- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #7.201
Ben 78le hamile kaldim. Yuz kiloyla doguma girdim. Bi hafta sonra 79dum. Sonra sisdikce sisdim. 90oldum. Igrenc bi durumdayim. Akapunkturda yapdirmayi dusunuyorum. Deneyimi olan varmi .konu komsudan duyan. I.nette bakindim kimi cok iyi diyo kimi ise yaramio demis
250 gr peynir ne yaaaaa arkadaşlar 150 bile fazla geldiTabakta kalmıyo yenmiyo
Öğlen arkadasim caya geldi tahinli kurabiye ve kek yaptim artani kaldirdim buzluga rejimim bitince yicem ödül olarak çok acı yaa
25 gr olmasın o sakın, bir kibrit kutusuna denk geliyor, hepsini yemedin umarım :26:
25 gr olcak o:)
hahah alemsiniz
merhaba bende yeni başlicam ama korkuyorum . şuan 75 kiloyum ve 15 günde 10 kilo vermek istiorum sizce müm kü n mü ?hem zararlı diyorlar yapanlar varsa akıl verin . bu arada bir çok mesajınızı okumaya çalıştım ama o kadar vaktim yok hem bu akşam denilen öğün saat kaç oluyor mesela ?
bende 76 ile başladım inş verebiliriz
ben cumartesi başlicam egzersiz de yapıcam acaba zararı olur mu egzersizin yoksa yararı ?
egzersizin tabiki yararı olur ama halin kalırsa yaparsın, ben ilk 2 gün yürüdüm dün ve bugün yürüyemedim ve şuan başım felaket dönüyo, halsizlik yapıyo bu diyet fena halde.
ben pazartesi başladım 88.5 kiloyla
bugün 84.9 kiloyum. çok güzel kilo verdiriyor ilk 2 günde yürümeye takadim vardı ama bugün ve dün yürüyemedim. şimdi de tansiyonumu ölçtüm 80/50 çıktı. akşama da sadece 100 gr yoğurt var yemekte, ne yapsam bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?