- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #7.141
hayır kızımın adı bilge.
öyle mi, çok sverim bilge ismini :)
bende bugün başladım dukan yaptım yaklaşık bir ay ama fazla protein den rahatsızlandımşimdilik 6 gün yapmayı hedefliyorum bakalım sonuç ne olacak 83 ile başladım bu arada
bu sabahki tartım 88.5 diyete başladım.
kızlar ben diyetlerde yeniyim, isveç diyetinde listedekinin haricinde şekersiz yeşilçay vb tüketim yasak mı?
anathema aynı şekilde uzuuunn aylar yıllar süren diyetler daha okurken benim şevkimi kırıyor, bu diyette kısa zamanda kilo verilmesi motive etti beni. sonra verilen kiloları almamak da irademizle ilgili zaten her diyette olduğu gibi. önemli olan fazlalıkları atmak, 1-2 kilo zaten birkaç günde veriliyor :)
mms ne kadar sürede 110 kilodan kaç kiloya düştün, gerçek veriler benim için çok önemli. isveç diyeti mi yapmıştın?
o zaman emziriyordum o yüzden fazla kalori yaktığım içinde çok verdim aslında son 1 yıl da devamlı diyette gibi yaşıyorum ama tık yok benim asl istediğim kilo 70 ve daha altı ama bakalım artık ne kadar sürede vereceğim bide ilk diyet ile daha çok veriliyor sonra vcut alısıp direnmeye başlyor bence 13 kilo vermen zor ama en az 5 6 garanti gider diye düşünüyorum dediğim gibi ben 6. günden sornra veremediğim için 6 günlük planlıyorumyalnış anlamadıysam 4 ayda 32 kilo vermişsin, çok güzel kilo vermişsin.
merhaba bende bugün başladım 3 gün uygulayacağım sadece
Yanliz 6. Gunden once diyetin kesilmesi onerilmiyor
geri almamak için mi acaba ben kendimde o cesareti bulursam devam ederim zaten 3 günü bir atlatsam gerisi çok kolay olur diye düşünüyorum
arkadaşlar yediklerinize tuz ekliyormusunuz? mesela ıspanak, yumurta, biftek çok lezzetsiz oluyor tuzsuz yemesi çok zor. az da olsa kullanabiliyomuyuz acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?