- Konu Sahibi Bebegimmsinnsenn
-
Sen kaynanasının arkasından ağlayan gelin değil misin? İnsanlara iki gün ayrı kalamayacak kadar çok bağlanmak tehlikeli bak söylim
Kız oldu mi şimdi, zaten göndermeye niyeti yoktu adam artık hayatta Istanbul'un yüzünü göremezİyi de nikah olmasa da adam bebesini nüfusuna aldırabilirdi.
Kadın da gitmesini istemiyor.
Bu işte bir bit yeniği var bence.
Zaten kadın bu yüzden göndermiyor ki.Kız oldu mi şimdi, zaten göndermeye niyeti yoktu adam artık hayatta Istanbul'un yüzünü göremez
adam yabancı ayol ne göz açılmasıŞaka yapıyorsun değil mi
gitmesin başını beklesin senin o zaman
ortalık karışık vs sonradan yazmışsın; aman İstanbul a gidip gözü açılır mı diye düşündün bilemedim.
İki gün uyuyamazsan uyuma vallahi; adam gezmeye gitse ben ona da karışma diyecektim de resmi evrak almaya gidiyor yani
çocuk var zaten annesinin soy adını taşıyor ona rağmen kocasız yatamıyor hatunNikah olunca heyecanın bitmesinden mi korkuyorsunuz nedir... Ayrıca kaynananızın gitmesine de tuhaf tepkiler vermişsiniz. Bağlanma sıkıntısı var sizde.
O değil de çocuğunuz olunca okula falan nasıl yollayacaksınız? Okulu geçtim nasıl evlendireceksiniz?
Cocuk gibisiniz ya adam sanki gezmeye gidiyor.Arkadslar esim istanbula gidecek bugun 2 gunlugune islerinden dolayi ve ben istemiyorum ilk defa uzak kalacam ondann istesemde istemesemde gidicek tavrim ne olmalu yada nasil vazgecirebilirim soylediginden beri agliyorum yokk dinlemiyor gidecekk gitme sebebi esim yabanci vatantas ve bizim sadece dini nikahimiz var cocugumuz olmasina ragmen ve istanbula gidip annesine kendi ulkesinden getittirdigi belgeyi konsolosluga imzalatmasi gerekiyor nikah islemleri icin
ne güzel işte evlenecekmiş adam daha ne istiyorsun.Nikah kıymayıp yıllarca bekleten adamlar varArkadslar esim istanbula gidecek bugun 2 gunlugune islerinden dolayi ve ben istemiyorum ilk defa uzak kalacam ondann istesemde istemesemde gidicek tavrim ne olmalu yada nasil vazgecirebilirim soylediginden beri agliyorum yokk dinlemiyor gidecekk gitme sebebi esim yabanci vatantas ve bizim sadece dini nikahimiz var cocugumuz olmasina ragmen ve istanbula gidip annesine kendi ulkesinden getittirdigi belgeyi konsolosluga imzalatmasi gerekiyor nikah islemleri icin
Arkadslar esim istanbula gidecek bugun 2 gunlugune islerinden dolayi ve ben istemiyorum ilk defa uzak kalacam ondann istesemde istemesemde gidicek tavrim ne olmalu yada nasil vazgecirebilirim soylediginden beri agliyorum yokk dinlemiyor gidecekk gitme sebebi esim yabanci vatantas ve bizim sadece dini nikahimiz var cocugumuz olmasina ragmen ve istanbula gidip annesine kendi ulkesinden getittirdigi belgeyi konsolosluga imzalatmasi gerekiyor nikah islemleri icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?