- 29 Eylül 2014
- 48
- 29
- 8
- Konu Sahibi mariamaradona
-
Şunu da ekleyeyim. Tadilat bir anda olmuyor parça parça yaptırıyorlar. Mesela o hafta çatı yapılacakmış. Babasının başında durması gerekecekmiş. İşte bizimkinin de dükkanda durması lazımmış. İşin içinden henüz çıkamadık. Çıkamayacağız da sanırım. Benim sorun gördüğüm orda kalmaktan ziyade hayır diyememesi şu an. Gözümde büyüyen durum bu.Yani yapılan tadilatı takip etmeniz için mi evde kalmanızı istiyorlar? Onlar nerde kalıyorlar?
Ayrıca ilk haftayı kendi evinizde yada balayında başka bi yerde geçirmeyi istemeniz tabiiki hakkınız..
Öyle herşeye he diyen biri değilim ama ikimiz de bi şeye direttik mi geri adım atmıyoruz ta ki ben bi cıngar çıkarana kadar. Öyle sürekli kavga ediyoruz algısı olmasın tabi ama bi tekrar düşünme sürecine girdim düğüne kadar. Bugün benim için son damla oldu.Nişanlın daha şimdiden ailesine hayır diyemiyor tekrar düşün
Düğünü erteleyin ve herşeye he demeyin
Nişanlın nasıl olsa herşeye evet diyorsunuz diye sizi iyice hiç yerine koymaya başlar
Ben senin yerinde olsam o bir haftada döner gelirim tadilat bitene kadar ailemin yanında kalırım ama senin düğün orada olacaksa bu dediğim garip olur:-(Sanırım balayı olayını açmadığımdan oldu. Çünkü ben tesettürlü olduğum için yazın değil de kışın bi yerlere gitmek isteyip erteledim ama olan oldu. Yani ben tatlılıkla çözülsün istiyorum işte. Annemin babamın bile haberi yok durumdan olsa ortalık karışır. Öyle bi şey de olsun istemiyorum çünkü sonuçta yine biz üzülücez kendimden çok ailemi düşünüyorum.
Benim kesinlikle orda kalmak gibi bir neyim yok.Ayrıca ayrılmayacakaanız da en azından orada kalmayın
Sen kal madem düğün tarihini sormadan ayarlayan onlar düğün tarihinde sana iş çıkarıyorsa sana vermedikleri değerindir sen kal ben evime gi diyorum
Deyin ve kalmayın orada evinizde kalın
evlendikten sonra da tıs tıs geldiğim gibi geri ailemle gitmek bana bi garip geliyor. Yani nerden baksan mantıksız iş yapıyorlarBen senin yerinde olsam o bir haftada döner gelirim tadilat bitene kadar ailemin yanında kalırım ama senin düğün orada olacaksa bu dediğim garip olur:-(
O dugunu ertele derim yada açık açık konuş.Benim kesinlikle orda kalmak gibi bir neyim yok.
evlendikten sonra da tıs tıs geldiğim gibi geri ailemle gitmek bana bi garip geliyor. Yani nerden baksan mantıksız iş yapıyorlar
Haklısın sanırım kafama takarak kendimi yorucam ancak sanırım.
Babası işlerin başında duracağı için dükkana nişanlının bakmasını istiyorlar. Ama yani bana mantıksız geliyor düğünün hemen ertesi günü böyle bi şey olacak olması. Bakalım sonuç ne olacak.
Bak o açıdan hiç düşünmemiştim. Öyle bi şey olursa o zaman bende kayış kopar. Benim anacım bana iş yaptırmaya kıyamazken kv tutup bana temizlik yaptırırsa dellenirim son nokta olur benim için.
Açıkça belirttim hatta sebepleriyle beraber.Düşünme sürecini açıkça söyleyin
Çıngar çıkardığınız istediğiniz oluyor mu? Bir de niye sürekli
Adam ailesine olay gitmeden sen söyleyince idrak edip çözüm bulamıyor mu?
Daha çok illa kalacaksın diyenbabası olduğu için bunu düşünmemiştim. Büyükler işin içine girince ılımlı davranma ihtiyacı duyuyorum her ne kadar onlar bunu pek anlamasa da.herhalde yaptıracak amacı ne sandiniz
fazla ilimlisiniz
bu tavrınız size zarar
Daha çok illa kalacaksın diyenbabası olduğu için bunu düşünmemiştim. Büyükler işin içine girince ılımlı davranma ihtiyacı duyuyorum her ne kadar onlar bunu pek anlamasa da.
Ama dediğim gibi böyle bir şeyi kabul edecek kadar da ılımlı değilim.
Zaten kabul etmedim gitmeyi. En son durumu annemle konuşup sakın ha diye parmağı gözümün önünde salladıktan sonra kararımdan da emin oldum. Zaten ona da söyledim böyle hayır diyemiyorsun ilerde kendi ailenin arkasında duramazsın tekrar düşünelim diye.ama kabul etmişsiniz şimdi gideceksiniz
eşiniz akşam eve gelince annesi dert yanacak ay ben çok yoruldum x de şunu şunu yapMadi
eşiniz size tavır alacak daha ilk haftadan sorun çıkacak
kendisine mantiksiz gelen bir duruma dahi Hayır demeyi bilmeyen bir insanla evlenmek büyük hata
Biz de temmuz başı istemiştik düğünü, kv akrabamızın düğünü var o tarihte olmasın dedi ben de eylülün sonuna aldım, mecburi hizmetim o tarihte bitiyor madem tarihi değiştiriyoruz o Zaman bir işe yarasın ben de rahat rahat izin kullanayım dedim, 2.5 ay erteledim yaniValla benim en çok takıldığım senin olan bir düğüne nasil senin fikrin olmadan tarih konulur????Ben bogardım heralde karşımdakileri
Hah süper işte kiralık villalar var, eşine söyle burda ailen bizi yeni evli halde rahat bırakmayacaksa seni işe koşturacaksa ben villa buldum kiralayıp gidelim de.Sanırım balayı olayını açmadığımdan oldu. Çünkü ben tesettürlü olduğum için yazın değil de kışın bi yerlere gitmek isteyip erteledim ama olan oldu. Yani ben tatlılıkla çözülsün istiyorum işte. Annemin babamın bile haberi yok durumdan olsa ortalık karışır. Öyle bi şey de olsun istemiyorum çünkü sonuçta yine biz üzülücez kendimden çok ailemi düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?