- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #7.121
veeee 4. gun sonudaki kilom... 55.6 olmuşumkızlar benım bugun 2 gunum bitti sayılır, halsızlık dışında kaçamaksız ıyı gıdıyor, 58.1 le başladım az önce 56.6 çıktım ikigunde bukadar hızlı sudan vermışımdır ama motivede oldum, dewammm​
Slm kizlar bende isvec diyeti yapmaya karar verdim 22 yasindayim ve on kilo vermem lazim cunku ocakda nikahim var ve bu kilolarla kesinlikle nikah masasina oturmak istemiyorum. Ben bir türlü adapte olamiyorum kac kere bir diyete pazartesi baslayip saliya biraktim bir seye uzuldummu strese girdimmi direk mutfakda buluyuorum kendimi ama busefer kafaya koydum lutfen hergun yazalim diyete uyup uymadigimizi ve destek olalalim birbirimize.simdiden tesekkurler
bugun 3. gunum ve 64.5 kiloyum. uc gun icerisinde 2.3 kilo vermisim. Isvec diyeti gercekten ise yariyor, ama gercekten kendimi adamam gerekiyor bu diyete. yani gun icerisinde tum enerjimi verip konsantre olmam gerekiyor ama bence bu 13 gunluk diyet metabolizmayi tetiklemekte birebir. Dukani veya Karatayi detayli olarak biliyorum ama daha once yapmadim. Bence isvec diyetiyle baslayip 13 gun bittikten sonra dukana veya karataya gecis yapabilirsin. Dukan ve Karatay ikisi de dusuk karbonhidrat odakli diyetler, o yuzden isvecle baslarsan ikisine de gecisin cok rahat olur.
bende isveç diyetine başlamayı düşünüyorum arkadaşlar. kısa sürede fazla kilo verdirmesi beni cezbetti. çünkü uzun soluklu diyetlerde motivasyonum düşüyor kilo almam duruyor diyeti bırakıyorum ve aklımda tekrar diyete başlama düşüncesi oldukça daha çok yiyorum. şu anda obur gibiyim, diyetten çıktım yiyemedim diyete başlıcam yiyemicem diye ne bulursam yer vaziyetteyim içler acısı yani. ilk diyete başlamadan önce bile daha az yerdim. sanırsam herkeste verilen kiloları almak bu yüzden oluyor. önemli olan yaşam şeklini değiştirmemiz gerekiyor. ahhhh ne acı dermanı bilipte uygulayamamak. bir atalettir sürüp gidiyor yıllardır.
benim boyum 1.75 kilom 87, çok iri görünüyorum yapım öyle yani kalın kemikliyimdir de. sürekli çok fazla kilon yok falan derler ama olmaz olur mu, belimden fışkıran yağları saklamak için hep geniş giyiniyorum, kıyafet bulmakta zorlanıyorum, bacaklarım çok kalın, vesaire birsürü şey işte. kısacası en az 10 kilo vermem lazım benim. kendime olan saygımı da yitirmeye başladım. özgüven zaten sıfır. bişeyler yapmalı. destek olalım.
Ayy canim ins. Benimde 55 olmam lazim hergun yazalim ne yedigimizi benim diyet simdilik iyi gidiyor cok sukur haftaya cumaya kadar hic tartilmiyacam.21 yaşındayım 62 kiloyum 55e düşelim beraber canım .
Bugün ilk günüm sabah kahvemi içtim yarım saat yürüyüşümü yaptım hadi bakalım :)
bende pazartesi günü başlıyorum, bu sefer motivasyonum tam. en az 10 kilo verene kadar devam inşallah. buradan paylaşımda bulunuruz. gazamız mübarek olsun :)
anathema çok iyi olur, birlikte yapalım. bende yürüyüş yapacağım hava güzel olursa ve kızımdan vakit kalırsa. liseden bir arkadaşımla görüşüyorum o da pazartesi başlıyor daha önce yapmış 8 kilo vermiş.
ben avm de bir cihaza çıktım boy kilo bki falan ölçüyo, 13 kilo fazlam varmış. yani ideal kilom 75 miş, motivasyonum yükseldi. netteki bki verilerinde 64 olmam gerekiyor ama accık irice olduğum için 75 bence de ideal. 13 kilo verilmeyecek bişey değil, isveç diyeti yaklaştıracak beni hayallerime inanıyorum. haydi bakalım hayırlısı olsun, buradan destek oluruz birbirimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?