayınca hemen niye aramıyo falan diyomış .. gecen gün WhatsApp durumumda fıtoğrafımızı paylaştım annesine gizliliği acmamışım görümcem hemnen söylemiş seni engelledi fakan diye.. ayy bilmiyorım cok üstüme geliyolar cidden .. biz nişanlımla basbasayken cok mutluyuz.. onun yanımdan sürekli gitmek isteği hariç.. ayrılmak istiyorum ama istemiyorum da kafam cok karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?