Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

ay zaten su aksam menusunu hıc yyemıyom nerdeyse salatadan da etten de kalıyo cunku yagsız tuzsuz saman gıbı yaaa onu yemektense ac kalayım:)hemde ben suyu yemekle beraber ıcıyorum sanırım tokluk hıssı verıyo yedırmıyo ,

dimiii bol salata yiyorum ama yarisindan sonra yiyemiyorum hemen doyuyorum :) aslinda seviniyorum ama ben bi gunde midemi eski halinede sokabilirim bundanda eminim :)

dimiii bol salata yiyorum ama yarisindan sonra yiyemiyorum hemen doyuyorum :) aslinda seviniyorum ama ben bi gunde midemi eski halinede sokabilirim bundanda eminim :)

ewet bendede ole oluyo acaba su mu tok yapıyor bılmıyom hatta sasırıyom da ıkı gunde mıdem kuculmus olamaz herhalde bakalım artık ne olacak:)

selam kızlar bende bugün başladım isveçe . yıllar önce daha çocuklarım yokken 63 ten 54 e düşmüştüm isveçle şimdi ikinci çocuktan sonra 69 dan 63 e düşmek istiyorum sonra başka diyetlerle devam inşallah....
İsveç zor bir diyet ama sporla desteklenince sonuçlar harika oluyor... Yapan herkese kolaylıklar diliyorum

afiyet bal seker olsun:)

benimki iyi ama ben bugun tam uymicak aksam 200 gr et yerine tavukkiyma yicem kofte yapip..

basim cok agridi gece ama 10cu gun az kaldi ve en azindan simdiden 6 kilo verdm bu bile yetiyo bana :)

melcha esrayk ve bu diyeti yapan başka arkadaşlar varsa sizlerin nasıl gidiyor tavsiyeleriniz varmı benim gibi bugün başlayanlara?

ben yapıyorum 3.gunum alıstım gıbı sanırım sabah kahveye bı tatloı kasıgı yagsız sut koyuyorum yokssa ıcemıyorum.oglen ıspanka denedım cook kotu salatalık brokılı yedım gusel oldu aksam dedıgım gıbı tavuk et ne warsa salatanın ıcıne dograyıp yıyorum kırmızı bıber baharat atıp ole cok gusel o9luyor.cay yasak ama gunde ıkı uc bardak sekersız cay ıcıyorum meyve warsa ara ogunde yıyorum olre gecıyo kılo verme durumum mukemmel ya ınanmayarak basladım ama verdım baslangıcta 94.4 tum bugun sabah cıktım tartıya 92.5 ee daha ne olsun:))ha odem den mı gıdıyor sudan mı kastan mı yagdan mı bılmem ama gıden gıtsın nerden gıdıyorsa:))benım gıbı fazla kılosu olanlar sanırım nerden gıttıgını pek onemsemezler onemlı olan 8 ıle baslayan rakamlara ınebılmek:))kolay f-gelsınnn dıyetındee

Herkese merhabaaa arkadaslar ben gecen sene 45 kiloydum istedigimi yiyodum kilo da almiyodum ama bu kis biraz fazla abarttim sanirim 6 kilo birden aldim 51 kilo oldum 3 kilosunu yemekleri azaltarak bol su icerek verdim simdi 44e dusmek istiyorum bu arada spor delisiyim her gun 2 saat mutlaka kosuyorum 1 saat pilates yapiyorum ama normalde de cok yemeyen bi insanim bu diyetle 4 kilo verebilir miyim arkadaslar yardimci olursani cok sevinirim :))

10

sabah: 1 dilim kizarmis ekmek + 1 kupa rezene cayi+1 kupseker

ogle:1 yumurta+ 3 arpacik sogan+pulbiber ( tavada)

ara: 1 kucuk kutu yagsiz tonbalik

aksam: tavuk kofte+ 4 yk kabakli yoghurt

gece: aksamyemegin geri kalan yarisini yemeyi dusunuyorum..

bugun yumurta ve salata yerine tavuktan kiyma yapip soganla maydanozla ve yumurtayla firinda kofte yaptim.. degisiklik olsun istedim..

yoghurt lazen light..

dun cok aciktim buna ihtiyacim vardi.. ama midem kuculmus 4 kofteyi yiyemedim.. 2 yedim gerisi kaldi onlarida 1-2 saat sonra yemeyi dusunuyorum...

arkadaslarr bugun basladim diyete sabah turk kahvemi icdim oglen kizarmis yufka ekmek yedim ve aksam kirmizi lahana salatasi ve uzerine bi yumarta ekleyip yedim sizce nasil fazlami asdim limti

Kizlar ben bugun ara verdim diyete 7 gunum bitti. Sadece oglen pilav ve tavuk yedim aksam salata ve verdigim 3 kilonun 2sini 1 gunde aldim!! Gercekten cok moralim bozuldu devam etsem mi yarin etmesem mi cok kararsiz kaldim 😢

günaydın prensesler işe biraz geç gidicem bugün girmeden bir bakayım dedim hem de kilomu bildireyim.
İlk gün olmasına rağmen dün hiç zorlanmadım :))
Ve bu sabah 67.8 çıktım tartıda yani ikinci günüme -1.200 gr ile başladım şimdi kahvemi içiyorum keyifle....
Hepinize kolay gelsin canlar

arkadaslarr bugun basladim diyete sabah turk kahvemi icdim oglen kizarmis yufka ekmek yedim ve aksam kirmizi lahana salatasi ve uzerine bi yumarta ekleyip yedim sizce nasil fazlami asdim limti

İlkay42 arkadaşım senin yediklerinin isveç diyeti ile hiç alakası olmamışki yanlış anlama lütfen ama sadece sabah içtiğin kahve diyete uyuyor. Bakınca gün içinde çok yememişsin ama isveç değil kendine özgü bir diyet uygulaması olmuş yinede sabah tartıda az çıkacağına şüphem yok kolay gelsin

Kizlar ben bugun ara verdim diyete 7 gunum bitti. Sadece oglen pilav ve tavuk yedim aksam salata ve verdigim 3 kilonun 2sini 1 gunde aldim!! Gercekten cok moralim bozuldu devam etsem mi yarin etmesem mi cok kararsiz kaldim 

sanırım akşam tartıldın canım sabah iki kilo fazlan olacağını sanmıyorum birde form çayı içip bağırsakları hemen boşaltırsan çok sıkıntı yaratmaz sana belki

kızlar bende bugün başladım sonunda dün başlıcaktım ama olmadı..bugün tam anlamıyla yapıyorum diyetimi bakalım sonuçlar ne olcak 13 günde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…