Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Ben ozel mesaj atmayi beceremedim sanirim o yuzden buradan yaziyorum bu arada 19 yasindayim 160 boyunda 67 kiloyum :)) cok destekoldun cok sagol insallah hep istedigin kiloda kalirsin

Buraya yazarken yaşları bilmediğim için üye olanların bende büyük olduğunu düşünerekten herkese abla diyorum.umarım abla dediğim için rahatsız olmamışsınızdır.d aslında boyla kilo arası on fazla olursa sorun olmaz ama insan kendini fit görmek daha cok ister.bende suan 81 kiloyum hedefim 56' ya düşmek toplam 11 kilo verdim insallah 56 ya düserimde ins dediğimiz gibi olupta hep aynı kalırım :) rica ederim ne demek tabi destek olucam burda hepimizin düşüncesi derdi mutsuzluk sebebi aynı o yüzden birbirimize ne kadar destek olursak o kadar çabuk aşarızı önümüze cıkan engelleri zorlukları

Kızlar bende yaklaşık 15 gün önce bıtırdım ısvec dıyetını boyum 1.73 kilom 89.7 ıdı başladığımda 80.7 ıle bıtırdım toplam 9 kilo verdım sımdı yılbaşına kadar korumaya ve sağlıklı beslenmeye başladım su an hafif bı dıyet yapıyorum ve 80 kiloyum ve ınanın biran önce zaman gecede tekrar İsveç yapsam diye sabırsızlanıyorum harika bi diyet

çok teşekkür ederim tatlım ..evet temmuzda başladım ozamn 102 kg dim 6 kilo verdim 96 kilo ile tatile çıktım diye dikkat edemedim vermedim ama almamaya özen gösterdim ..sonra tekrar başladım şuan 83 kg yim haftada ortalama 500ile 1500 gr arası verebiliyorum artık bu durumdan sıkıldım biraz hızlanmak istiyorum .yıl başına kadar 7 li rakamları göreyim yeter :) ginde mutlaka 40 dk yürüyorum arada ip te atlıyorum bugün bu diyete başladım bakalım bende nasıl etki edecek:)

maşallah çok güzel kilo vermişsin tebrikler hiç listenin dışına çıktıgın oldumu peki...

yok canım rahatsız olmadım tabiki bu yaşta bu kilodayım ilerde ne olurum diye düşündüm bi an abla demende sakınca yok bu kiloyla teyze demediklerine şükrediyorum :))) benimde hedefim 50 ama imkansız gibime geliyor ( bugünde bitti sayılır kaldı 11 gün tabi harfiyen uymadım ama 69.6 ile başladım ve az önce tartıldım 67.6 hep böyle mi vercem acaba cok heyecanlıyım

Son düzenleme:

Maşallah 3 lü rakamlardan ikililere düşmüşsün ablacım buda cok büyük basarı.biliyorum kilo denen veletten hemencecikkurtulup ii incecik olmak istiyorsun cünkü bende öyle olmas istiyorum.d tabi zaman zaman her sey zamanla sabırla bu diyetle ins harfiyrn uygularsan bide metabolizman birazcık hızlı ise en az beş kilo garanti.yasınızıda sormamın sebebi yaş ilerledikce metabolizma yavaslıyorbiliyor duraksayabiliyor.o yüzden canınızı sıkmayın kilo verirken bir duraksama süresi oluyormus :) inşallahmistediğimiz hedefe düşerizde başarı hikayelerimizi buraya tam anlamıyla yazarız.benim diyet bittiği için kendime bugün bu sade ettim ölcü kaçtı ama hiç pişman değilim cünkü her zaman yapamayacığı. İçim rahattı.d yarın spor yapıcam yediklerümi eritiyim yarında dikkatli yiyim.bugün yiyorum yiyorum karnım royuyor hatta sis hissediyorum midemde küçülmüş ama iki haftanyemeyince vücut tuz şeker ietiyor beyin bana dahada ye diye sinyal yolluyordu valla bende kırmadım yedim gözüm açtı karnım toktu ama sonuc karnım tıka basa şis göz tok herseyden tattım rengim yerime geldi canımın istediği nefsimin cekebileceği bir sey kalmadı haa bide gündüz hiç bisey yiyemedim sadecr sabah açlıktan nefesim kokuyor diye bir mandalina yedim oda kendimi zorladım.sonra aksama kadar nişey yemedim.yemeyince rengim beyazlamıs annem babam üzüldü bisey yiyemeyince drfalarca sordular yedin mi bişey diye bende her seferinde yok dedim.iştahım yoktu gercekten.üzüldüklerini dile getirdiler bende kendimi zorladım zorlayınca bynim ye diye daha cok sinyal yolladı bizde napak midemizi doldurduk.d yarına Allah kerim sağ cıkarsak az kalorili çorba meyve felan yemeği planlıyorum :)

Hahaha ilahi :) neden imkansız olsun imkansız diye bir sey yok.Allahın izniyle sen istediğin süre başarırsın.d eğer imkansız olsaydı ben bu diyeti yapamaz ve veremezdim.bir hedef kilodu kendime belirleyemezdim.maşallah 2 kilo vermissin birde daha yeni baslamıssın Allahtan daha ne istenir.2 kiloyu 1 hafta veremler var biz bu diyetle 2 günde veriyoruz buda bizim farkımız sen azimli istekli olduğun sürece 13 gün sonra ins 60'ı bulursun ins

evet canım çok şükür 3 lü rakamlardan kurtuldum :)iyi etmişsin mideni ve gözünü doyurarak ben diyet serüvenim boyunca mutlaka haftada bir serbest yedim ki gözümde hiç bişey kalmasın diye demekki ilerledigim mesafeye bakarsak dogru yapmışım:) senin yaşın kaçtı belkide yazmışsın ama unttum....

insanın gerçekten hafta bir müsaade etmesi gerekir diye düşünüyorum tabi benim gibi ölçüyü çok kaçırmadan XD ama eski yememe göre bu yedikleri sadece bir öğün oluyormuş onu düşündüm isveç diyetinde insan nerdeyse bir sey yemeyince normal hayata dönünce insan ne yese cok büyük kaçırmış gibi geliyor. evet ablacım sen çok doğru yapıyorsun yaşımı yazmıştım yazıma ama sizi için tekrardan yazıyım :) kasımın 18'i doldurdum : )

slm arkaaslar bugun itabariyle basliorum bana yardimci olun lutfen.benim arkadas nerelerde viyanali hadi naptin basladinmi

Allah kolaylık versin canım. İlk gün zor oluyor ikinci günde biraz zorlanırsın sonrası kolay olur. Ben 3. günümdeyim ve çok iyi gidiyor diyet harika sadece biraz sabır gerektiriyor umarım başarırsın (şafak 13)

ins basririm canm suan iyi gidio birax halsizim ama 1 saat yurus yaptim uc cubuk kraker attim azima ins bise olmaz sen nekadar werdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…