Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Bence diyetle halledersin hic o islere girme bende 105 le dukana basladim 90a indim 1.5 ayda sonra 6 ay yedim yedim ve hic kilo almadim simdide isvece basladim iste boyle boyle gidicek

bende 94 kiloyla hamile kaldım 101 kiloydum doğuma gittiğimde. doğumdan sonra 91 olmuştum, sonra ye allah ye 101 kiloya çıktığımı bliyorum. sonra yediğim halde emzirmeden kaynaklı olarak 97 kiloya düştüm 1 yıl boyunca. sonra ramazanda acık yürüyüş yaptım ve tatlıyı kestim 3 kilo verdim. sonra diyet yaptım 94 ten 86 ya düştüm. sonra tekrar yemeye başladım ve baktım bu böyle olmayacak önce kilo vereceğim sonra kendimi ödüllendireceğim dedim ve isveç diyetini uygun buldum kendime. amacım kısa zamanda kilo vermek. uzun süre diyet yapamıyorum ben, kilo vermem durunca motivasyonum düşüyo. inşallah bu diyet ile fazlalıklarımı vereceğim.

akupunkturu yaptıranlara sor istersen, yaptırdığın süre boyunca işe yarayıp sonradan eski haline dönebilirsin diye düşünüyorum.

asıl önemli olan arkadaşlar diyeti yaşam tarzı haline getirebilmek. hangi diyeti uygularsak uygulayalım istediğimiz kiloya düştükten sonra eski yeme şeklimize dönersek tabi ki kiloları verdiğimiz gibi geri alırız. bütün yöntemler için aynı bu, başka çare yok boğazımızı kapatıcaz.

Son düzenleme:
merhaba bende yeni başlicam ama korkuyorum . şuan 75 kiloyum ve 15 günde 10 kilo vermek istiorum sizce müm kü n mü ? hem zararlı diyorlar yapanlar varsa akıl verin . bu arada bir çok mesajınızı okumaya çalıştım ama o kadar vaktim yok hem bu akşam denilen öğün saat kaç oluyor mesela ?

bende 76 ile başladım inş verebiliriz

ben pazartesi başladım 88.5 kiloyla

bugün 84.9 kiloyum. çok güzel kilo verdiriyor ilk 2 günde yürümeye takadim vardı ama bugün ve dün yürüyemedim. şimdi de tansiyonumu ölçtüm 80/50 çıktı. akşama da sadece 100 gr yoğurt var yemekte, ne yapsam bilemedim.

güzel kilo vermişssin ama alışır bünye bozma diyeti ...

bu akşam ki yoğurt hakkımı tuzlu bir ayran yaparak değerlendirdim, tansiyonum içinde iyi olur umarım. portakalın suyunu da nerelere sığdırsam bilemedim tam 2 dilim portakalın suyu nasıl içilir aman Allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…