Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba bende yapmak istiyorum bu diyeti ama ıspanak yazıyo o kilo wermeye mi yardımcı ki onu yemesek olmaz mı acaba ???

canım en başından vazgeçmişşsin.sebze metabolızmayı çalıştırır ve wc ye çıkartr buda zayıflamaya ve sağlklı beslenmek demektr.

(( bi deniyim mademse bakalım çok zor ama belki işime yarar. Senn masallah fazlan yok böle derdinde yok:)))

ya benım gibi beslensen senınde olmaz.emin ol. Ama bunyeden bunyeye değişiyor. Bi kere istekli olucan kendini inandırman gerekıyor zayıflayacağına. Gerisi sebze meyve az porsıyonla sık yemek sıvı tuketmek ve yuruyus.ekmek hamur işi abur cubur ve tatlı çokçokçok sınırlı olucak

şimdi burun değişicek ya bde kilo wersem diyorum ben aslında çok yemiyorumda abur cuburdan kendmi alamıyorum e işte ondan bakalım ya inşallah 2sinide halledicem şu diyeti bi denicem bakalım nasıl olcak işe yarr inş

kendi ağzınla kendını ele verdin. Aburcubur yemen ve çok yemek yememen hata. Az ama sık yıceksın yanı devamlı acıkman lazım ki yediklerin metabolızmanı çalıştırsın. Evet çok haklısın vermen gerekiyor çunku ben şuna çok kızıyorum yuzu çok guzel olup kılolu olan bayanlara aslında yuz için uğraşıldığı kadar keşke beden içinde uğraşılsa.yuzun istediğin kadar guzel olsun ama aynada bir butun olarak kendimizi inceledığımız için bence bir yeri yapıp diğer yeri boşvermek saçmalık. Senınde elimden çekeceğin var artıkk

yapıcam canım kararlıyım inşallah olucak :))))

umarim dogru yere yaziyorumdur..ikinci dogumdan sonra neden nasil bilmiyorum ama lohusalik depresyonuna girmisim veee 2 aayda 22 kilo aldim..inanilmasi guc dimi..hala sasiriyorum ne garezim vardi kendime diye..neyse doktorum acti agzini yumdu gozunu valla baya hasladi beni..oda hakli hamileligimde 1O kilo almisim..dogum sonrasi o kilo neydi oyle..gece gunduz abur cuburun disinda sabah 3lerde pilavlar makarnalar.migdeme kramplar giriodu yemekten yemin ederim..neyse cok sukur 3 ayda fazlasiyla verdim..fazla detaylara girmeyeyim cunku cok uzun ama bazi cok onemli bilgiler paylasmak istedim..yanlis yere yaziyorsamda ozur dilerim..yaglarinizi yakip kaslarinizi besleyen bazi yiyecekler: suda haslanmis yumurta,yagsiz pisirilmis et (sakatat,kirmizi et,beyaz et) SINIRSIZ ....eger bunlari yagda yaparsaniz tam tersi hic bir faydasi olmuyor tam tersi yaglandiriyor..kolay gelsin hepinizede

fazlalıklardan kurtulmana sevindim, ama korumak önemli.. Henüz isveç diyetinin detaylarını bilmiyorum. Netten araştırıcam. Püf noktaları paylaşabilecek bir arkadaş olursa sevinirim. Zira akşam saatleri mide kazınıyor. Teşekkürler şimdiden.

tesekkur ederimmm :) 7 sene oldu almadim tekrar sukur..benimki isvec dieti deil..ben yapamam diet valla ac kalamam ben yaaa...en iyisi doktorunuza danismak bence cunku herkezin bunyesi ayni deil

Benim bi arkadasim 3 ayda bir isvec diyetini tekrarlayarak 125 kilodan 78 kiloya düştü bende ondan sonra yapmaya karar verdim ilk iki denemem basarisiz oldu ama bu sefer kararliyim püf noktasi yok maalesef bir nevi sok diyet bu aciktikca su içiçez artık napalim birde meyve oldugu gunler meyveni en cok aciktigin zamana saklayabilirsiniz

87.1 kg ile diyetin ikinci gününe merhaba.

dün akşam biraz zorlandım, 6 da yemeğimi yedim yeşil salata ve haşlanmış tavuk. biftek yoktu evde bende tavuk yedim. tok tuttu ama akşam televizyon karşısında yapılan atıştırmalardan vazgeçmek biraz zor oluyor ama sabah mükafatımı aldım tartıda. ilk günde 1.4 kg verdim inşallah böyle devam eder. en az 1 hafta sıkayım dişimi diyorum, akşama doğru canım sıkılıyor ama sabahları güzel oluyor :)

Bravo bende 600gr vermisim evet aksam zor oluyo bu arada yesil salataya neler koyuyosun ben domatessiz pek sevmiyorumda

Evet geri almamak icin cunku bende 2 gun yapmıştım geri aldim

Walla ben kullanıyorum

o zaman durmak yok devam

tebrik ederim bende 2. günümdeyim dediğin gibi bende akşam olunca çok zor duruyorum

arkadaşlar merhaba 2. günümdeyim bende

tartıda 0.7 kilo vermişim
dün sabah kahve içtim öğlen 2 haşlanmış yumurta ve 1 domat akşam ise zeytinyağlı göbek marul ve et haşladım da yedim akşam zorlandım hatta 1 adet cips yedim eşimin paketinden ve limonata ,içtim onun dışında çook iyiydi

başlanğıç 65.8
1. gün sonu 65.1

dün evde sadece marul vardı limon ve zeytinyağı ekledim. yeşillik koymayı düşünüyorum ben. roka, maydanoz falan.

Bende oyle yapiyim bari bugun dun domatesli yaptim

Guzel guzel o kadar kacamak oluyo bende bir parca ekmek yedim ama okulda cok fena acıktım aksama zor dayandim birde ben cay ictim sekersiz 3 bardak yasak ama napiyim ders anlatirken sicak birseyler istiyo insan bugunde aksamki meyve hakkimi yanima aldım biraz acikinca yicem

öğle yemeğindeki 1 dilim salamı nasıl yesem diye düşündüm durdum en sonunda üç ısırıkta bitirdim. hayatımda yediğin en kısa öğle yemeğiydi. yoğurduda kızımla yedik daha eğlenceli oldu.

bugün gerçekten zor ilerliyor, bazen aklımdan herşeyi yemek geçiyor ama yeyince de mutlu olmayacağım biliyorum. aç kalmak yemekten daha iyi geliyor. vereceğim kiloları düşününce mutlu oluyorum

Ayy bende meyve hakkimi yedim ama simdiden aciktim bi aksam olsada yemek yesem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…