Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

slm kızlar bugun ısvec dıyetıne son verdımm maleseff.6gun oldu 94.4den 92.0a dustum baskada dusemedım ıkı uc gun yerımde saydım.okadar ac kaldım tuttum kendımı harfı harfıne uydum ama olmadı yada ben erkn pes ettım bılmıyorum ):)faydası oldu tabı 2.5kılo ve acıkcası ekmegı unuttum aburcubur yemeyi unuttum:):)baska dıyet arastırıyorum sımdı ole cok zor olmayan ama kılo verecegım bısı arıyorum sızlere basarılarrr dılıyorumm..

Günaydın isveççilerr bugun itibari ile başlamış bulunmaktayım.Geçen hafta regl dolayısıyla başlayamamıştım.

Kahvemi içtim sabah şimdilik bi sorun yok umarım sorunsuz atlatırım bugunu

başlangıç kilom:65

hedef:57-58 umarımmm başarabilirim

merhaba bende bu diyete bugün başladım umarım faydasını görürüm. başlangıç kilom 58 hedefim 53

o dukan da neler var pek bhakmadım ama olabılır suan bı dıyet yok kafamdfa kendı kendıme beslenıyorum aburcubur yok ekmek yok falan gıbı yanı:))dukan da olabılır bı arastırayım barı:))

Merhaba arkadaslar bende isvec diyetine dun basladim , ilk gun sorunsuz gecti cok sukur , bugun ikinci gunum Sabah turk kahvesi ictim , simdi 100 gr yogurt ve 1 dilim salamimi afiyetle yedim , aksam icin biftegimi hazirladim bu arada sabhlari kalkar kalkmaz ilik limonlu 1 lt su iciyorum sizlerede tavsiye ederim kabizlik sorunu cekmezssiniz, bu arada ben amerikadan katiliyorum araniza saat farkimiz var , ama sizlere hergun yazicam , baslangic kilom 67 hedefim 60, boyum 1.72, iki dogumdan sonra insan ister istemez kilo aliyor cok kilo almistim hamileyken 2. ye hamileyken 60 kilodan 102 kg ciktim , sporla diyetle 67 kg kadar dustum 60 kg oldummu ideal kiloda oluyorum, insallah bu yapiskan yaglardan kurtulucaz ...

malesef ben bozdum diyetii hamile kalmayı planlıyorum. yumurtlama günlerimdeyim. düşük kalorili diyet yapmak hamile kalmayı engeller diye duydum bıraktım

Selam kizlarr bugun ucuncu gunum kendimi sanki hic birsey yememis gibi hissediyorumm :) ama cok sukur bozmadim cok aciktigimi hissettigim ana su iciyorum gunde 2.5 lt iciyorum , henuz tartilmadim regl suan bitince tartilicam bakalim kac kg vermisim, bozmayin kizlar tabi sorunu ve planlari olanlar haric..

merhabalar
bende bu diyete dün başladım aynı gün i.inde regl oldum 68.1 ile başladım bugün 67.1 çıktı tartıda hergün böyle devam etmez tabiki ödem atmış olabilirim ama beni yormuyo bu diyet açıkçası sade necsafe içtikten sonra daha bi enerjili oluyorum.2 litre su tüketiyorum ki normalde pek su içmeyen biriyim.Tek sıkıntı alışkanlıktan kaynaklanan birşeyler atıştırma isteği ama yenilmiycem kararlıyım bu diyetle 5 6 atabilirsem süper olacak

Merhaba

bende zayıflamak istiyorum 78 kiloyum önce 68 kg olmak istiyorum daha öncede bu diyete başlamıştım ama evlilik öncesi koşturmaca sitres derken tamamlayamamıştım ama 6 günde 2,5 kg vermiştim şimdi tekrar başlayacağım inşallah 13 günün sonunda 10 kilo verebilmiş olurum Aslında bundan 5 yıl önce 68 kiloya kadar düşmüştüm ama 1 rer kilo artışla 78 e çıktım tekrar belimin inceldiini görmek istiyorumm..

yarın sabah başlıyorum diyete buğün sabah kahvaltıda tost yedim ve işyerinde olduğum için listedeki yiyecekleri hazırlamam gerekecek burdan gün gün yazıcağım ve bana destek olucak arkadaş arıyorum...

benide alın aranızaa. bugün başladım bende. hayatım hep zayıflamaya çalışmakla geçdi
ramazanda 59 a kadar düşdüm. sonra hoop çıktık 63-64 e.
sabah tartıldım tam 63 kg.
bakalım inşallah faydasını görürüm.

diyeti yapan arkadaşlar sizin de gözünüzün önünden gelip geçen bir menü var mı :) benim gözümün önünden sütlü tatlılar çubuk makarnalar kadayıflar geçiyo ama olsuuuuuuuuuuuuunnnnnn caymak yok
ya acıkmıyorum ama aklımdanda yemekler geçmiyo değil

dün diş tellerim takıldı. unutmuşdum bu hafta takılacağını. şuan hiç bir şey yiyemiyorum. ve sanırım bi müddet bu şekilde gidecek. anlıyacağınız yapamadım, yapamıyorum diyetimi artık düzeldikten sonra devam edeceğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…