Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Harika valla 7 kilo hemde Canim kac kiloydun simdi kac oldun ? :) bugun nbnmm 2. Gunum ins diyetimi bozmam

ben de rahatım şimdiye kadar sorun yaşamadım
aslında o mideleri biz büyütüyoruz da yemek yemenin zevkinden farkına varamıyoruz büyüdüklerinin

Son düzenleme:
buz005 nasıl gidiyor sabah tartıldınmı
bozma bozma bu akşam güzel senin için meyve var ikinci günün akşamında tatlı isteğin gider böylece

Canim ben 65 ile basladim bugun 63.5 :) dun kahvemi ictim sebze yerine 3 adet salatalik yedim et yerine tavuk yedim ve aksamyemeginden sonra 40 dakikalik yuruyuse ciktim spor olarak tek kacamigim 1 ufacik dilim seftali ve 1 ufacik kuru kayisi haa bide bol bol su ictim. Bende tam olarak uymak isterdim ama malesef cok zor kndimi ikotu hissetigmde cok abartmadan ufak ufak bozuorum ama fazlla asiriya kacmadantabiki. dewam ediorum diyetime :) hepinize kolay gelsin kizlar umarim hepimiz saglikli bir bicimde zayiflariz
Siz neler yapiosunuz ? Kacamklrniz var mi :)haa buarda zor bi diyet yaa ben 13 gunden fazla surdirmicem kesinlikle saglik bu sakaya gelmez aman kizlar yorulursaniz birakin bnce hicbirsey sagligimizdan onemli deil once saglik :)

Son düzenleme:
melcha sanırım dukana başlamayı düşünüyormuşsun orda okudum ben yapamadım hayatta yapamadığım yegane diyet herhalde süreç çok uzun geldi bıraktım verdiğimide aldım zaten
Umarım sen başarırsın

-1.5kg harika... Bende iki çocuk var bazen onlara hazırladığım yiyeceklerin tadına bakıyorum bazende benim küçük kız ağzıma zorla yediklerinden vermeye çalışıyor öyle bir lokma falan kaçamaklarım var benim de

insallah ya benimde tek korktugum dayamabilecekmiyim meyvesiz olmaya.. birde ben zaten normal hayatta cay kahve icen biri deilim icersemde sekerli icerim.. tatlandirici falan kullanmaktan cekiniyorum.. denicem insallah olur.. tarif falan baktim menulerimi hazirladim ilk etapta zorlanmayim diye.. verecek cok kilo olunca boyle oluyo iste (

haklısın insan herşeyden medet umuyor bende iki sene önce bu zamanlar 93 kiloydum iki senede verebildiğim 28 kiloydu ama son iki ayda 5 ini geri almıştım cenazemiz falan vardı taziyeye gelenlerin ardı arkası kesilmedi Allah eksikliklerini göstermesin tabide ben mutfakta ikram hazırlamaktan çıkamadım ve adam gibi beslenemedim. Birde dukanı bıraktım. Kola tatlı mutfakta hep atıştırdım millete hazırlarken... Dukanda meyvesizlik zorladı benide birde tatlandırıcı kullanmadım şeker isteğim hadsafhadaydı

selamlar kızlar verılen kılolara sevındımm basarılarınızın devamını dılıyorum darısı kat kat benım basıma olsun 94.4 ıle basladım dunden bugune deısım olmadı 92.0 ıl 2.5kılo 5gunde falanama kabızlık var bendede belkı bagırsaklarım calıssa yarım kılo falan daha gıdebılır ..form cay bendede var bırde ben ıceyım bakalım umarım ıse yarar:))

kızlar saat 2 den beri temizlik yapıyorum mutfağım banyom ve tuvaletim pırıl pırıl oldu ev ahalisinin yemeğini de ocağa koydum pişiyor. 4 saat temizlik spordan sayılır mı ve ben daha öğlen öğünümü yiyemedim :18: sadece domatesi yedim şimdi meyvemi yiyeyim bari de ıspanak kalsın artık napalım belki akşam menüsüne eklerim yumurta salatası yapıcam içine çiğ çiğ atabilirim.
Ama çok yorulmuşum meyvemi yiyip uzanayım bari zaten boyunlukla geziyorum çok zorladım yine kendimi

form çayı iyi geliyor bir dene bakalım sende

form çayı iyi geliyor bir dene bakalım sende ortalama günlük 500 gr güzel gidiyorsun bence

12
sabah: 1 kucuk havuc

ogle: sezar salata resimdeki 1/4 yedim.

aksam: firinda hindi fume kuruttum yanina light yoghurt sarimsak

bugun disardaydim menu alakasiz.. sabah havuc yiyip ciktim.. salatanin yarisini bile yemedim. normalde balik ve tereyag vardi menude.. aksama gelirsekte biftek almayi unutmustum.. bunu denedim en azindan yag yok bise yok.. 5 tane parca yedim bir dilim hinde fume yapiuo 1 yk yogurtla..

totalde verdigim kiloyla cok memnunum suan duruklamada olsamda..

1,5 litre su 1 turkkahvesi

kizlar ben son gunumu bitirdim cok sukur.. bitti simdi dinlenmeye geciyorum 10 gun sonra dukana basliyorum:) toplamda 7 kilo verdim ama suan reglden dolayi bi siskinlik var umarim regl sonrasi tarti biraz daha - gosterir.. pes etmek yok yola devam :)

kizlar ben son gunumu bitirdim cok sukur.. bitti simdi dinlenmeye geciyorum 10 gun sonra dukana basliyorum:) toplamda 7 kilo verdim ama suan reglden dolayi bi siskinlik var umarim regl sonrasi tarti biraz daha - gosterir.. pes etmek yok yola devam :)

tebrik ederim darısı bize olsun inşallah. dukanda başarılar sana

başlangıç 69kg
1.gün -1200gr
2.gün -600gr
3.gün -300gr
4. gün -200gr

dün -300 bugünde maalesef -200 her geçen gün verdiğim gramlar azalıyor ama iki gündür reglim başladı belki ondan az gidiyordur. toplamda 4 günde 2300gr. vermiş oldum. böylece şuan 66.7 oldu kilom. ve 5. günün menülerini sevdim birazdan balık yiyeceğim:))

Son düzenleme:
merhaba kızlar ben bu diyeti duydum ama hiç cesaret edememiştim.yapanları tebrik ediyorum umarım hepiniz istediğiniz kiloya ulaşırsınız.benimde kilo problemim var.doğum yaptım 6 ay önce spor ve diyetle 9 kilo verdim ama şu aralar iştahım çok açık ve tutamıyorum kendimi, bu diyeti yapsam doğru olurmu acaba emziriyorum ayrıca.....

hayir emziriyosan asla asla yapma lutfen.. emzirdikten baslasan ok yani ama emziriyosun bence baslama.. hic kalori yok senin suan yemeye icmeye ihtiyacim var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…