Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

masallah cok guzel vermissin .ben verdiklerimizin hepsinin su veya odem oldugunu sanmiyorum netice de egzersiz yapilinca muhakkak yagdan verilir
ben halsizim ki tam uymama ragmen siz nasil egzersiz yapiyorsunuz yuruyuz yapiyorsunuz... yorgun olmuyomusunuz benmi abartiyorum acaba
ilk gunler oyle oluyor canim sonradan toparlaniyor insan

super bisey olmus.Ama bence sen biraktiktan sonrada vermissindir biraz.ama super bisey geri almamis olman

canim ya ins zayif narin bir gelin olursun.Belki sormusumdur ama kilo fazlan ne? hedefin buyukse onunde daha zaman var azimle halledersin tabiki..
Bak benim hedefim tekrar 62 kilo olmak cunku evlendigimde 62ydim sonra bebek tedavisi dogum vs derken aldi basini gitti kilolar.97 kiloyla dogum yaptim ben.gecen yil 72 ye kadar dustum sonra yeni tayin alisma devresi vs derken tekrar saldim.Ama bu defa hedefe uladmadan birakmayacagim
azmedersen elinden hicbirsey kacamaz

Baslangic kilom:78.5
1.gunden sonra:77.9
2.gunden sonra:77.1
3.gunden sonra:76.6
4.gunden sonra:76.5
5.gunden sonra:76.5
6.gunden sonra:75.8

1. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker(yarim tatli kasigi kullandim)
Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haşlanmış ıspanak, 1 domates(ispanagim olmadigi icin 3 domates ve 1 biberle sote yaptim)
Akşam: 1 biftek(200 gram,) zeytinyağlı ve limonlu yeşil salata(biftek yerine et sote yaptim)

ayrica 3 mile leslie yaptim ve 2.5 lt su

2. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker(yine yarim tatli kasigi)
Öğle: 1 dilim salam, 100 gram yoğurt(salam yerine dunden kalan et soteyi yedim 3 kasik ve 150 gr yogurt,1 armut)
Akşam: 1 biftek (200 gram), yeşil salata, 1 meyve(biftek yerine et haslama 200 gr)
bugunun extrasi 0.5 elma

3 mile leslie ve 2.5 lt su

3. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker, 1 dilim kızarmış ekmek(kizarmis ekmek yerine kizimdan kalan ceyrek tost)
Öğle: Haşlanmış ıspanak, 1 domates, 1 meyve(oglen toplantim vardi 150 gr yogurt)
Akşam: 2 katı yumurta, 1 dilim salam, yeşil salata(disarda olgumuz icin 4 kasik corba,4 kasik lahana salatasi,1 elma,1 portakal)

2 mile leslie ve 2lt su

4. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker, 1 dilim kızarmış ekmek
Öğle: 1 katı yumurta, 1 rendelenmiş havuç, 25 gram yağsız beyaz peynir(esimin hazirladigi menemeni yedim)
Akşam: 2 dilim portakal, 100 gram yoğurt(170 gr yogurt,1 dilim kizarmis ekmek,1 havuc)
bugun gun boyu temizlik yaptim.Hali kanepe perde vs.Aksama ancak bitti temizlik o nedenle spor yapmaya vakitte kalmadi ihtiyacta.Su ancak 1,5 lt olmustur 2 ye tamamlamaya calisiyorum

5. gün
Sabah: 1 büyük rendelenmis havuç (limonlu)
Öğle: Haşlanmış yağsız balık (200 gram, limonlu ve tereyağlı)(soganli kiyma kavurdum 150 gr,1 salatalik)
Akşam: 1 biftek (200 gram), salata ve brokoli(balik izgara 230 gr,lahana salatasi,birazda kuru tarhana)

3 mile leslie ve 2,5 lt su

6. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker
Öğle: 2 katı yumurta, 1 büyük rendelenmiş havuç
Akşam: Derisi alınmiş tavuk (200 gram), salata(tavugum olmadigi icin soganli kiyma 150 gr,100 gr yogurt ve lahana)

3 mile leslie ve 2 lt su

7. gün
Sabah: Şekersiz çay( kizimla kahvalti yaptik 3 sigara boregi:26bu olmadi)20 gr peynir,1 domates,1 salatalik,4 yesil zeytin)
Öğle: Izgara et (200 gram), taze meyve(hicbirsey)
Akşam: Hiçbir şey(2 kasik kisirla karistirilmis salata,120 gr yogurt)

bugun listeye pek uyamadim ne yazik ki.Helede sigara boregi cok kotu oldu.Ama ins sporla telafi olmustur.
3 mile leslie,2 lt su

cok tsk ederim ipekyol.. ben basladigimda 96 kiloydum boyum uzun ama yinede fazla.. boyum 178.. en az 20 kilo vermek istiyorum 28-30 olursa super olur ama 20 gitmeli.. planim isvec dietine arada eklemelerimle devam etmek bir iki hafta ara verip sonrasinda dukana baslamak.. dukanla birlikke sporada baslamayi dusunuyorum..

ya kızlar leslie yaptım baya da o sadece kalori yaktırdı ve vücudum sıklaştırdı fakat şöyle de birşey varki ağırlık olarak bacaklara yönelik bi egzersiz ben artık onu 15 dk alıyorum egzersiz niyetine ısınıyorum sonra karın hareketleri çalışıyorum yapacak başka birşeyim yok yanım ve karnım var çünkü yani çok da yok ama sert ve düz olsa ne iyi olur böyle olmasın

iyi aksamlar :) 4cu gunumde bitti..

sabah: 1 kahve + 1 kupseker + 1 dilim kizarmis ekmek

ogle: 1 havuc + 1 yumurta + 50 gr yagsiz peynir ( 25gr yerine 50gr yedim)

ara: 2 yumurta+ pulbiber ( kendi eklemem)

aksam: 100 gr yoghurt + 1 caykask bal

ins canim dukanla cok guzel verecegine eminim
selam nasilsiniz?

ben sabah tartildim 4cu gunumdeyim ve 3.5 kilo gitmis superim suan.. nasilda motive oldummmm:):) hatta 3.6 vermisim :)))

masallah cok guzel vermissin

7.gunden sonra:75.9

8. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme seker
Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haslanmış ıspanak, 1 domates(disardaydim 1 elma,2 dilim portakal)
Akşam: 1 biftek(200 gram), zeytinyaglı ve limonlu yeşil salata( 1 tabak menemen 3 tacik cevizi,8 tane kuru uzum)

merhaba arkadaslar ben 19 yasinda 1.60 boyunda biriyim dugunumden once 50 kiloydum simdi ise 60 kilo oldum ve ben kilo aldimmi baldirlarimdan ve basenlerimden aliyorum ve kendime artik hic birsey yakistirmaz oldum ve isvec diyetini denemek istiyorum ama aklima takilan bazi seyler var benim vicudum hamur gibi gevsek eger ben kilo verirsem dahada gevserse ne yapicam ve bu diyet sadece 13 gunluk 13 gun sonrasinda kac gun ara verip tekrardan baslamam lazimm simdiden tesekkurler

selamlar.
Ben de başlamayı düşünüyorum da ; ıspanağı nerden bulucaz bu mevsimde ? Hem de hiç sevmem :\
Onun yerine ne olabiilir başka ?

merhaba arkadaşlar. ben aranızda yeniyim. bende bugün isveç diyetine başladım. hamile kalmak istiyorum ama malesef fazla kilom var onları vermeye çalışıyorum. beni de aranıza alır mısınız

yeni gelenler hosgeldiniz :)

aslinda ben bu dieti saglikli hic ama hic bulmuyorum ama acil vucudumu soklamak icin yapiyorum.. hamile kalmak istiyosan bence bu dieti yaparken en azindan yumurta ekle menune.. ben oyle yapiyorum..

5ci gunumde bitti.. bugunki menum..

sabah: 1 havuc

ara: 2 yumurta

ara: 1 muz

aksam: yesil salata + 50 gr peynir

gece: 1 kahve + 1 kupseker

disardaydim butun gun ne balik ve salata ne biftek ve salata yiyebildim.. ama icimde kaldi.. cok cankm istemisti simdide gec oldu

Kizlar ben hayatimda ilk defa diyet yapiyorum 4. Gunumdeyim suan ve 3kilo verdim. 3 kilo daha verip birakmak istiyorum. Ilk 2 gun cok yorucu gecti ama suan cok alistim. Hepberaber veririz kilolari insallah

7.gunden sonra:75.9
8.gunden sonra 76.1

8. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme seker
Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haslanmış ıspanak, 1 domates(disardaydim 1 elma,2 dilim portakal)
Akşam: 1 biftek(200 gram), zeytinyaglı ve limonlu yeşil salata( 1 tabak menemen 3 tacik cevizi,8 tane kuru uzum)

2 lt su

9. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker(15 gr peynir,4 yesil zeytin,1 yumurta)
Öğle: 1 dilim salam, 100 gram yoğurt(150 gr yogurt,1 karniyarigin icindeki kiyma)
Akşam: 1 biftek (200 gram), yeşil salata, 1 meyve(3 ceviz 4-5 siyah uzum)

2 lt su 3 mile leslie

Son düzenleme:
Bu arada diyete dün başladım 85,8 kiloyla. Bugün 84.7 yim. 1 kilo vermişim. Dün rahat geçti aslında sadece baş ağrım çok oldu

bende dün başladım diyete 63 'le.
Bugün 62 ye yakın çıktım :)
ama ben biraz değiştirerek yapıyorum öğünleri..
Bu arada kilo verdikten sonra korumak da önemli çünkü bu diyete çabuk alınır :)

Her gün yazacağım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…