Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

O kadar çok içim acıyorki bunu ne bana çok yakınmış gibi görünen ama benden ayrı yaşayanyabancı beynim nede bibaşkası anlayabilir bunu sadece bedenim biliyor herkezin içinde göbeğimi çekerek oturmak , her yediğim yemekten sonra sanki büyük bir suç işlemişim hatta cinayet işlemiş gibi büyük bir suçlulukla kendimden nefret etmek istemiyorum elbisemi sırf yağlarım belli olmasın diye bir sağa bir sola çekelemem insanların içinde kilodan muhabet yaptıklarınada denk gelirsem gıkım çıkmadan oturmam beni yıkıyor okadar çok söylemek isteyipde diyemediğim şyler varki o onda ama sadece yüzüm kızarıyor suç işlemişim gibi susuyorum başımı öne egiyor yada halimden memnun muşum gibi insanların yorumlarını dinleyip çok güzel kiloda yada çok iyi zayıflamış yada zayıflamışsın diyebiliyorum ama bunlar yaşanıren ben ezilip büzülüyorum hatta yerin dibine giriyorum
oysa bende istiyorum zayıf olmayı giydiğim elbiselerin üzerime yakışmasını aa ne kadar hoş görünüyorsun ne kadar güzel zayıflamışsın çok değişmişsin demelerini ve herkezin bana hayranlıkla bakmasını istiyorum evet aslında ben irademin kuvvetli olduğunu biliyorum bunu insanlarada ispatlamam gerekiyor ve bunu başarıcam yapabiliyorum bunu neden kendimi bu kadar çok salıyorumki ben 27 yaşında yeni evli eşiylede çok güzel bir birliktelik yaşayan sıcak bir yuvaya sahibim ama bir yerde hep kendimi eksik hissediyorum bu benim kadınlığım çok güzel ev hanımı olabilirim çok güzel annede olurum ama çok güzel kadın olamıyorum neden sırf 18 kilo fazlam yüzünden evet ben 78 kiloyum ve 60 kilo olmak hayaliyle dolaşan ve bunu birgün başaracağına inanan ama bunun için hiç birşey yapmayan ben artık kararımı verdim
öyle şok diyet falan hikaye onlarca diyet denedim sonuç ne aynı hatta bu tarcın yogur zerdeçal zencefil kürü bunun kadar saçma bir kür görmedim insanlar bununla nasıl zayıflıyolar ben sadece 500 gr veriyorum sonra üzerni 2,5 kilo alıyorum hele o isveç diyeti nebu yumurta 1 dilim salam yok salata yok kahve sadece havuç insan bunları yerken mutlu olamıyorki zayıflasan ne benim pisikoljim bozulduktan sonra kendimi mutsuz hissettikten sonra 13 günde 10 kilo versem ne yazar 13. Günden sonra ben yine eski alışkanlıklarıma kaçamaklarıma midemi tıkabasa nefes alıncak yer bırakmama yarışına girerek yedikten sonra nasıl olsa verdim gazıyla sabah akşam yemeye devam edicem evet ben kendimi biliyorum bunları yaptım hemde çok çokkk kezzz sonucu ortada evet yemek yemeden sabrederek dayanarak ilerde birgün yiyeceğim yemeklerin hayalini kurarak pisikolojim bozulmamış bile olsa çok aşırı yediğim için içimde olan o canavarı beslediğim için sürekli her an her saniye canavara hizmet ettiğim için şu anda şişmanlar sınıfında sayılıyor olduğum için yine bütün dengem şaşırıyor ve pisikoljm bozuluyor kim istemez güzel bir elbise giyip bütün zerafetiyle nişan, kına, düğün yada nikah a gidip orda o gzelligin o zerafetin verdiği öz güvenle keyifli zaman geçirmeyi herkes ister ama ben bunu ypamıyorum aman sacım nasıl görünüyor makyaşım nasıl bu neden biliyormusunuz çok kiloluyum bu yüzden çok çabuk oturduğum yerde bile hiç hareket etmesemde terliyorum hemde öle az buz değil bütün saçlarım sanki duştan çıkmışta kurutmadan öle kurumasını bekleiyormuşum gibi oluyor sadece saç makyaj değilki bu elbisem bütün masum bedenimi sarmış öle bütün heybetiyle herkese ben burdayım dergibi göbeğim sanki 6 aylık hamile insanların göbeği gibi kucağımda oturuyor buda yetmezmiş gibi sırt bölgemdeki yağlarım 3 kat olmuş katmer katmer bütün elbisemi sarıyor sadece bunlar değilki geçen eşime doğum gününde sürpriz yaptım önceden rezervasyonla gittiğimiz restaurantta pasta getirildiğinde anı olsun die garson fotonuzu çekmemi istermisiniz dedi tabi isteriz zaten çok şık giyinmiştim siyah elbisem bedenimi saran bir elbise biraz kısa ama zaten masanın altında kalıyor koca göbeğim ve kalın bacaklarım çektirdik gönül rahatlığıyla çok güzel çıkacağımıza emindim çok güzel bir anı olacaktı ve dik durdum biraz daha ince görünmek içn ama sonra fotoğraflarabaktığımda elbisemin kolları kısaydı inanılmaz kötü bir görüntü benim kolarım bukadar kalınmı neden bukadar iri çıkmış fotoğrafa bakıldığında bizim yüzlerimizen çok kollarım dikkatimi çekiyor eminim eşiminde öledir ama ben kırılmayayım die hiçde birşey demiyor biliyorum benim bu şekilde kilolu olmamı istemediğini şöyle bikaç kilo verdiğimde o yüzündeki sevinç işaretinin beni aslında zayıfken faha çok beğendiğini biliyorum çünkü biz im tanışmamız çok sıkı bir diyetle 2 hata boyunca sadece öğle çorba içerek tam 8 kilo verdikten sonra beni görüp etkilendiini ve bu sayede tanıştığımızı biliyorum evet eşimle tam 68 kiloylen tanıştım buda demek oluyorki tam 10 kilo fark var belki beni üzmemek için bişey demiyor ama nereye kadar sürecek bu belki içinde bir umut var zayıflayacağım konusunda ya bu umudu kaybederse beklemenin bir çare olmadığını zamanla yüzüme söyleyecek eminim ben aslında seni zayıfken daha çok beğeniyorum diye başlayacak ve bu beni üzecek ve ben daha çok yemek yemeye sarılırsam işte hayatın yokuşuna kadar tırpanıpta inişimin başladığı yer burası olur. çok yıkılırım..ayrıca eşimin yeni işyerinde bulunan hiç bir arkadaşıyla tanışmak istemiyorumneden sırf … eşi çok kilolu şişman hiç hoş biri değil demesinler diye ve ben kendime bu kilolarla güven duymadığm için aynı ortamda bulunmaktan kaçınıyorm eminim eşimde aynı fikirde oda beni böle arkadaşlarının karşısına çıkarmak istemediği için çok ısrar yetmiyor yada böle bir fırsat yaratmıyor nekadar üzücü bir durum benim için anlatamam

bunlara izin vermicem ne diyet yapıp kendimi aç bırakıcam nede tabaklar dolusu yemekler yemicem sadece doğal olanı hayatta olupta zayıf olan insanların yaptığını yapıcam canım ne isterse yicem ama saece 1 lokma olmadı 2. Lokmada olabilir ama 3. Lokmam içimdeki canavarın bendenime hükmetmeye başladığı anın olduğunu düşünerek firene basıcam burda inancın yeri çok büyük bol bol dua edip sabır dileyeceğim allahtan ve onu yersem ne halde olduğumu görebilmem için şişmanken çekilen fotolarıma bakıcam dahada çaydırıcı olabilmesi için aynanın karşısına geçicem aslında yediklerim yüzünden nasılda görüntümün kötü olduğunufark ettiricem ve bu canavar bana yenilicek hiç bir zaman umudumu kaybetmeyteceğim yemeği fazlamı kaçırdım sonraki öğünde mutlaka dengeleyeceğim olucakk eminim bunu herkes yapıyor neden ben yapamıcam neden benim zaferimi kutlayamayacağım..
Daha önce bunu başardım ama sonra çok saldım kendimi şimdi ise hem başarıp hemde bunun devamlılığını sağlayacağım aç karına yattığım(kaçamak yapmadığım geceler) her gece ellerimi kasıklarımın olduğu kemiklerin üzerine koyarak zayıfladığımı ve bu kemiklerin yağlarımdan daha çok belirgin olduğunu hayal ediyorumdum düşünsenize dümdüz bir karın ve mide  ve çok işe yarıyordu kendimi şimdi giyemediğim çekindiğim kıyafetlerin içinde düşünerek motive oluyordum şimdide yapabilirim ayrıca bunu devam ettirebilirimde benim mutluluğum için çok geçerli ayrıca çokta önemli sebeplerim var.
Benim gibi düşünenler varsa buyursun gelsin birlikte adım adım ilerleyelim ve verdiğmiz 200 gr 300 grm küçümsemeden sabırla inançla yolumuza devam edelim..

smeleks.. ya olurum olurum sanki ben yazmisim.. bende 25 yasindayim aralikta nisan aguatosta seneye dugunum olacak allah nasip ederse.. telefondan yaİyorum suan k bakma yanlis yaziyorsam.. ben isvec dietini yapip ara verdim.. suan on gun sonra dukana baslamayi dusunuyorum.. sonucta garantiliyi yavas yavas bi jac ayda az az vermeyi.. istersen beraberde baslayabiliriz.. ben hergun yazip yediklerimin resimlerini cekecem.. calisiyomusun? telden yazmak cok zor gece pcden daha uZun yazmak isterim sanki beni anlatmissin ya ((

..melcha..öncelikle hayırlı olsun senin adına çok sevindim Yüce Allahım inşallah utandırmaz ve tamamına erdirir.Ben daha önce isveç diyetinı yaptım ama 13 günü tamamlayamadım sadece 6. güne gelebildim ama tabiki bunu yapmaya çalıştığım günlerdede 1 -2 kaşık yemek kaçamaklarım oldu hatta akşam o ızgaraları birtürlü yapıp yiyemedim(yeşil salata diyor ben o salatada domates havuç mısır görmek sitiyorum) bir türlü şu listelere uyamıyorum ve düğün öncesi o sitres sıkıntı derken bıraktım( insanlar sitresli dönemlerinde zyıflarlar oysa ben aksine daha çok kilo alıyorum çünkü ben yerken mutluyum çok nadir yemek yerden birden moralimin bozulupta iştahımın kesildiği zamanlar 27 yıldır toplasan 5-6 kez değildir.)şimdi yine yapmaya kalkıştım ama olmuyor sabah kahvemi içiyorum (bu arada çalışıyorum)çalıştığım yere yemek firmasından geliyor çok masum yemekler görünüyor onları bırakıp yumurta domates yedim ama aklım hep yemeklerde akşam et ızgara yada halama yapıcam diyorum eşim başka yemek istiyor onu hazırlıyoruz ben kendim için ayr bişey hazırlmak istediğimde hatta yemicem dediğim dönemlerde o zaman bende yemicem tekbaşına yapıpta yemenin anlamı yok diyor kıyamıyorum onun için onunla birlikte oturup yiyorum evet yamamam gerekiyor ama bunu herkes böle yapıyor ede bir tane tencere kaynıyor ve bu yemekten herkes yiyor benimde öle yapmam gerekir nereye kadar ben kendime ayrı yemek pişiricemkibiryerde bitecek ve ben yine kilo alıcam bu yüzden ben az az canımın istediği herşeyden yemeğe başladım doğru olanında bu olduğunu söylüyorlar en azından gerçekten çok iyi rakamlarda kilo veripte bunu koruyanlar söylüyor bu şekilde daha çok mutluyum sürekli aklımda yemek karnım guruldadığında bana diyet adına dayatma yok akşamı sabahı öğle yi bekleyemiyorum beklersem o diyet benim için bitmiş oluyor ve hemen o anda canım ne isterse tıkabasa yiyorum bu yüzden açlıkmı hissettim hemen ağzıma 2 lokma bişey atıp su içiyorum ve bu beni en az saat 2,5 saat idare ediyor ve mutlu oluyorum ve ben bunu yamaya başladım 1,30 grm verdim ve bunu sadece 2 günde yaptım belki kilomdan yağımdan gitmedi ama olsun buda doğru beslendiğimin göstergesi oluyor böle devam edicem dukan diyetinide duydum ama nelernasıl hangi zamanda yeniyor bilmiyorum bende hergün yediklerimin listesini tutuyorum bende fotoğraflıyorum ve bunu seninle paylaşabilirim eger istersen sende benimle baylaşabilirsin birlikte birbirimizi motive edebiliriz.

düğününede güzel bir zamanın var umarım istedğn kilodayken giyebilirsin gelinliğini bu çok önemli çünkü ben başaramadım çokta kilolu durmuyordum ama bembeyaz tüller içinde incecik belimle herkesin bana baktığı benim için toplandıkları o gunde çok zarif görünmek isterdim bunu şimdi senin için istiyorum..

kalimeroo siteye yeni üye olduğum için yeni yeni kullanımını öğreniyorum özel msj da şimdi gördüm ben isveç diyetini başaramıyorum bi türlü şimdi az az herşeyden yemeğe başladım :):) senin nasıl gidiyor buğün 5. günün olmalı umarım alışmışsındır..( Ayrıca özel msj atabilmem içinde 50 msj atmam gerekiyormuş)bi süre burdan yazmam gerekicek gibi..

bende erkekarkadasima haftanin cogu gunu yemek yapiyorum beraber calistigimiz icin. disardan soylemeyi kestik arada ona hamburger falan soyluyoruz okadar.. ben dukana baslicam ve erkekarkadasima ben et salata sebze yemekleri yiyorsam ona az pilav veya makarna tarzi biseler yapacam hergun.. biktim kilolarimdan... hayatimda hic kot giymeim.. zayiflar zayiflamaz bir dar kot alacam.. sacma ama hayalim :)

cnm inşallah giyebilirsin hayalındeki pantalonu bence hiç saçma değil bende tayt giyip üzerne uzun bir gömlek tişörtle dolaşmak istiyorum buda zayıflarda çok hoş duruyor.. dışardan yemeyi kestiysen eğer bence bu iş olmuş demektir.dukan diyetini herkes öneriyor ve kalıcı kilo verdiriyormuş sen yap önce bi bakalım bu arada kitapını okudun mu?

evet ama daha bitiremedim.. sonucta et tavuk yumurta yogurt hepsi serbest.. cok asiri zorlanmam diye dusunuyorum.. birde haftanin 3-4 gunu sebzede var super olur.. bakalim bi kac gun sonra baslicam.. 18 kilo vermeliyim 20de olabilir.. cok koydum kafaya.. yavas yavas gidecek kilolar insallah sende istedigin kiloya dusersin..

Off offf dövün beni ne iradesiz bir insanım ben yaa 2 gün yapıyorum sonra bozuyorum olmuyooorr olmuyorrr napıcam ben yaa

malesefki yapamıyorum. dişlerime tel takıldı çiğnemekte zorluk çekiyorum şuan için. bakalım ne olacak. çorba ekmek le besleniyorum bu defada fazla karbonhidrat almış oluyorum offf

kalimeroo çok geçmiş olsun çokta canın yanıyordur

önce tellere alış sonra başlarsın aslında öğünlerinde ekmeği az çorbayıda normalde içtiğinden 1 porsiyon daha fazla içerekte kilo verebilirsin die düşünüyorum ama herkesin bünyesi farklı tepki veriyor tabiki...

melcha inşallah hepimiz istediğimiz kilolara düşebiliriz bunu hepimiz çok istiyoruz.

bende 18 kilo vermek istiyorum umarım verebiliriz..

aslında sabırla 30-40 hatta 50 kilo veren insanlar var biz neden 18-20 kilo veremeyelimki bizde sabırlı olucaz sadece diyetteyim aman şunu yemeyelim aman saatim gelmedi die beklemezsek bence biz bu işi başarırız. çünkü diyette olmadığım için aklımda yemek yok bu yüzdende çok az yyorum bakalım yarın kaç grm gitmiş olucak :)

yarın görüşmek üzere ben yarın ne kadar verdiğimi sizinle paylaşıcam sende paylaşırsan sevinirim hem birbirimize destek olmuş oluruz :):)

Kızlar slm ben 4-5 gündür ekmek vb şeyleri keserek çok su ve bitki çayı içerek 64.5 tan 62 ye düştüm ama bunu hızlandırmak için İsveç'e yarın başlıyorum bakalım neler olcak .kısacası kadın olmak zor iş:)

kızlar bugün 5.günüm bitti 67 kilo ile başladığım diyetimde şimdi 63.3 kiloyum :))bugün tartılmadım yarın tuvalete çıkabilirsem tartılcam ama sanki ilk günler gibi kilo gitmiyor gibi geliyor.Bu akşam öğlen yiyemediğim haşlama balık yerine balık finger yedim.ama başka bir şey yemedim öğlen ise salatalık domates yedim ve evet hepsi diyet dışıydı ama napalım bugüne kadar 1 tırtık bile almamıştım hiçbirşeyden nişanlım burgerleri nutelları kruasanları kurabiyeleri ve corn flakesleri gözümün önünde yedi...bugünde sefam olsun ohhh...ama yarın hiç bozmadan devam hadi kızlar sıkın dişinizi ...isveçten sonra bir diyet uygulamak istiyorum ayça kayanın ,gürkan kubilayın karatayın ve dukanın diyetleri arasında kaldım ( sizce ???

smeleks ne kadar güzel anlatmışsın duygularınıı sankii benii ,bizii anlatmışsınn evet eşler zayıf olmamızı istiyorr hatta benimm eşim söylüyor bilee,92 kiloydumm sonra 68 oldum,ama ne yaptımm geri aldımm v şuan 77 kiloyumm
68 kiloya düştüğümde eşiminn bakışları bile değişmiştii
kendine bir günlük açsan ve hergünn yazsan yediklerinii canım senii takip ederdim
mesaj hakkın dolsun istersen oyun bölmüü var orda kısa cümlelerle 50 mesaj hakkını doldurabilirsinn

hayallerimvar merhaba.. bende iki hafta once bitirdim isvecdietini.. tam uymadim arada yumurta ekledim falan ama onun disinda zararli bise tuketmedim cok zorlandim ilk gunler ama alistim.. toplamda 7 kilo ustunde vermistim ama suan 2 kilo almis durumdayim.. vucudumu biraz dinlendirdim.. dukana baslamayi dusunuyorum paArtesi gunu.. planli programli en azindan aciktigimda serbest olan seyleri yedigimde sucluluk hissetmem diye dusunuyorum. ben cunku yiyip sonradan ya degmedi diyip pisman olan biriyim.. isvec dietini yaparken benimde sevgilim sabah aksam burger nutella falan yiyodu yanimda yemek istemiyodu ama ye ye canim istemiyo diyordum.. istemiyo haa icim gidiyordu bi kenarindan bi koparsam...

umarim dietin guzel devam eder.. mutlaka vucudunu bir iki hafta dinlendir bu dietten sonra bende oyle yaptim ve haftaya insallah dukana basliyorum.. seneye dugunume 18 kilo vermis olmak istiyorum... dukan amcaya gore zaten araliga kadar 12 kilo vermis olacakmisim :)

1 eylulde 65 kilo iken suan 70.9um malesef 1 aydir bi diyete baslayamadim kitliktan cikmis gibi yedim resmen bugun sonunda isvece basladim gene... benim tek kurtaricim isvec cunku. bakalim sonuc ne olacak Allahim hepimize yardim etsin...AMiN😥😥😥

kizlar kizlar kizlaaaaaaar ben bu diyeti mayis ayinda yaptim. arada kacamaklarimla beraber 73le basladigim diyetimi 67 ile bitrmistim. fakat sonra babamin ani hastaligiyla beraber 63 kiloya indim.istemsiz,uzuntuden( babam cok ama cok saglikli simdi.cok sukur.drlarin acimasizca yaptiklari yorumlar ve yanlis teshisleri nedeniyle cok zor zamanlar gecirdik.. fakat drlarin pankreas kanseri omru su kadar dediklerinin ardindan ben bunalima girip istemsizce yemek yedim.durmaksizin.surekli.74 kilo oldum yeniden.bu arada stresten regller olamadim sistim patlama noktalarina bile geldim. bu diyeti yapip biraktiktan sonra kilo alinmasiyla alakali degildi aldigim kilolar. tamamen kontrolsuz yemek sonucu aldim. simdi babam saglikli ve biz hayata kaldigimiz yerden devam ediyoruz. ben bugun basladim bu diyete. 75 kg ile. aliskin oldugum icin de zorlanacagimi dusunmuyrum.ama bu sefer gunluk 7-8 km yurumeye baslayacagim ve aksamlari da pilates yapacagim. cunku pilatesin 21 gunde inanilmaz etkilerini yasamis biriyim.kilo vermeden de istediginiz kiyafetlere giriyorsunuz. ama hem yuruyus hem pilates yaparsaniz ve de kilo verirseniz aman aman diyorum:) ben istemsiz de olsa 63 kiloya indigimde bildigin adriana lima gibiydim:) 170 boyundayim.28 beden jeanlar giydim. hatta unlu bi markadan jean almak icin girdigimde ben 30-31 beden deneyeyim dedigimde satici cocugun olur mu 28 deneyin dedi ve ben o pantalonun icine girmekle kalmadim bi de hafif bol durdu:)
kabizlik sorununu da aksamlari yatmadan bir fincan form cayi icerek cozdum. bu sefer kacamak yapmayacagim.disiplinli olacagim. 13 gun sonucta.olmem ya:)sonuclari bilen biri olarak 13 gun biran once bitsin diye dua edicem anca:)
biraz bolup porcuk yazdim farkindayim, ama heycandan oldu:)
o zaman da biz burda bi suru kiz destek olmustuk birbirimize. yine bunun icin burdayim:)

30 EYLUL 75,0
01 EKIM ?
02 EKIM ?
03 EKIM ?
04 EKIM ?
05 EKIM ?
06 EKIM ?
07 EKIM ?
08 EKIM ?
09 EKIM ?
10 EKIM ?
11 EKIM ?
12 EKIM ?
Bitiş Kilom ?
BEN SPORLA BIRLIKTE INSALLAH 67 FALAN OLMAYI HEDEFLIYORUM

Canim ayni gun baslamamiz iyi oldu destek oluruz birbirimize...babanin adina da cok sevindim allahim uzun omurler versin... sonucta 13 guncuk dedigin gibi kilodan baska ne kaybederizki dimi yaaa😄😄😄

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…