- 2 Ekim 2009
- 1.663
- 135
- 373
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #6.921
canim valla bende de ayni durum vardi bugun canim acayip sikkindi hicbisey yapmak istemiyordum.Evde daginik olunca daha beter oluyor.tamirat icin bekliyorum ev ayakta.Neyseki aksam esim gelince biraz kendime geldim.Sporumu falan yaptim.Dun spor yapmadigim icin galiba sadece 100 gr oynamisti kilomda
selam bende dun basladim.. ama bazi seyleri ekledim.. yumurta gibi.. normalde cay kahve icmem ama biseler yemekten iyidir diye onuda ictim..
ilk gunum:
sabah: az sekerli turkkahvesi
ogle: 3 cherry domates 1 yumurta azicik ispanak
ara: 2 yumurta
ara: 1 orta tkahvesi
1 yesilcay
aksam: limonlu soslu yesil salata+ 200 gr biftek..
canim keske bozmasaydin.Benimde 2 gundur kilom ayni ama birakmayacagim.sen 1.sinifa mi basliyorsunben bugün 100 gr almış gördüm ve diyetin dışına çıktım şimdi de pişmanım..
annem oraya gitmeden ev yemeklerini ye bulamayacaksın orada yap diyor ama oraya da böyle gitmek gelmiyor gerçi çok sıkılaşacağımı da düşünmüyorum. annem bırak diyor bende hiç vermeyip üzerine aldığımı görünce tüm moral gitti bozdum.
şimdi de ne yapacağım bilmiyorum ..
selam bende dun basladim.. ama bazi seyleri ekledim.. yumurta gibi.. normalde cay kahve icmem ama biseler yemekten iyidir diye onuda ictim..
ilk gunum:
sabah: az sekerli turkkahvesi
ogle: 3 cherry domates 1 yumurta azicik ispanak
ara: 2 yumurta
ara: 1 orta tkahvesi
1 yesilcay
aksam: limonlu soslu yesil salata+ 200 gr biftek..
canim keske bozmasaydin.Benimde 2 gundur kilom ayni ama birakmayacagim.sen 1.sinifa mi basliyorsun
hosgeldiniz.Bisey soracagim biftegi nasil yaptiniz.Tarif verirmisiniz
bende bu beslenme sinirlilik mutsuzluk yapıyor acaba sizde de yapıyor mu merak ediyorum.
şuan devam etmek için motive edelim birbirimizi arkadaşlar.
çok zor ve aç geçiriyorum
evet bugun bende zorlandim.Nefsimle mucadele ettim resmen ve basardim cok sukur
maşallah ya sen çok iyi gidiyorsun umarım emeğinin karşılığını alırsın :)
kızlar benim de bugun 4. gunum .3.800 verdim ben ama liste dısına cıkmıyorum .fazla hiç birşey yemiyorum ancak haslanmıs ıspanakları yiyemedim bi daha da yapmm ıspanak .ıspanagı yemeyip 1 domates diyor ya onu yiyorum zaten.Cidden zor bir diyet 13 gun nasıl gecıcek bilmem
canım 10 kilo fazlam var 4 kiloya yakını gitti işte bakalım ama su cumleleri yazarken karnımın gurultusunu duyuyorum yazık bana ya
çok iyi canım tebrikler kaç kilo fazlan var ? yada bki nasıl senin?
bende oyle umuyorum canimmaşallah ya sen çok iyi gidiyorsun umarım emeğinin karşılığını alırsın :)
kızlar benim de bugun 4. gunum .3.800 verdim ben ama liste dısına cıkmıyorum .fazla hiç birşey yemiyorum ancak haslanmıs ıspanakları yiyemedim bi daha da yapmm ıspanak .ıspanagı yemeyip 1 domates diyor ya onu yiyorum zaten.Cidden zor bir diyet 13 gun nasıl gecıcek bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?