Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

bende bugün başladım dukan yaptım yaklaşık bir ay ama fazla protein den rahatsızlandım şimdilik 6 gün yapmayı hedefliyorum bakalım sonuç ne olacak 83 ile başladım bu arada

bende bugün başladım dukan yaptım yaklaşık bir ay ama fazla protein den rahatsızlandım şimdilik 6 gün yapmayı hedefliyorum bakalım sonuç ne olacak 83 ile başladım bu arada

Bende dukan yaptım 13 kilo verdim bi 6 ay once ve geride almadim ama cok yoruldum uzun soluklu diyet lerden bakalim bunda kac kilo vericem bi 10 versem keske

bu sabahki tartım 88.5 diyete başladım.

Hadi bakalım küçük bilgeye selamlar:)

kızlar ben diyetlerde yeniyim, isveç diyetinde listedekinin haricinde şekersiz yeşilçay vb tüketim yasak mı?

anathema aynı şekilde uzuuunn aylar yıllar süren diyetler daha okurken benim şevkimi kırıyor, bu diyette kısa zamanda kilo verilmesi motive etti beni. sonra verilen kiloları almamak da irademizle ilgili zaten her diyette olduğu gibi. önemli olan fazlalıkları atmak, 1-2 kilo zaten birkaç günde veriliyor :)

ben 110 kilodan düştüm geçen yıl bu kilolara kalan kilomu da dukanla vereyim dedim ama hastalandım bir daha tövbe öyle uzun süre yapmam hiç bir diyeti
ayrıca ben 3 bardak yeşil çay ve 3 lt su içmeyi hedefliyorum normal cay ve kahve yasak diye okudum

mms ne kadar sürede 110 kilodan kaç kiloya düştün, gerçek veriler benim için çok önemli. isveç diyeti mi yapmıştın?

4 ayda verdim o zaman sadece kahvaltı yapıp akşam salata yiyordum bazen yogurt aslında 78 dim ama sonra aldım 5 kilo kadar isveç i iki kere uyguladım ben birinde 13 tam gün yaptım 6.güne kadar çok sağlam verdim sonra ki 7 günde 300 gr verdim ikince kez uyguladığımda ise 6 gün yaptım yine ikisinde de 3 ile 4 kilo arası verdim sonra aldım mı hayır çünkü çok dikkat ettim o yüzden şimdide 13 gün uygulamayı düşünmüyorum 6 gün yapıp bir gün ara vereceğim sonra 5 günde 5 kilo yapacagım hedefim bu ay sonunda 75 olmak bakalım...

inşallah hedefine ulaşırsın, bende 13 kilo vermek istiyorum, 13 gün isveç diyeti yapacağım günde 1 kilo verebilirmiyim bilmiyorum ama bittikten sonra kalan kiloma göre başka bir diyet daha denerim. öncelikli olarak 7-8 kilo versem benim için harika olacak.

biraz önce haşlanmış 2 yumurta yedim, tok tutuyo, ıspanağı da hazırladım acıkmaya başlayınca yicem. zaten benim derdim tok kalmak değil, tatlı ve çikolata düşkünüyüm umarım bu diyetle bunu da yenerim. vücudumun şekersiz kalmaya ihtiyacı var, imdat diyor artık :)

yalnış anlamadıysam 4 ayda 32 kilo vermişsin, çok güzel kilo vermişsin.
o zaman emziriyordum o yüzden fazla kalori yaktığım içinde çok verdim aslında son 1 yıl da devamlı diyette gibi yaşıyorum ama tık yok benim asl istediğim kilo 70 ve daha altı ama bakalım artık ne kadar sürede vereceğim bide ilk diyet ile daha çok veriliyor sonra vcut alısıp direnmeye başlyor bence 13 kilo vermen zor ama en az 5 6 garanti gider diye düşünüyorum dediğim gibi ben 6. günden sornra veremediğim için 6 günlük planlıyorum

arkadaşlar yediklerinize tuz ekliyormusunuz? mesela ıspanak, yumurta, biftek çok lezzetsiz oluyor tuzsuz yemesi çok zor. az da olsa kullanabiliyomuyuz acaba?

geri almamak için mi acaba ben kendimde o cesareti bulursam devam ederim zaten 3 günü bir atlatsam gerisi çok kolay olur diye düşünüyorum

Evet geri almamak icin cunku bende 2 gun yapmıştım geri aldim

arkadaşlar yediklerinize tuz ekliyormusunuz? mesela ıspanak, yumurta, biftek çok lezzetsiz oluyor tuzsuz yemesi çok zor. az da olsa kullanabiliyomuyuz acaba?

Walla ben kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…