- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #7.021
sanırım akşam tartıldın canım sabah iki kilo fazlan olacağını sanmıyorum birde form çayı içip bağırsakları hemen boşaltırsan çok sıkıntı yaratmaz sana belki
brokoli yerine karnabahar yazıyor ama ıspanağın alternatifi yok. Ispanak zaten bağırsak faaliyetlerini artırmak için diyette ona ne alternatif olur bilemiyorum. kas kaybı olmaması içinde kırmızı et şartmış.
Bunları yabancı sitelerden okudum. Yurt dışında adı Danimarka diyeti buarada
Canim senin bi yorumunu gordm onceki sayfalarda :) yillar once 63 ten 54 e dusmussun bu diyetle harika valla ama ne kadar surede verdin bu kilolari 13 gundebmi ?
selam kızlar bende isveççiyim..geçen yaz yapmıştım tekrar başlıyorum yarın..biblodeniz sanırım geçen yıl yine aynı dönemlerde yapmıştık bu diyeti yanlış hatırlamıyosamama devam edememiştim ben..o zamanlar 63 kiloydum 1 senede 10 kilo aldım ya nefret ediyorum kendimden hatta daha fazla aldımda şu an 73üm bi kaç kilo verdim ve bende uzun süreçli diyetlerden çok sıkılıyorum..bir an önce verip p kiloyu korumak istiyorum.. ilk hedef 13 günden 73ten 66-67ye inmek..inş olur..yarın başlıcak arkadaşlar yazalım bol bol destek olalım birbirimize isveç biraz zorluyo pes etmememiz lazım
brokoli yerine karnabahar yazıyor ama ıspanağın alternatifi yok. Ispanak zaten bağırsak faaliyetlerini artırmak için diyette ona ne alternatif olur bilemiyorum. kas kaybı olmaması içinde kırmızı et şartmış.
Bunları yabancı sitelerden okudum. Yurt dışında adı Danimarka diyeti buarada
gunaydin :)
nasil gidiyo? ben totalde 7 kilo vermisim... 12ci gunum ama resmen 8-9cu gunumden beri veremiyorum ne verdiysem ilk hafta verdim.. kabizlikta basladi ve regl olacam bi kac gunekendimi sis hissediyorum.. canim herseyi isyiuor... dun evde tatli yoktu yemiyorum ya hani.. delirdim disardan soylicektim artik.. son dk tatli yerine 1 yumurta hasladim yedim.. :))) kendimi iyi tuttum ama ilerleyen gunler zor olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?