- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #7.401
Diyete bugün başladım. Bugün başlayan kimse yok mu ya desteğe ihtiyacım var
Slm kizlar ben yarind tekrardan basliyorum malesef bozmak zorunda kaldim misafir felan derken diyet gitti gumburtuye yarin benle baslamak isteyen varsa sevinirim
Arkadasim kilo verilecekse mutlaka cok az yemek yenilecek onu bunu bilmem isvec diyeti ile kilo vermeye gelince veriliyor eger dikkat edilirse ama inan bana kilolu olarak zaten saglik yok oyuzdende eger ciddi rahatsizligin yoksa yap derimslm kizlar araniza yeni geliyorum bende bu iswec diyetini arastiriyorum nezamandir ve kararsizim saglik sorunlarindan dolayi korkuyorum yardimci olursaniz sewinirim suan90 kiloyum ve yilbasinda tatile gidicez oyuzden acil kilo wermeliyim beni aydinlatirsaniz sewinirim
slm canm ben pazartesi baslicam istersen pazartsi basliyalim beraber
Arkadasim kilo verilecekse mutlaka cok az yemek yenilecek onu bunu bilmem isvec diyeti ile kilo vermeye gelince veriliyor eger dikkat edilirse ama inan bana kilolu olarak zaten saglik yok oyuzdende eger ciddi rahatsizligin yoksa yap derim
slm kizlar araniza yeni geliyorum bende bu iswec diyetini arastiriyorum nezamandir ve kararsizim saglik sorunlarindan dolayi korkuyorum yardimci olursaniz sewinirim suan90 kiloyum ve yilbasinda tatile gidicez oyuzden acil kilo wermeliyim beni aydinlatirsaniz sewinirim
ewet hakikisin aslinda bi problemim yok canm ins pazartsi basliyalim sen kac kilosun
Bende arastirdim fakat zararini görmedim zaten diyet protein agirlikli oldugu icin saglik problemi olmuyor
Bende arastirdim fakat zararini görmedim zaten diyet protein agirlikli oldugu icin saglik problemi olmuyor
Ben 62 kiloyum hedefim ise 55 ya sen ?
iyi ya bende bikac yorum okudum hastaneye yatanlar falan korkmustum yani simdi iyi oldu buraya girmem
Arkadaşlar 4.gunum bugün çok rahat gecti. Birebir uyunca gerçekten açlık hissetmiyorsun. Ilk 2 gün halsizlik ve farkli sikayetlerim olmuştu ama sonraki günler vücut alisiyor. protein arti sebze kolay kilo verdiriyor.2.4 kilo verdim. Bugün çok küçük bir kaçamağım oldu. Etkileyeceğini sanmıyorum. Yarin tartilip yazicam.Hepinize kolay gelsin. Ayrica sürekli burayi takip edip yazmak motive ediyor insani.
benim kilo vermem durdu yaa 55 te takılıp kaldım
Bilmiyorum ki acaba 13 günü tamamlayabilir miyim. Bu gün konusunda iradesizim biraz. İnşallah bozmam:)Merak edyorum acaba kac kilo vereceksin paylasman cok güzel gercektende motive oluyo insan okudukca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?