Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

ben bugün 100 gr almış gördüm ve diyetin dışına çıktım şimdi de pişmanım..
annem oraya gitmeden ev yemeklerini ye bulamayacaksın orada yap diyor ama oraya da böyle gitmek gelmiyor gerçi çok sıkılaşacağımı da düşünmüyorum. annem bırak diyor bende hiç vermeyip üzerine aldığımı görünce tüm moral gitti bozdum.
şimdi de ne yapacağım bilmiyorum ..

selam bende dun basladim.. ama bazi seyleri ekledim.. yumurta gibi.. normalde cay kahve icmem ama biseler yemekten iyidir diye onuda ictim..

ilk gunum:

sabah: az sekerli turkkahvesi

ogle: 3 cherry domates 1 yumurta azicik ispanak

ara: 2 yumurta

ara: 1 orta tkahvesi
1 yesilcay

aksam: limonlu soslu yesil salata+ 200 gr biftek..

bende bu beslenme sinirlilik mutsuzluk yapıyor acaba sizde de yapıyor mu merak ediyorum.
şuan devam etmek için motive edelim birbirimizi arkadaşlar.
çok zor ve aç geçiriyorum

canim keske bozmasaydin.Benimde 2 gundur kilom ayni ama birakmayacagim.sen 1.sinifa mi basliyorsun

hosgeldiniz.Bisey soracagim biftegi nasil yaptiniz.Tarif verirmisiniz

canim keske bozmasaydin.Benimde 2 gundur kilom ayni ama birakmayacagim.sen 1.sinifa mi basliyorsun

hosgeldiniz.Bisey soracagim biftegi nasil yaptiniz.Tarif verirmisiniz

evet hazırlıktaydım geçen sene. ünide 2. senem ama 1. sınıfa başlayacağım inşallah.
bozmuş bulundum artık devam mı edeceğim bilmiyorum etmeyi çok istiyorum ama bi farklı olarak hergün yürüyüşe çıkarak ve ekmeği keserek de düzene girer mi bilmiyorum . ama hemencecik de gitsin istiyorum .. bakalım artık ..
yarın sabahki klom belirleyecek sadece akşam yemeğinde bozdum

maşallah ya sen çok iyi gidiyorsun umarım emeğinin karşılığını alırsın :)

kızlar benim de bugun 4. gunum .3.800 verdim ben ama liste dısına cıkmıyorum .fazla hiç birşey yemiyorum ancak haslanmıs ıspanakları yiyemedim bi daha da yapmm ıspanak .ıspanagı yemeyip 1 domates diyor ya onu yiyorum zaten.Cidden zor bir diyet 13 gun nasıl gecıcek bilmem

çok iyi canım tebrikler kaç kilo fazlan var ? yada bki nasıl senin?

Baslangic kilom:78.5
1.gunden sonra:77.9
2.gunden sonra:77.1
3.gunden sonra:76.6
4.gunden sonra:76.5
5.gunden sonra:76.5

1. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker(yarim tatli kasigi kullandim)
Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haşlanmış ıspanak, 1 domates(ispanagim olmadigi icin 3 domates ve 1 biberle sote yaptim)
Akşam: 1 biftek(200 gram,) zeytinyağlı ve limonlu yeşil salata(biftek yerine et sote yaptim)

ayrica 3 mile leslie yaptim ve 2.5 lt su

2. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker(yine yarim tatli kasigi)
Öğle: 1 dilim salam, 100 gram yoğurt(salam yerine dunden kalan et soteyi yedim 3 kasik ve 150 gr yogurt,1 armut)
Akşam: 1 biftek (200 gram), yeşil salata, 1 meyve(biftek yerine et haslama 200 gr)
bugunun extrasi 0.5 elma

3 mile leslie ve 2.5 lt su

3. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker, 1 dilim kızarmış ekmek(kizarmis ekmek yerine kizimdan kalan ceyrek tost)
Öğle: Haşlanmış ıspanak, 1 domates, 1 meyve(oglen toplantim vardi 150 gr yogurt)
Akşam: 2 katı yumurta, 1 dilim salam, yeşil salata(disarda olgumuz icin 4 kasik corba,4 kasik lahana salatasi,1 elma,1 portakal)

2 mile leslie ve 2lt su

4. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker, 1 dilim kızarmış ekmek
Öğle: 1 katı yumurta, 1 rendelenmiş havuç, 25 gram yağsız beyaz peynir(esimin hazirladigi menemeni yedim)
Akşam: 2 dilim portakal, 100 gram yoğurt(170 gr yogurt,1 dilim kizarmis ekmek,1 havuc)
bugun gun boyu temizlik yaptim.Hali kanepe perde vs.Aksama ancak bitti temizlik o nedenle spor yapmaya vakitte kalmadi ihtiyacta.Su ancak 1,5 lt olmustur 2 ye tamamlamaya calisiyorum

5. gün
Sabah: 1 büyük rendelenmis havuç (limonlu)
Öğle: Haşlanmış yağsız balık (200 gram, limonlu ve tereyağlı)(soganli kiyma kavurdum 150 gr,1 salatalik)
Akşam: 1 biftek (200 gram), salata ve brokoli(balik izgara 230 gr,lahana salatasi,birazda kuru tarhana)

3 mile leslie ve 2,5 lt su

6. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker
Öğle: 2 katı yumurta, 1 büyük rendelenmiş havuç
Akşam: Derisi alınmiş tavuk (200 gram), salata(tavugum olmadigi icin soganli kiyma 150 gr,100 gr yogurt ve lahana)

3 mile leslie ve 2 lt su

Son düzenleme:
tsk ederim :) alinti yapamiyorum telefondan yaziyorum cevap verenlere tskler.. ben normalde bitik olacam saniyodum suan sansim evde olmam evden calisiyorum ve butun gun yatiyorum.. yani agir bise yapmiuorum evisleri disinda.. mutsuz ve sinirliyim evet arada git gellerim oluyo kendimde sasiriyorum.

biftegi izgarada yapiyorum ama cok kuru oluyo.. sakiz gibi malesef etkonusunda kotuyum..

bugun..

kahvalti:
turkkahvesi +1 kupseker

ogle:
100 gr yogurt
1 caykask bal
1 yumurta

ara:
2 yumurta(acibiber ve tuzlu)

ara:
kucuk bardak kusburnucayi

aksam: limonlu yesil salata + 200 gr biftek

gece: 1 muz

2 litre su..

bende bugün başladım isveç diyetine :) harfi harfine uydum suana kadar 2 lt suyu içtim ne kadar midem bulansada ve sabah kahvemi içtikten sonra 1 saat tempolu yürüyüş yaptım tam 1 saat :) en son akşam yemeğimi yedikten sonrada cıkıp yürümek istedim ama gidemedim bunun yerine 15 dakika evde bisiklet sürdüm :) Çok zorlanmadım ama su yüzünden midem baya bi bulandı. Eğer benimle beraber başlayan varsa birbirimize destek olabilirizz :)

maşallah ya sen çok iyi gidiyorsun umarım emeğinin karşılığını alırsın :)
bende oyle umuyorum canim

Masallah cok guzel vermissin.Darisi bizim basimiza

kızlaar günaydın bugün 9.günüm şafak 4 inşallah iştahım tamamen kapandı . 13 sonunda tartılmayı düşünüyrum haricinde motivasyonum düşmesin diye tartılmadım. ama 6.gün tartıldığımda 56.1 çıktım diyete başladığımda 60 küsürlerdeydim boyum 1.65 ama daha vermem gerek ki alma payım olsun. fakat bir şey merak ediyorum ilk zamanlar sıvı kaybı yaşıyoruz ödem atıyoruz ya su ile peki yağ yakmaya ne zaman başlıyoruz acaba ? korkuyorum verdiğim su mu yağmı diye ? ama boş durmuyorum yani her gün egzersiz yaparım egzersiz yapmadığımda da ev işi

Canlarrrr uzun zamandır yazamadım.Diyetimi başarıyla tamamlayamadım aslında 76 kiloda durdu resmen.8.gün gibi kuzenime gittim 10 gün kaldım ve herşeyiii yedim kahvaltıyı öğlen 1de yapıp akşam yemeğini gece 10da 11de yedim resmen. Hiç birşeyden kısmadım ama aklımda hep soru işareti vardı kaç kilo aldım acaba diye.Pazartesi günü eve geldim ve ilk işim tartılmak oldu ve hala 76 kiloyum :)) Çokk sevindim buna. Çok başarılı sonuç alamasamda bu diyet bana resmen yeme alışkanlığı kazandırdı,şekeri bıraktım artık şekerli çay bile içemiyorum midem bulanıyo :)

Selam... ucuncu gunumdeyim.. bugun boyle gecti..

sabah: 1 kahve+ 1 kupseker + 1 dilim kizarmis ekmek

ogle: 1,5 yumurta
yarim sogan +1 domates (sote)

ara: 100 gr yoghurt+ 1 cayks bal
( kendi eklemem ac kalmamak icin)

aksam: limonlu yesil salata ( yumurtahakkimi gunduz kullandim sabah aksam yumurtadan kendim yumurtlicam yakinda) salam yemedigim icin onuda yemedim.

ara: turkkahvesi+1 kupseker

gece: elma ( ogle yemeginden kalan hakkim)

evet normalde ispanak yemeliydim ama yiyemiyorum yagsiz cok tatsi tutsuz oluyor.. ki ben ispanagi cok severim onun yerine yarim sogan ekledim domatesle soteledim ( yagsiz)

ben kilo vereegime inaniyorum.. hem bundan oncesinde hergun 2-3 cikolati yiyip birden kesmem hem abur cuburu birden kesmem yardimci olarak eminim.. ve cok mutluyum suan.. aksamustu cok gerildim aglicakim sinirlerim altust oldu.. sonra gecti.. simdi iyiyim cozemiyorum bu gitgellerimi... ama zayiflicam ya bu bile icimi kipir kipir yapiyo.. hayatimda hic kot giymedim.. hayalim zayiflayip guzel bi kot alip giymek :).. seneye kismet olursa dugunum olacak.. ve ben hayalimdeki gelinligi giymek istiyorum.. kusura bakmayin yazdim yazdim ama paylasacak pek kimsem yok.. bnim derdimden kimse anlamiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…