Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

bugün benim ikinci günüm ilk gün 1200gr. verdim bence süper 69 la başladım ben bugünde 67.8 gösterdi tartım. günlük ortalama yarım kilo verenler var ki bunlardan biri de benim tabi 12 yıl önce falandı. bu sefer böyle olurmu bilmiyorum

Kizlar ben listenin hic disina cikmicam sadece brokoli ispinak faln gibi sebzelerin yerine ne yiyebilirim sizce 3,4 tane salatalik olur mu ? Biftekleri tavukla degistiricem siz nasil yapiyosunuz?

brokoli yerine karnabahar yazıyor ama ıspanağın alternatifi yok. Ispanak zaten bağırsak faaliyetlerini artırmak için diyette ona ne alternatif olur bilemiyorum. kas kaybı olmaması içinde kırmızı et şartmış.
Bunları yabancı sitelerden okudum. Yurt dışında adı Danimarka diyeti buarada

kızlar birde yabancı sitelerde peynir 25gr. değil diyet yağsız 250gr. beyaz peynir diyor. birde 2dl portakal suyu yazıyor yani iki dilim değil 200ml buda bir bardak portakal suyu eder ki daha mantıklı geldi bana ne dersiniz?

açıkçası bende 250 gr peynir diye uygulamıştım geçen yıl..25 grdan nolcakki..250 gr kimilerine göre çok gözükebiliyo ama yağsız peynirin kalorisi daha az oluyo ve doyurucu oluyo..bencede o şekilde daha mantıklı

Canim senin bi yorumunu gordm onceki sayfalarda :) yillar once 63 ten 54 e dusmussun bu diyetle harika valla ama ne kadar surede verdin bu kilolari 13 gundebmi ?

Canim senin bi yorumunu gordm onceki sayfalarda :) yillar once 63 ten 54 e dusmussun bu diyetle harika valla ama ne kadar surede verdin bu kilolari 13 gundebmi ?

evet canım 13 gün uyguladım ama 12 yıl önceydi daha gençtim genç olmanın etkisiyle fazla gitmiş olabilir kilolar. şimdi 33 nerdeyse 34 yaşındayım

evet hatırladım seni canım neden o kadar kilo aldın hastalıkmı geçirdin ? ben regl oldum ya dün gece acayip şişlik var bende yapamaıdm bugun isveçi bitince başlıcam artık

bugun 4.gunum artık ıyıce alıstı bunyem lıstenın pek dısına cıkmıyorum ama ıspanak cokk zor ya mıdem kalkıyor her zamn:))kırmızı et de yıyorum tavuk da yedıgım gunde oluyor .bugun portakal suyu var onu bulamıcam su mevsımde bı salatalık yemek ısıtoym herhalde bısı olmaz dıye dusunuyorum 2 lt hatta 3lt ye yakın su ıcıyorum normal yaa korkulacak bı dıyet degıl bence .ha kılo konusu 94.4 ıle basladım gunde kac grm verdım bılmıyorum da suan 92.0ım tabı su ıcınce flan 92.1 oluyo oyuzden sabah lavaboya gıdıp tartılıyorum .bana gore ıyı bı rakamm hatta mukemmel:))
basarılar hepınıze kızlarr

bencede zaten sacmaladim bi gun uygulayip ikinci gunu birakiyorumm yanlis anlamam canim ama hep baslayip birakiyorum ama pazartesi gunu baslicam ha bide ya ben kahveden nefret ederim hepsini icemiyorum napmam lazim

Son düzenleme:

yanlışlıkla Danimarka diyeti yazmışım o buna benzer başka bir diyet. İsveç diyeti yurt dışında danish diet diye geçiyor arkadaşlar.
Ayrıca bu bitince Danimarka diyetine geçsemmi diye düşünüyorum. birazdan listeyi paylaşırım bakalım nasıl bulacaksınız Danimarka diyetini

Denmark Diet
Beslenme planı:

Birinci Gün:
Kahvaltı: 3 haşlanmış yumurta , 1 greyfurt, tost ekmeği kızarmış 1 dilim (buğday), 1 su bardağı siyah kahve / çay su
Öğle: 1 haşlanmış yumurta, kızarmış ekmek 1 dilim, tavuk (herhangi bir baharat sadece buğulama ile)
Akşam Yemeği: Tavuk salata (tavuk, domates, kereviz, salatalık, soğan ) su

İkinci Gün:
Kahvaltı: 1 adet haşlanmış yumurta, 1 greyfurt,1 su bardağı kahve / çay / su
Öğle yemeği: 2 haşlanmış yumurta, 1 greyfurt, tost ekmeği kızarmış 1 dilim, 1 bardak kahve / çay su
Akşam Yemeği: Tavuk salata, 1 bardak siyah kahve / çay / su

Gün Üç:
Kahvaltı: 1 adet haşlanmış yumurta, 1 greyfurt, 1 bardak kahve / çay / su
Öğle yemeği: Sebze salata, 1 greyfurt, tost ekmeği 1 dilim, 1 bardakkahve / çay su
Akşam Yemeği: 2 haşlanmış yumurta, tavuk salatası, 1 bardak kahve / çay /su

Gün Dört:
Kahvaltı: 1 adet haşlanmış yumurta, 1 greyfurt, 1 bardak kahve / çay su
Öğle yemeği: Sebze salata, 1 greyfurt, tost ekmeği kızarmış 1 dilim, 1 bardak kahve / çay su
Akşam Yemeği: Ispanak salatası ( tavuklu ), 1 bardak kahve / çay /su

Gün Beş:
Kahvaltı: 1 adet haşlanmış yumurta, 1 greyfurt, 1 kahve / çay / su
Öğle yemeği: 2 haşlanmış yumurta, tavuk Ispanak salatası, kızarmış ekmek 1 dilim, 1 kahve / çay / su
Akşam Yemeği: Tavuk sebze salatası, kızarmış ekmek 1 dilim, 1 kahve / çay / su

Gün Altı:
Kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta, 1 greyfurt, tost ekmeği kızarmış 1 dilim, 1 bardak kahve / çay su
Öğle: Meyve salatası (salatalık, marul, elma, çilek, muz)
Akşam Yemeği: Tavuk salata (marul, domates, kereviz, havuç), 1bardak siyah kahve / çay / su

Gün Yedi:
Kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta, 1 greyfurt, 1 bardak kahve / çay / su
Öğle yemeği: Tavuk, 1 domates, 1 salatalık, 1 bardak kahve / çay / su
Akşam yemeği: Salata (domates, soğan, havuç, ve marul), tavuk, kereviz, 1 greyfurt, 1bardak kahve / çay / su

Döngüsünün ardından bir hafta tekrar edilmelidir. toplam 2 hafta yapılabilir.
İşte bazı ipuçları:

1) sirke ve saf limon suyu dışında başka salata sosu kullanılmaz
2) şeker, kahve kreması yasak. Sadece% 100 siyah kahve veya çay içilebilir
3) kızartma işlemi yok ızgara yada haşlama.
4) en az 30 dakika bir gün içinde egzersiz(Kardiyo önerilmektedir)
5) 1 tam yumurta diğer ikisinin beyazı önerilmektedir.
6) gazlı içecek şekerli içecek yasak. (Kendi yeşil çayınızı demleyebilirsiniz yada başka bitkisel çaylar ama şekersiz)

İşte liste bu çok mu gıdaklarız acaba bunda da kilo kaybı 2 haftada 7-12 gibiymiş
Nedersiniz?

günaydın günaydın günaydııınn
dün benden sonra yazan olmamış nerdesiniz canlar.
Bugüne -600gr. ile başlamış oldum :))) bence iyi ilk gün 1200 bugün 600 (yarıya inmiş fark) toplamda 2 günde 1800gr gitti 79 la başlamıştım ve şuan 77.2 yim yarın sabahı merakla bekliyorum.
Kızarmış ekmeğimi yedim kahve suyum kaynıyor birazdan kahvemi içicem.

77-- 77.5 benim kırılma noktam bakalım yarın ne olacak. yaza girerken 77den zoraki 1 ayda 65.5 66 olmuştum kayınpederimi kaybedince diyet falan yalan oldu tabi iki ayda 79 a çıkmıştım. bakalım bu sefer 77 zorlayacakmı?

gunaydin :)

nasil gidiyo? ben totalde 7 kilo vermisim... 12ci gunum ama resmen 8-9cu gunumden beri veremiyorum ne verdiysem ilk hafta verdim.. kabizlikta basladi ve regl olacam bi kac gune kendimi sis hissediyorum.. canim herseyi isyiuor... dun evde tatli yoktu yemiyorum ya hani.. delirdim disardan soylicektim artik.. son dk tatli yerine 1 yumurta hasladim yedim.. :))) kendimi iyi tuttum ama ilerleyen gunler zor olacak

günaydın süpersin canım 1 günün kalmış öyle bak bence moralin düzelir sende kırılma noktası kilonda olabilirsin biz daha inatçı çıkmalıyız direnen kilolara karşı arkadaşım. Acaba kabızlık için form çayı içtin mi bir kupaya iki sallama poşet koyuyorum poşetleri çıkarmadan içiyorum ben sonra tekrar sıcak su koyup aynı kupaya o çayları tekrar demliyorum ve içiyorum çok işe yarıyor kabızlık sorunu çekince.. çokmu karışık oldu:26:

yok anladim cnm :)

ben hergune ya bi kutu tonbalik yada extra yumurta ekledim ve cok isime yaradi.. ilk gunler basdonmesi halsizlik kalmiuo zaten suan tamamen eskisi gibiyim:) vucut hemen alisiyo az yemeye duzenli olarak minik minik yemeye.. insallah midem tekrar cok buyumez.. senin diet nasil gidiyo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…