Istesemde istemesemde gidiyor

Sen kaynanasının arkasından ağlayan gelin değil misin? İnsanlara iki gün ayrı kalamayacak kadar çok bağlanmak tehlikeli bak söylim

Bağlanmak değil canım bağımlılık. Eğer gerçekten dediği sebep buysa ve bu kadar tepki veriyorsa psikolojik rahatsizliktir bu, başka açıklaması olamaz.

adam yabancı ayol ne göz açılması
bence bu arkadaşın gözükapalı herşeye kapamış gözünü
kaynanacım kocacım diye dolanıyo ortalıkta

Ilginc dogrusu siz gitmesini istemiyosaniz bu sekilde nikahsiz yasayalim gitme deyin nasilsa bunca zaman yasamissiniz onemli olan gece kocasiz yatmamak !!!!!

Nikah olunca heyecanın bitmesinden mi korkuyorsunuz nedir... Ayrıca kaynananızın gitmesine de tuhaf tepkiler vermişsiniz. Bağlanma sıkıntısı var sizde.

O değil de çocuğunuz olunca okula falan nasıl yollayacaksınız? Okulu geçtim nasıl evlendireceksiniz?

çocuk var zaten annesinin soy adını taşıyor ona rağmen kocasız yatamıyor hatun

Cocuk gibisiniz ya adam sanki gezmeye gidiyor.

Pes gitmesın nıkahsız bır beraberlıkten cocuk buyutun... Bukadar baglanmayın hiçbişiye yahu neyse

Siz gerçekmisiniz ya allahım ne garip insanlar var daha kimlerle karşıcaz acaba, adam keyfine değil ilişkiniz için gidiyor çok rahatsızsan sende git ,adamı kendine kelepçele böylece hiç ayrı kalmazsınız

ne güzel işte evlenecekmiş adam daha ne istiyorsun.Nikah kıymayıp yıllarca bekleten adamlar var

Eşe bile hayatı bu kadar bağlamak çok yanlış bence...Sonucta ölüm de var bu dünyada. ..Bu panik niye ya ben mi anlamıyorum ne olabilir ki gitse de yalnız kalmış olsanız?

Beraber git??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…