İstenmeyen gelin miyim yoksa alıngan mıyım ?

Kendimi gördüm sizde. Bizde aynı böyleydik ailevi konularda. Sadece eşim her fısatta yanıma gelirdi ve ablası sinsilik yapıp olay çıkardığında ben duymadan hallederdi mevzuyu. Bi defa ablası çok ileriye gitmişti eşim de çıldırmış el kaldırmış ablasına, bende tam olayın üstüne gitmiştim yalnızken eşime çıkışmıştım bidaha böyle bi şey yapma diye. Ki ona rağmen ailesinden dolayı ben bile ayrılmak istedim. Ama eşim beni ikna etti evlendik. Ona rağmen çok sorunlar yaşadık ailesi kaynaklı.

Sizin nişanlıda hiçbi numara yok. Baştan böyle. O yüzden bu evlilik size mutluluk getirmez. Bence ayrılmalısınız.

Evet yanımda nişanlıöın eski sevgilisinin adını zikretmil biridir kendileri sonra da üste cıkmayı başarmıştır .. ya ben gerçekten insanların iyi niyetli olduğunu düşünmeknistiyorum hep ama onun için böyle bişey düşünemiyoruö hiç hercekten cok fitneci bi insan allah affetsin

CÜnkü görümcem kişisi ben ona saka yapmaya bile korkuyorum alınır diye demiş dengesiz seviyesiz.. sen şakalarını benim fiizksel özelliğimle ya da beni rahatsız edecek şekilde yaparsan alınırım tabi. Geçen gün mesela adım banu olsun diyelim banu ismi de hanmefendi falan demekmil bem bu isimden bu anlamı hiç beklemzdim diyo ..

Ben öyle değil de eşime bak biz cağırıyoruz ediyoruz ama o bize uzak duruyo imajı vermek istiyolar gibi hissettim
İyide çagırmakta ne var önemli olan güzel davranış, sözdür. Gittiğinde iyi muamele görmuyorsan neden gidesin ?
Şimdiden bunları söylersen de nişanlının karakterine göre diyorum dırdırcı gelin muamelesi görürsün. Devam edersen işin zor. Benim kv iyiydi evliliğimin 3. Senesinde çocuk olunca hoop birden tersine döndü. En zor kısım bebek olunca başlıyor. Çekmek zorunda değilsin hayat elalemin mutsuz kadınlarını çekicek kadar uzun değil

Ayrılmak istemiyorsan kendini değiştireceksin.
Gerçekten bunun için bir şeyler yapacaksın.
Hani şu filmlerde bir anda imaj,tarz olarak değişen insanlar var ya aynı onlar gibi.
Seni yanında götürmek istemeyen adam,sen olmadan gitmek istemeyecek kıvama gelmeli.
Bunu başarırsan ne ala.
Ama başaramazsan,evlensen bile sorunların devam edecek bunu da emin olabilirsin

KV YE NEDEN GİZLEDİN Kİ DURUMLARI?

sevilmediğini hissetmiyor musun? ne nişanlın ne ailesi... seni sevmiyorlar bu anlattıklarına göre. evlenince nişanlının sevgisi artar zannediyorsan dünyanın en büyük yanlışına düşersin. asıl cicim ayları şimdi olmalıydı. eş ailesi, eş kişisi karakterli ve mantıklı bir insan olduğunda önemsizdir. diğer türlü maalesef eş ailesi neredeyse eşten bile önemli. kısaca ayrıl diyorum.

Yani annemden babamdan da gizli durumlarım ne biliyim görmelerine gerek yok bence
GERÇEKTEN ANNENE BABANA DA GİZLİ OLSA BUNU KVYE ANLATAMAZSIN MALESEF, VALLA BANA KALSA BENDE GİZLİYCEM KV YE ÇÜNKÜ ORDAN TAKİP EDİYOR NERE GİTTİM NE YAPTIM :)

bi alışverişe gittik
yetişkin değil misiniz neden kaynana görümce nezaretinde alışverişe çıkıyosunuz?

ama bizi hiç yemeğe falan cağırmadılar ailem bikere gitti onlara sadece yani
ailen bi kere gitmiş işte neden sürekli yemeğe davet etsinler?

kaç kere ayrılmak istedim ayrılalım ailen istemiyo beni dedim ayrılmadı
ayrılmak tek taraflı da olur.

+ayrılalım
-hayır
+tamam

böyle mi oluyor yani yoksa başınıza silah mı dayıyor?

biz nişanlımla basbasayken cok mutluyuz..
insan sosyal bi canlı. başbaşa herkesle anlaşırsın. önemli olan müdahale olduğunda anlaşabilmek.

sonuç olarak zaten sorunluymuş ilişkiniz. neden ısrarla nişan?

hiç gözüm tutmadı nişanlını da ailesini de.
yeni geline biraz özenli davranmak gerek..
bunlar şimdiden başlamışlar..
ileride nişanlıyken sorunlar vardı evlendik daha beter oldu diye konu açma olasılığın yüksek maalesef..

O zaman iyi düşün canım evlilik görüldüğü gibi değil aileylede evleniliyor.
Ablası annesi simdiden başlamış iyi ölç tart.

Şu an böyleyse evlenince çarpı beşe katlanır.

Ya direkt onlara yüklenmek istemiyorum şimdi ben de gercekten cok soğuk bi insanım ben bile kendime bazen gıcık oluyorum .. pek konuşmuyo etmiyorum onlarda haliyle ben öyle davranınca böyle dolduruşlara cabuk gelebiliyolar annesi ve babası için konuşuyorum kardesi ayrı bi dünya cünkü.. o olmayınca herşey daha iyi gidiyo sanki bikaç kere o yokken annesiyle görüştük gayet samimiydi bana karşı.. :/ kardeşine de ben aıcak davranmaya calışıyorum ama yok kız ccok seviyesiz dengesizin önde gideni ..hamile ve evli o da benden de yaş olarak küüçük olmasına rağmen sıkıntılı

Hiç zorlama. Eşin olursa o insan daha çok üzer seni. Ailesine mesafe koyamiyor şimdiden sana ilgisiz yok olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…