- 4 Ocak 2009
- 3.081
- 12
- 358
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #6.941
masallah cok guzel vermissin .ben verdiklerimizin hepsinin su veya odem oldugunu sanmiyorum netice de egzersiz yapilinca muhakkak yagdan verilirkızlaar günaydın bugün 9.günüm şafak 4 inşallahiştahım tamamen kapandı . 13 sonunda tartılmayı düşünüyrum haricinde motivasyonum düşmesin diye tartılmadım. ama 6.gün tartıldığımda 56.1 çıktım diyete başladığımda 60 küsürlerdeydim boyum 1.65 ama daha vermem gerek ki alma payım olsun. fakat bir şey merak ediyorum ilk zamanlar sıvı kaybı yaşıyoruz ödem atıyoruz ya su ile peki yağ yakmaya ne zaman başlıyoruz acaba ? korkuyorum verdiğim su mu yağmı diye ? ama boş durmuyorum yani her gün egzersiz yaparım egzersiz yapmadığımda da ev işi
ilk gunler oyle oluyor canim sonradan toparlaniyor insanben halsizim ki tam uymama ragmen siz nasil egzersiz yapiyorsunuz yuruyuz yapiyorsunuz... yorgun olmuyomusunuz benmi abartiyorum acaba
Canlarrrr uzun zamandır yazamadım.Diyetimi başarıyla tamamlayamadım aslında 76 kiloda durdu resmen.8.gün gibi kuzenime gittim 10 gün kaldım ve herşeyiii yedim kahvaltıyı öğlen 1de yapıp akşam yemeğini gece 10da 11de yedim resmen. Hiç birşeyden kısmadım ama aklımda hep soru işareti vardı kaç kilo aldım acaba diye.Pazartesi günü eve geldim ve ilk işim tartılmak oldu ve hala 76 kiloyum :)) Çokk sevindim buna. Çok başarılı sonuç alamasamda bu diyet bana resmen yeme alışkanlığı kazandırdı,şekeri bıraktım artık şekerli çay bile içemiyorum midem bulanıyo :)
ben kilo vereegime inaniyorum.. hem bundan oncesinde hergun 2-3 cikolati yiyip birden kesmem hem abur cuburu birden kesmem yardimci olarak eminim.. ve cok mutluyum suan.. aksamustu cok gerildim aglicakim sinirlerim altust oldu.. sonra gecti.. simdi iyiyim cozemiyorum bu gitgellerimi... ama zayiflicam ya bu bile icimi kipir kipir yapiyo.. hayatimda hic kot giymedim.. hayalim zayiflayip guzel bi kot alip giymek :).. seneye kismet olursa dugunum olacak.. ve ben hayalimdeki gelinligi giymek istiyorum.. kusura bakmayin yazdim yazdim ama paylasacak pek kimsem yok.. bnim derdimden kimse anlamiyor...
ins canim dukanla cok guzel verecegine eminimcok tsk ederim ipekyol.. ben basladigimda 96 kiloydum boyum uzun ama yinede fazla.. boyum 178.. en az 20 kilo vermek istiyorum 28-30 olursa super olur ama 20 gitmeli.. planim isvec dietine arada eklemelerimle devam etmek bir iki hafta ara verip sonrasinda dukana baslamak.. dukanla birlikke sporada baslamayi dusunuyorum..
selam nasilsiniz?
ben sabah tartildim 4cu gunumdeyim ve 3.5 kilo gitmis superim suan.. nasilda motive oldummmm:):) hatta 3.6 vermisim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?