- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #6.981
Hosgeldin canım. Eğer ciğ yiyebiliyorsan ye. Ben mesela hic ıspanak yiyemiyorum onun yerine salatalık yada bazen karnabahar brokoli falan yiyorum. Benim bugun 4üncü gûnüm ve 3 kilo verdim
Ama hiç motive hiç destek yok bu topikde. Nerdesiniz ya?
selamm bende yarin baslicam diyete bugun 60 kilodayim artik bakicaz yarin nasill bii durumda olucambu arda sen kac kiloya ulasdinnn ayy heycanlandimmmm simdi sizin yazilari okuyunca
selam nasilsiniz? nasil gidiyor? 8ci gunum ve tartilmadim iki uc gunde bir tartilacam.. :) baslamadan once resim cektirmistim.. bugun tekrar cektik ve inanamadim yuzum resmen suzulmus cok mutlu oldum... keske daha fazla su icebilseydim1 litre bazen 1,5.. ilk baslarda gunde 2 litre iciyordum... (
bugunki menum :)))
sabah: 1 kahve+ 1 kupseker
ogle: 1 yumurta+1 domates+ 25 gr yagsiz peynir
aksam: maydanoz ve salatalik+ 2 yagsiz kiymadan yaptigim kofte (100 gr)
gece: 50 gr yogurt+ 1 caykasik bal(kendi eklemem)
gece: 1 orta turkkahvesi
Sende hosgeldin canım. Evet masallah herkes çok güzel kilo veriyor. Bende 4 günü tamamladım 3 kilo verdim. Darısı başına artık :)
Süpersin. Bugün bende akşam o yogurt bal karışımını yaptım. Çok yoruldum bugün şekerim düştü galiba. İyi geldi ama. O kadar kaçamak da olsun artık
esrayk bende oyle yapiyorum.. bir yumurta veya iki yumurta kilo vermeni engellemez veya yavaslatmaz sonucta cok az kalorili ve oturup hamburger yemiyoruz ya :)
aksamlari salatami oyle yapiyorum bende....
isvec dieti sonrasi bi ara verecem 1 hafta 10 gun sonrasinda dukana baslamak istiyorum verecek cok kilom var
bende başlıcam pazartesisizlerleyim karaciğer yağlanması var bende zararlı ama napıyım ya zayıflamak istiyorm
supersin yaa ben ilk hafta bise yapacak durumda deildim 9cu gunum ve artik iyiyim basdonmelerim azaldi falan.. senin kac kilo verecegin var? 5-6 kilo falan mi daha fazla mi? isvec dieti sonrasi nasil devam edeceksin? benim 6 gitti ama daha 20 kilo verecegim var en az
esrayk.. aynen ya benim planda oyle.. beraber yapariz destek oluruz birbirimize benimde okadar verecegim var..( ara verecem bitince ama normal beslenmek istiyorum.. az yesem kilolari hemen alirim biliyorum.. ama gunlerdir canim bi kac sey istiyo.. yazmiyorum sizinde caniniz cekmesin diye :))) ama fena oyle boyle deil.. pofff.. 10 gun ara verdigimde 1 gun ayirip canimin istedigini yicem ama suan bile midem oyle bi kuculduki bunu korumak istiyorum.. izmir kofte yedim bitane gecen ve doydum fazla geldi birden bi tuhaf hissettim kendimi.. az az yemeye devam edecem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?