- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #7.041
gunaydin :)
nasil gidiyo? ben totalde 7 kilo vermisim... 12ci gunum ama resmen 8-9cu gunumden beri veremiyorum ne verdiysem ilk hafta verdim.. kabizlikta basladi ve regl olacam bi kac gunekendimi sis hissediyorum.. canim herseyi isyiuor... dun evde tatli yoktu yemiyorum ya hani.. delirdim disardan soylicektim artik.. son dk tatli yerine 1 yumurta hasladim yedim.. :))) kendimi iyi tuttum ama ilerleyen gunler zor olacak
yok anladim cnm :)
ben hergune ya bi kutu tonbalik yada extra yumurta ekledim ve cok isime yaradi.. ilk gunler basdonmesi halsizlik kalmiuo zaten suan tamamen eskisi gibiyim:) vucut hemen alisiyo az yemeye duzenli olarak minik minik yemeye.. insallah midem tekrar cok buyumez.. senin diet nasil gidiyo?
Harika valla 7 kilo hemde Canim kac kiloydun simdi kac oldun ? :) bugun nbnmm 2. Gunum ins diyetimi bozmam
buz005 nasıl gidiyor sabah tartıldınmı
bozma bozma bu akşam güzel senin için meyve var ikinci günün akşamında tatlı isteğin gider böylece
Canim ben 65 ile basladim bugun 63.5 :) dun kahvemi ictim sebze yerine 3 adet salatalik yedim et yerine tavuk yedim ve aksamyemeginden sonra 40 dakikalik yuruyuse ciktim spor olarak tek kacamigim 1 ufacik dilim seftali ve 1 ufacik kuru kayisi haa bide bol bol su ictim. Bende tam olarak uymak isterdim ama malesef cok zor kndinizikotu hissetigmde cok abartmadan ufak ufak bozuorum ama fazlla asiriya kacmadantabiki. dewam ediorum diyetime :) hepinize kolay gelsin kizlar umarim hepimiz saglikli bir bicimde zayiflariz
Siz neler yapiosunuz ? Kacamklrniz var mi :)
insallah yabenimde tek korktugum dayamabilecekmiyim meyvesiz olmaya.. birde ben zaten normal hayatta cay kahve icen biri deilim icersemde sekerli icerim.. tatlandirici falan kullanmaktan cekiniyorum.. denicem insallah olur.. tarif falan baktim menulerimi hazirladim ilk etapta zorlanmayim diye.. verecek cok kilo olunca boyle oluyo iste (
selamlar kızlar verılen kılolara sevındımm basarılarınızın devamını dılıyorum darısı kat kat benım basıma olsun 94.4 ıle basladım dunden bugune deısım olmadı 92.0 ıl 2.5kılo 5gunde falanama kabızlık var bendede belkı bagırsaklarım calıssa yarım kılo falan daha gıdebılır ..form cay bendede var bırde ben ıceyım bakalım umarım ıse yarar:))
selamlar kızlar verılen kılolara sevındımm basarılarınızın devamını dılıyorum darısı kat kat benım basıma olsun 94.4 ıle basladım dunden bugune deısım olmadı 92.0 ıl 2.5kılo 5gunde falanama kabızlık var bendede belkı bagırsaklarım calıssa yarım kılo falan daha gıdebılır ..form cay bendede var bırde ben ıceyım bakalım umarım ıse yarar:))
kizlar ben son gunumu bitirdim cok sukur.. bitti simdi dinlenmeye geciyorum 10 gun sonra dukana basliyorum:) toplamda 7 kilo verdim ama suan reglden dolayi bi siskinlik var umarim regl sonrasi tarti biraz daha - gosterir.. pes etmek yok yola devam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?