Istesemde istemesemde gidiyor

Oglumun kimligi var benim soyadimi tasiyor. Bu kadar zaman maddi durumumuz yoktu o yuzden bu kadar bekledik esimin ulkesinden getirttirdigi belgeler vs cok masrafli

şu konuları okudukça şiddete meyilleniyorum.
hanımefendi oğlunuzun nüfus kağıdında sizin soyadınızın olması güzel bir şey mi?
şu erkeklere tapmaktan vazgeçin artık lütfen.
ben uyuyamam diyorsunuz
evlenene kadar kimle uyudunuz?
bitin tükenin sonunuz gelsin artık ne olur yahu
kadınlığımdan utanıyorum bu konuları görünce
biz de bu erkek milleti niye sapıttı diyoruz
bundan ala sebep mi olur

bu nedir ya artık iyice saçmaladınız kusura bakmayın ben eşimden ayrı kalamam bilmem ne şımarıklıktan başka bir şey değil

Bu kadar hastalık derecesinde bağımlılığı anlayamıyorum.Kaldı ki 2 gün.
İşe felan gidince baya atak felan geçiriyorsunuzdur.
Tamam sevgi,aşk anlarım.2 gün için karalar bağlamak çok değişik durum yani.

Sizin zorla gondermeniz gerekmiyo mu cocugumun kimliginde babasinin degil de benim soyadimin yazmasi benim zoruma giderdi sahsen

vallahi sinirden kudurmalık yani insanlar ne dertlerle uğraşıyor
zavallım da kocamda ayrılamam uyuyamam derdinde ah vah nekadar üzüldük

Arkadaşım adam nikah işlemleri için gidiyormuş. Şaka mısın? 2 gün ayrı kalamam ne demek?
Bu kadar bağımlı olmayan bu adamlara, sonra sudan çıkmış balığa dönüyorsunuz.

Anne olmuşsun artık, biraz olgunlaş.

haa siz şu kaynana aşığı gelin değil misiniz ?

ne çektiniz gidenlerden dönmez diye mi korkuyorsunuz yoksa?

esinizin belgeleri masrafli ama getirmis bi sıkıntı çekmissiniz neticede ama sonucta esiniz resmi nikahinizi yapabilmek icin gerekli belgeleri almaya islemleri baslatmaya gidiyor sizin icin gidiyor sabredebilirsiniz

Şaka yapıyorsun değil mi

gitmesin başını beklesin senin o zaman

ortalık karışık vs sonradan yazmışsın; aman İstanbul a gidip gözü açılır mı diye düşündün bilemedim.

İki gün uyuyamazsan uyuma vallahi; adam gezmeye gitse ben ona da karışma diyecektim de resmi evrak almaya gidiyor yani

Sen kaynanasının arkasından ağlayan gelin değil misin? İnsanlara iki gün ayrı kalamayacak kadar çok bağlanmak tehlikeli bak söylim

Adam mecburiyetten gidiyorsa engel olmaya çalışmak, ağlamak niye ya? İnsan bu yani iş için, zevk için gidebiir bir yerlere. Ben onun yerinde olsam mecbur olsam, işim olsa sırf kendi bencilliği için işime bile engel olmaya çalışan biri ile evliyim der kaçardım. Mantıksız..
Çoluk çocuk sahibi, kaç yaşında, evli insanlarsınız ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…