Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Canim ayni gun baslamamiz iyi oldu destek oluruz birbirimize...babanin adina da cok sevindim allahim uzun omurler versin... sonucta 13 guncuk dedigin gibi kilodan baska ne kaybederizki dimi yaaa

aynen oyle hayatim:)ben simdi biraz hizimi alamayarak 13 km yurumusum :)) iyi dileklerin icin de cok tesekkur ederim:)

aynen oyle hayatim:)ben simdi biraz hizimi alamayarak 13 km yurumusum :)) iyi dileklerin icin de cok tesekkur ederim:)
mşallahhhhh canım benim iyi yürümüşsün bugün ben yürüyüş yapamdım basım ağrıyo sabahtan beri... yarına inşallahhh
bugün bende başladım 81 kg ile bakalım ne olacak
hiç zorlanmadım ilk gün iyi ama yarın bakalım

hadi hayırlısı canım ilk gün iyiydi benimde sadece basım ağrıyo biraz sabaha geçer...

kizlar ben ilaveten cagatay ulusoyun kullandigi bitkisel karisima da basladim. tuhaf ama bu sabah tartida 72 kiloyu gordum :sok:
ya 12 km ise yaradi ya da bitkisel karisim. kafam karisti, baslamadan once tartida bildigin 75 kilo ciktim. hadi hadi aksam ustu diyelim 1 kiloyu atalim. 2 kilo vermis gorunuyorum su an 1 gunde. cok fena gaza geldim cok. gerci oglen yemegim bugun bir ince dilim salam ve yogurt ama olsun

Merhaba herkese
Arkadaslar bugün 2.günüm benimde ins. sonunu getirebilirim. 87.7 ile basladim bugün tartildim 86.8 ciktim. Bakalim sonuna kadar gidebilecek miyim

Canim cok sevindim o karisimi bende merak ettim bi arastirayim bakayim masallah aynen devam edersin insallah...

Merhaba herkese
Arkadaslar bugün 2.günüm benimde ins. sonunu getirebilirim. 87.7 ile basladim bugün tartildim 86.8 ciktim. Bakalim sonuna kadar gidebilecek miyim

Pes etmek yok canim ilk diyet maratonuma bende 87 ile baslamistim cok sukur simdi 70. Kiloyum zor ama guzel bi durum son 10 kilom kaldi ama son kilolar zorluyo gercekten... beraberiz bak sonuna kadar gideriz insallah...

Slm kizlar benim de dun 70.9 du bugun 70.0 giden 900 gr az da degil bence hergun boyle 1 kilo gitse ne guzel olur dimi yaaaa

tamam itiraf ediyorum ilk kacamagimi yaptim :\ meyve hakkimi ablamin yaptigi bir dilim kekle degisirdim.ama tatlandiriciyla yapilmisti.ve cok az kullanilmisti(kendimi kandiriyo olabilir miyim)
neyse bunu da 7 kmlik yuruyusume dayanarak yaptim zaten:)aksam pilates yapmadim.vaktim olmadi.ama yurudugum icin icim rahat. aksam ki tavuk tam olcusundeydi ama salatayi bol yedim. 2.5 lt su ictim. bunun disinda yaklasik 4 bardak olmak uzere bitki cayi ictim. sabah heycanliyim bakalim tartida ne cikacak:) yalniz kilo vermemis olsam bile onceki deneyimimden biliyorum ki bugun olmazsa yarin yarin olmazsa oteki gun illa ki veriyosun:)

merhaba kızlar ben de bu diyeti yapıyorum ama biraz değişiğini :) bugün 3. günüm, 1,900 kg verdim. İnşallah sonunu getirebilirim. 79,1 ile başladım bu sabah 77,2 çıktım :)

canım ben diyete başlamadan önce yabancı sitelerdeki orjinal listeye bakıp onu baz aldım. kkde de biri eklemişti asıl adı da Danimarka diyeti bu diyetin. yani neden isveç diye çevirmişler bilmiyorum. ama çeviri hatalarından dolayı Türkiye'de uygulanan diyette bazı saçmalıklar var; 2 dl portakalın suyu gibi mesela. asıl buradan takılıp bakmıştım. linkini hatırlamıyorum ama bu sitede de var danimarka diyeti

ya kızlar ben hayatımda ilk kez 4 3 gün diyet yaptım. hem de İsveç diyetini. 4. gün yani bugün bozdum daha da kötüsü nasıl bozduğum. koca bir lavaş döner yedimm. şimdi en baştan yapmam lazım demii

Grip oldum iki gündür kötüyüm annemler meyve yediriyorlar zorla yanii diyet gitti ama yine de kilo veriyorum 84.5 olmusum

arkadaşlar merhaba çok mutsuzum çünkü binbir zorlukla 102 kilodan 79 kiloya düşmeyi başarmışken şu anda tekrar 86.5 kilo oldum peki nasıl yaptım bu hatayı...ayın 19unda nişanım var onun stresinden son bir aydır sürekli yemek yiyorum ve buna artık bi dur demek lazım bugün isveçe başladım şu anda kahvemi içiyorum var mı devam eden ya da başlayacak olan birbirimize destek olalım kızlar...

Bügün İkinci gunüm. Bugun öğle ve aksam yemeklerini değiştirdim.yogurt ve salamın yanına bı adet erik ekledim. Yani 6 gün yapcam hakkıyla kilo verirsem devam etcem ama az kilo verirsem birakirim .yok anam çekilecek çile degil.

Valla İspanagi haslamam ben yumurtayla yagsiz kırarım.kahvaltisizlik zormus.dukan in degerini anladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…