- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #7.101
Canim ayni gun baslamamiz iyi oldu destek oluruz birbirimize...babanin adina da cok sevindim allahim uzun omurler versin... sonucta 13 guncuk dedigin gibi kilodan baska ne kaybederizki dimi yaaa
mşallahhhhh canım benim iyi yürümüşsün bugün ben yürüyüş yapamdım basım ağrıyo sabahtan beri... yarına inşallahhhaynen oyle hayatim:)ben simdi biraz hizimi alamayarak 13 km yurumusum :)) iyi dileklerin icin de cok tesekkur ederim:)
bugün bende başladım 81 kg ile bakalım ne olacak
hiç zorlanmadım ilk gün iyi ama yarın bakalım
Canim cok sevindim o karisimi bende merak ettim bi arastirayim bakayim masallah aynen devam edersin insallah...kizlar ben ilaveten cagatay ulusoyun kullandigi bitkisel karisima da basladim. tuhaf ama bu sabah tartida 72 kiloyu gordum :sok:
ya 12 km ise yaradi ya da bitkisel karisim. kafam karisti, baslamadan once tartida bildigin 75 kilo ciktim. hadi hadi aksam ustu diyelim 1 kiloyu atalim. 2 kilo vermis gorunuyorum su an 1 gunde. cok fena gaza geldim cok. gerci oglen yemegim bugun bir ince dilim salam ve yogurt ama olsun
Merhaba herkese
Arkadaslar bugün 2.günüm benimde ins. sonunu getirebilirim. 87.7 ile basladim bugün tartildim 86.8 ciktim. Bakalim sonuna kadar gidebilecek miyim
merhaba nasıl değişigini yapıyorsun biraz açıklayabilir misinmerhaba kızlar ben de bu diyeti yapıyorum ama biraz değişiğini :) bugün 3. günüm, 1,900 kg verdim. İnşallah sonunu getirebilirim. 79,1 ile başladım bu sabah 77,2 çıktım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?