- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #6.961
Arkadaşlar et yada tavuğu yagsız bi sekilde sote yapıyorum. Olur mu acaba
selam...
7ci gunum ve 5 kilo vermisim
bugunki menum..
sabah: 1 kahve+ 1 kupseker
ogle: 200 gr biftek + 1 elma
aksam: 50 gr yagsiz peynir
gece: dayanamadim( 2 minik kofte yedim.. sevgilime yapmistim firinda izmir kofte..
normalde aksam menude peynir yok ama ben dayanamam bise yemeden zaten gec uyuyorum...
birde kacamak oldu iki minicik kofte yedim mutfakta ayakustu.. simdi pismanim tabi.. degmedi..
arkadaşlar 5 günüm var 5 günde 4 kilove üzeri vermem gerekkkkyardım 5 güm canlarım 5 gün
günde sabak sekersiz kahva içsem öğlen yesil elma yesem aksam yesil elma yesem zayıflamrıyımmmmmmmm ????? kaç kıloo veririmmm
bence bu çok sağlıksız olur. isveç diyeti zaten düşük kalorili bi diyet. ben 3 günde 3 kilo verdim. bak diğer arkadaşımız 7 günde 5 kilo verdi. ki biz arada kaçamak yapıyoruz. sen bu diyeti harfi harfine uygularsan bizden daha iyi sonuç alırsın. bu kadar zorlama kendini. merakımı mazur gör ne bu acelen. yani neden 5 gün;?
:) ben daha öğrenciyimm okullara 5 gün yani 1 hafta flan var yaa o yüzden ben 57 kiloydummm tatılde 62 oldum hemen zayıflamam lazımmm kilolu gözükmememk için bide benım bacaklarım kalın baldır denio sanırım oralar zayıflarsam oralardan gider mi:)
bunu denemeden bilemesin. bence daha fazla vakit kaybetmeden başla diyete
bende katıldım ve cook cıddıyım bu sefer ısvec dıyetıne basladımm bugun ılk gunum hakıkaten zor bı dıyet ama yapmam lazım(sımdı ogle yemegı ıcın hazırlık yapıcam aamaa ıtıraf edeıymm coookk acıktım.hemde su ıspanak konusunu nasıl asabılırım?yanı hasloama ıspanak pek gusel deıl kı ya haslamadan hepsını marul gıbı dograyıp domates yumurta ıle karıstırsam yıyebılır mıyım kıı sız nasıl yapıyorsunuz ??ve gercekten buyuk kılolar weren 8 10kılo falan veren
var mı ?
arkadasım acaba ben 5 günde 4 kılo falan verebilirmiyim
bılgım yok bu dıyete gore ewet ama gercekten bole kılolar verılıyor mu bılmem ama yedıklerımıze ve ac kalmaya bakarak 4 olmasada 3 kılo olabılır cunku dogru duzgun bısı yok ekmek yok seker yok falan.
bende katıldım ve cook cıddıyım bu sefer ısvec dıyetıne basladımm bugun ılk gunum hakıkaten zor bı dıyet ama yapmam lazım(sımdı ogle yemegı ıcın hazırlık yapıcam aamaa ıtıraf edeıymm coookk acıktım.hemde su ıspanak konusunu nasıl asabılırım?yanı hasloama ıspanak pek gusel deıl kı ya haslamadan hepsını marul gıbı dograyıp domates yumurta ıle karıstırsam yıyebılır mıyım kıı sız nasıl yapıyorsunuz ??ve gercekten buyuk kılolar weren 8 10kılo falan veren
var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?