- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #7.241
merhabalaaarrrr
84.3 kg ile diyetin 5. Günündeyim. Artık iyice farkediliyor kilo verdiğim. 4 günde tam 4.2 kg gitti, bu kiloyu ben 1 ayda verebilirdim ancak bu diyet harika.
Pes etmeyin kızlar, halsizliğe baş ağrısına aldırmayın tartıda düşen kiloları görünce moraliniz yerine gelecektir. Bende regl oldum bugün eminim daha iyi kilo vereceğim artık. 13 günü de tamamlayacağım inşallah. Bugün de yürüyüşümü yaptım, daha iyi hissettiriyor bana yürümek.
5. günün sonunda kilom 83.7
bugün pazar ve en zor günü geçireceğiz, Allah yardımcımız olsun. ama verdiğim kilolar en büyük yoldaşım, iyi ki yapıyorum bu diyeti.
5 günde tam 4.8 kg. inanamıyorum hala. hedefime çok yaklaştım.
5. günün sonunda kilom 83.7
bugün pazar ve en zor günü geçireceğiz, Allah yardımcımız olsun. ama verdiğim kilolar en büyük yoldaşım, iyi ki yapıyorum bu diyeti.
5 günde tam 4.8 kg. inanamıyorum hala. hedefime çok yaklaştım.
Merhabalar
İlk günü atlattım,kolay geçti zorlanmadım. Ama sonuç biraz hayal kırıklığı oldu neden bilmiyorum. 55.8 çıktım bu sabah anca 200 gram gitmiş. Ben kırmızı et yiyemiyorum, sevmiyorum. Dün akşam ki menüde kırmızı et yerine beyaz et yedimbu etkilemiş olabilir mi bana etkilemez gibi geliyor ama insan tereddütte kalıyor. Umudum 2. gün, 800 gr 1 kg versem bana iyi motivasyon olcak.
Birden gidiyo kilolar merak etme benim birgun hic veremedigim oldu tavuk etkilemez yagsiz oldugu surece bence
Merhabalar
İlk günü atlattım,kolay geçti zorlanmadım. Ama sonuç biraz hayal kırıklığı oldu neden bilmiyorum. 55.8 çıktım bu sabah anca 200 gram gitmiş. Ben kırmızı et yiyemiyorum, sevmiyorum. Dün akşam ki menüde kırmızı et yerine beyaz et yedimbu etkilemiş olabilir mi bana etkilemez gibi geliyor ama insan tereddütte kalıyor. Umudum 2. gün, 800 gr 1 kg versem bana iyi motivasyon olcak.
Toplam 4 kilo oldu 7 gunde valla hic beklemiyodum bu kadar kilo vermeyi 2. Sefere hic kacamak yapmiycam bu bana yeterince motivasyon oldu bunu heralde 7 kiloyla tamamlarim digerindede 7 kili vers3m tamamdır karikasin isvec bayıldım bu diyete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?