Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

merhabalaaarrrr

84.3 kg ile diyetin 5. günündeyim. artık iyice farkediliyor kilo verdiğim. 4 günde tam 4.2 kg gitti, bu kiloyu ben 1 ayda verebilirdim ancak bu diyet harika.

pes etmeyin kızlar, halsizliğe baş ağrısına aldırmayın tartıda düşen kiloları görünce moraliniz yerine gelecektir. bende regl oldum bugün eminim daha iyi kilo vereceğim artık. 13 günü de tamamlayacağım inşallah. bugün de yürüyüşümü yaptım, daha iyi hissettiriyor bana yürümek.

4 günde 4 kilo süpermiş

2 yıl önce bu diyeti yapıp çok güzel kilo vermiştim.
Bir süredir boğazımı tutamadığımdan dolayı kilo aldım malesef
Pazar günü bende başlıyorum umarım kaçamaksız götürürüm

Bende bugün 64 kilo ile başladim, simdilik sifir kacamak :) inşallah sonuna kadar devam ederm. daha önce 5 gun yapip hastaliktan dolayi birakmak zorunda kaldim.1 saatlik yuruyus yaptim ayrica günde 3 fincan yeşil cay iciyorum.

Merhabalar
"2 ay kadar bir süredir diyetteyim toplamda 8 kilo kadar verdim. 2 haftadır ayça kayanın listesini uyguluyordum ama spor yaptığım halde istediğim gibi gitmiyor kilolar bir süredir bu da benim moralimi bozuyor. Şuan ki düşüncem bu diyete yarın başlayıp 6. günde bırakmak bakalım verdiğim kiloya bağlı olarak kararım değişebilir. Düzenli olarak haftanın 5 günü spor salonuna gidiyorum, kendime çok yüklemeden bu diyeti yaparken de sürdürmek istiyorum. Gün gün yazamasam bile gün aşırı buradan paylaşırım. Bende bir takıntı varda öyle haftada bir tartılamıyorum her gün tartılıyorum."

5. günün sonunda kilom 83.7

bugün pazar ve en zor günü geçireceğiz, Allah yardımcımız olsun. ama verdiğim kilolar en büyük yoldaşım, iyi ki yapıyorum bu diyeti.

5 günde tam 4.8 kg. inanamıyorum hala. hedefime çok yaklaştım.

Evet ya bugün cok zor gecicek napcaz bilmiyorum nolmal gunde bile kacamak yapıyorum bugun nolcak bakalim

Merhabalar
Bende bugün itibariyle başlamış bulunmaktayım, az önce kahvemi içtim şu hazır türk kahvelerinden süt tozlu olması bir sorun olur mu acaba bilmiyorum ama sade olarak içemem zaten sevmiyorum kahve neskafe falan... Herkese kolay gelsin
Başlangıç kilom : 56

Tebrik ederim 5 günde 4.8 mükemmel yani. İnşallah dilediğiniz kilo ulaşırsınız.

teşekkür ederim arkadaşlar tebrikleriniz için. hiç kaçamak yapmıyorum ve yürüyüş yapmaya çalışıyorum. kilom fazla olduğu için giden kilolar da fazla oluyor. darısı başınıza.

dün dışarıdaydık yemeği de dışarıda yedim. haşlanmış tavuk bulamayacağım için ızgara tavuk istedim, yağlı yapmışlar biraz inanın onu bile korka korka yedim, salata ise iki çatal aldım sadece. ödüm kopuyor kilo vermem duracak diye.

bugün en zor günüm. sabah şekersiz çay içtim öğlene doğru kötü hissetmeye başladım hemen bir elma yedim kendime geldim. haşlanmış tavuğumu yedim ardından ama bugün menüde olmayan salata ekledim yanına, yağsız yedim. bişey olmaz heralde. akşama da bişey yemicem, yarın sabaha kadar iyi geçer inşallah.

zor geçen bir pazar gününün ardından 82.6 kg ile diyetin 8. günündeyim.

verdiğim kilo günden güne azalıyor. dün de çok bocaladım aklımdan birsürü şey geçti herşeyi yemek istedim ama dizginledim kendimi, bu yüzden erken uyudum dinlendim kendime geldim.

1 haftada 6 kilo gitti diyebilirim, çok seviniyorum ama zorlanıyorum biraz. az kaldı diye teselli ediyorum kendimi. birde artık canım eskisi kadar abur cubur çekmiyo, daha çok ekmek arası istiyo, ekmeğe hasret kaldık o yüzden galiba.

herneyse bugünü saymazsak 5 gün kaldı. yaa sabırrr selamettttt

Toplam 4 kilo oldu 7 gunde valla hic beklemiyodum bu kadar kilo vermeyi 2. Sefere hic kacamak yapmiycam bu bana yeterince motivasyon oldu bunu heralde 7 kiloyla tamamlarim digerindede 7 kili vers3m tamamdır karikasin isvec bayıldım bu diyete

Merhabalar
İlk günü atlattım,kolay geçti zorlanmadım. Ama sonuç biraz hayal kırıklığı oldu neden bilmiyorum. 55.8 çıktım bu sabah anca 200 gram gitmiş. Ben kırmızı et yiyemiyorum, sevmiyorum. Dün akşam ki menüde kırmızı et yerine beyaz et yedimbu etkilemiş olabilir mi bana etkilemez gibi geliyor ama insan tereddütte kalıyor. Umudum 2. gün, 800 gr 1 kg versem bana iyi motivasyon olcak.

Son düzenleme:

Birden gidiyo kilolar merak etme benim birgun hic veremedigim oldu tavuk etkilemez yagsiz oldugu surece bence

bende tavuk eti yedim biftek yerine ama gayet iyi veriyorum. senin az kilo vermiş olmanın sebebi bence çok kilolu değilsin o yüzden olabilir. kilo ne kadar çoksa verilen kilolarda o kadar çok oluyor. sabırlı ol bence, sonuç harika olacaktır.

Toplam 4 kilo oldu 7 gunde valla hic beklemiyodum bu kadar kilo vermeyi 2. Sefere hic kacamak yapmiycam bu bana yeterince motivasyon oldu bunu heralde 7 kiloyla tamamlarim digerindede 7 kili vers3m tamamdır karikasin isvec bayıldım bu diyete

anathema sende benim gibi iri yapılımısın? yani kaç kilosun ve boyun kaç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…