- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #7.001
selam kuzlar.. 9cu gunum ve zayiflamam yavasladi.. ama pes etmek yok aynen devam.. bugunki menum..
sabah: 1 kahve + 1 kupseker
ogle: 2 yumurta+ pulbiber
aksam: limonlu yesil salata + 200 gr biftek
2 litre su.. evet normalde yogurt ve salam vardi ama salam yiyemiyorum yumurta yogurttan daha tok tutuyo diye yumurta yedim :)
dimiii bol salata yiyorum ama yarisindan sonra yiyemiyorum hemen doyuyorum :) aslinda seviniyorum ama ben bi gunde midemi eski halinede sokabilirim bundanda eminim :)
ben bu diyete kaç kere başladım kaç kere sonlandırdım bilmiyorum başka diyetler uyguladım ama haftada 1 kilo verdim ve sıkıldım bana göre değil uzun soluklu diyetler o yüzden yarın sabah tekrar ve son kez başlıyorum varmı benimle başlamak isteyen
selam kızlar bende isveççiyim..geçen yaz yapmıştım tekrar başlıyorum yarın..biblodeniz sanırım geçen yıl yine aynı dönemlerde yapmıştık bu diyeti yanlış hatırlamıyosamama devam edememiştim ben..o zamanlar 63 kiloydum 1 senede 10 kilo aldım ya nefret ediyorum kendimden hatta daha fazla aldımda şu an 73üm bi kaç kilo verdim ve bende uzun süreçli diyetlerden çok sıkılıyorum..bir an önce verip p kiloyu korumak istiyorum.. ilk hedef 13 günden 73ten 66-67ye inmek..inş olur..yarın başlıcak arkadaşlar yazalım bol bol destek olalım birbirimize isveç biraz zorluyo pes etmememiz lazım
melcha esrayk ve bu diyeti yapan başka arkadaşlar varsa sizlerin nasıl gidiyor tavsiyeleriniz varmı benim gibi bugün başlayanlara?
arkadaslarr bugun basladim diyete sabah turk kahvemi icdim oglen kizarmis yufka ekmek yedim ve aksam kirmizi lahana salatasi ve uzerine bi yumarta ekleyip yedim sizce nasil fazlami asdim limti
Kizlar ben bugun ara verdim diyete 7 gunum bitti. Sadece oglen pilav ve tavuk yedim aksam salata ve verdigim 3 kilonun 2sini 1 gunde aldim!! Gercekten cok moralim bozuldu devam etsem mi yarin etmesem mi cok kararsiz kaldim 
65 kilo ile basladim :)Kizlar bnde basladim 1.gunum bugun
Kizlar bnde basladim 1.gunum bugun
kızlar bende bugün başladım sonundadün başlıcaktım ama olmadı..bugün tam anlamıyla yapıyorum diyetimi bakalım sonuçlar ne olcak 13 günde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?