Istesemde istemesemde gidiyor

işte bunlar hep çocukluğun bilinçaltından verdiği özgüven eksikliğim var mesajları..gitsin güzerlim gider döner merak etme...millet canının yarısını ölüme gönderiyo bugünlerde.bu kadar takılma...

Şaka değil gerçekseniz çok üzüldüm halinize, resmi nikah için evrak almaya gönderecek kadar bile tahammül edemeyecek durumdaysanız mutlaka destek alın, Kaygı bozukluğu olabilir. Bu kadarı normal değil çünkü

Biliyorum cok sacma ama ayri kalamam esimden kii
Kalırsın canım kalırsın....

Inşallah da gider, inşallah da 2 gün kafa tatlı yapar 4 gün kalır.

Bu ne ya?

Tamam bende aşk meşk konularında çok duygusalim, güçlü bir kadın değilim ama işin şeyini çıkarmış artık bu insanlar...

Vallahi sinirleniyorum. Akıl var mantık var. Kocan temelli giderse resmi nikah yokken dur bile diyemezsin, kalkmış nikah işlemleri için bile gitmesin.

Ayy lütfen yaa, bıraz düşünün ya... Lütfen

14 yıldır kocam işe gittiğinde kendimi kötü hissetmediğim için kendimden utandım arkadaşlar. Bugünden tezi yok istifa ediyorum eşimi de arayıp istifa etmesini isteyeceğim (24 saat yan yana olmayınca kendimi kötü hissediyorum diyeceğim) birlikte yapışık ikiz gibi oturalım evde.

bırakın gitsin yahu sanki keyfine tatile gidiyor da götürmüyor adam.
dini nikahla oturmayı içiniz alıyor mu madem vazgeçirmeye çalışıyorsunuz?

Oglumun kimligi var benim soyadimi tasiyor. Bu kadar zaman maddi durumumuz yoktu o yuzden bu kadar bekledik esimin ulkesinden getirttirdigi belgeler vs cok masrafli
Siz ikinci kadınmısınız nedir bu ya .neden oğlunuz sizin soyisminizi taşısın neden nıkah yoktu.başkasıylamı evli adam.

İnsanlık hali bu bazen uzak kalmak zorunda olacağınız durumlar yaşayabilirsiniz
Alışın şimdiden keyfi gitmiyor sonuçta
Hem 2 gün bir şey değil ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…