Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Baslangic kilom:78.5
1.gunden sonra:77.9
2.gunden sonra:77.1
3.gunden sonra:76.6
4.gunden sonra:76.5
5.gunden sonra:76.5
6.gunden sonra:75.8
7.gunden sonra:75.9
8.gunden sonra 76.1
9.gunden sonra:75.8

8. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme seker
Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haslanmış ıspanak, 1 domates(disardaydim 1 elma,2 dilim portakal)
Akşam: 1 biftek(200 gram), zeytinyaglı ve limonlu yeşil salata( 1 tabak menemen 3 tacik cevizi,8 tane kuru uzum)

2 lt su

9. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker(15 gr peynir,4 yesil zeytin,1 yumurta)
Öğle: 1 dilim salam, 100 gram yoğurt(150 gr yogurt,1 karniyarigin icindeki kiyma)
Akşam: 1 biftek (200 gram), yeşil salata, 1 meyve(3 ceviz 4-5 siyah uzum)

2 lt su 3 mile leslie

selam :)

sabah: 1 kahve + 1 kupseker

ogle: 1 havuc

aksam: 2 korpe salatalik+3 cherry domates + 2 yemekkasigi tavuksote
( sogan,domates,biber, baharat yagsiz)

gece: 100 gr yoghurt

listede normalde yogurt yok kendim ekledim birde gunduz yumurta yiyemedim..

iyiyim biseyim yok hersey yilunda.. 2 litre olmasada 1.5 litre icmeye calisiuorim...

sizin diet nasil gidiyor nasilsiniz?

selam...

7ci gunum ve 5 kilo vermisim

bugunki menum..

sabah: 1 kahve+ 1 kupseker

ogle: 200 gr biftek + 1 elma

aksam: 50 gr yagsiz peynir

gece: dayanamadim( 2 minik kofte yedim.. sevgilime yapmistim firinda izmir kofte..

normalde aksam menude peynir yok ama ben dayanamam bise yemeden zaten gec uyuyorum...

birde kacamak oldu iki minicik kofte yedim mutfakta ayakustu.. simdi pismanim tabi.. degmedi..

Hic bisi olmaz canım takma kafana. Çok güzel kilo vermişsin aynen devam. Arada kaçamak oluyor. Zaten düşük kalorili bi diyet. En fazla ne kadar bozabiliriz ki :) bende bu ay hamile kalmak için çalışmalara başlamak istiyorum. O yüzden arada ufak tefek kaçamakları dert etmiyorum. Araya eklemeler yapıyorum, yinede kilo veriyorum

günde sabak sekersiz kahva içsem öğlen yesil elma yesem aksam yesil elma yesem zayıflamrıyımmmmmmmm ????? kaç kıloo veririmmm

bence bu çok sağlıksız olur. isveç diyeti zaten düşük kalorili bi diyet. ben 3 günde 3 kilo verdim. bak diğer arkadaşımız 7 günde 5 kilo verdi. ki biz arada kaçamak yapıyoruz. sen bu diyeti harfi harfine uygularsan bizden daha iyi sonuç alırsın. bu kadar zorlama kendini. merakımı mazur gör ne bu acelen. yani neden 5 gün;?

:) ben daha öğrenciyimm okullara 5 gün yani 1 hafta flan var yaa o yüzden ben 57 kiloydummm tatılde 62 oldum hemen zayıflamam lazımmm kilolu gözükmememk için bide benım bacaklarım kalın baldır denio sanırım oralar zayıflarsam oralardan gider mi :)

:) ben daha öğrenciyimm okullara 5 gün yani 1 hafta flan var yaa o yüzden ben 57 kiloydummm tatılde 62 oldum hemen zayıflamam lazımmm kilolu gözükmememk için bide benım bacaklarım kalın baldır denio sanırım oralar zayıflarsam oralardan gider mi :)

bunu denemeden bilemesin. bence daha fazla vakit kaybetmeden başla diyete

bende katıldım ve cook cıddıyım bu sefer ısvec dıyetıne basladımm bugun ılk gunum hakıkaten zor bı dıyet ama yapmam lazım (sımdı ogle yemegı ıcın hazırlık yapıcam aamaa ıtıraf edeıymm coookk acıktım.hemde su ıspanak konusunu nasıl asabılırım?yanı hasloama ıspanak pek gusel deıl kı ya haslamadan hepsını marul gıbı dograyıp domates yumurta ıle karıstırsam yıyebılır mıyım kıı sız nasıl yapıyorsunuz ??ve gercekten buyuk kılolar weren 8 10kılo falan veren
var mı ?

arkadasım acaba ben 5 günde 4 kılo falan verebilirmiyim

Hosgeldin canım. Eğer ciğ yiyebiliyorsan ye. Ben mesela hic ıspanak yiyemiyorum onun yerine salatalık yada bazen karnabahar brokoli falan yiyorum. Benim bugun 4üncü gûnüm ve 3 kilo verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…