- 6 Mayıs 2012
- 739
- 203
- 323
- 46
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #7.561
Ben 4 kilo versem göbüş atarım İnan bana :) ben de bugün 3. Gündeyim. 10. Günde nasıl olurum bilmiyorum ama ben bırakma derim hayatım :) 3 gün kalmış emin ol 1 kilo daha gidecektir . Etti 5 :)Kızlar resmen şafak sayıyorum artık çok halsizim spor yapiyim diyorum ama kolum kalkmıyo ve midemde bulantı var.. 10 günde 4 kilo gitti bi çok kişinin daha fazla gitmiş o yüzden moralim de bozuldu benim gibi olan var mı ? 3 günü bıraksam mı yoksa 3 gün daha dayaniyimmi bilemiyorum ama artık yumurta falan adını bile duymak istemiyorum(
Günaydın canlar günaydın Edalı :) zorlu 2. Günü atlattık ve geldik 3. Güne. Ilk gün verilen 400 gramdan sonra 73100 den 72700 e düşmüştüm bugün de tartıda 72200 ü gördümYuppi 500 gr daha gitmiş . Bugün fırsat bulabilirsem yürüme bandında yarım saat yürümeyi düşünüyorum. Suyumuzu içip 50 kez zıplıyotuz. Hadi bakem ha gayret. Edalı srn nerdensin yaş ksç canım :) bu arada dün gece kuzum hiç uyutmadı uykusuzluktan sürünüyormuşsürünüyormuş
Kızlar git gide zorlanıyorum başım dönüyor. Yine hafif tuzlu kefir içtim ama hala dönüyor. 45 dakika yürüyüş yaptım koşu bandında. Duş aldım. Bugün regl oldum . Bakalım be kadar şiştim diye tartıya çıktım . Bir de ne göreyim . 71 700Daha sabah 72 209 düm . Şimdi akşam yemeğimi hazırlıyorum :)
Balım çok dönüyor ya aç değilim ama birşey eksik ya tuz ys şekerSuper CNm ya masallah iyi gidiyosun ama dikkat et biraz daha hasta olma cok agir diyet a sonucta supermis :)
Balım çok dönüyor ya aç değilim ama birşey eksik ya tuz ys şeker
Balım çok dönüyor ya aç değilim ama birşey eksik ya tuz ys şeker
Kızlar resmen şafak sayıyorum artık çok halsizim spor yapiyim diyorum ama kolum kalkmıyo ve midemde bulantı var.. 10 günde 4 kilo gitti bi çok kişinin daha fazla gitmiş o yüzden moralim de bozuldu benim gibi olan var mı ? 3 günü bıraksam mı yoksa 3 gün daha dayaniyimmi bilemiyorum ama artık yumurta falan adını bile duymak istemiyorum(
Ben 4 kilo versem göbüş atarım İnan bana :) ben de bugün 3. Gündeyim. 10. Günde nasıl olurum bilmiyorum ama ben bırakma derim hayatım :) 3 gün kalmış emin ol 1 kilo daha gidecektir . Etti 5 :)
Canim demin bir yorumda soyledim ama 10. Gunun aksami vucut iflasini verdi maalesef ve simdi yumurta faln gormeye dayanamiyorum 76.7 ile basladim 72.7 ye dusmustum 11. Gun yerine bir dilim tost cay(sekersiz) ogle bi 3ubi arada aksam da 4 kasik bulgur yedim ve bu sabh 74.1dim cok uzuldum gercekten simdi diyt bittigin de gerimi alcaz korktum vallahi...maşallah, 10günü tamamlamışsın, bence bırakma,
herkesin bünyesi farklı.
4kg hiç fena değil.
kilon kaç bilmiyorum ama,
azsa çok da gitmezki,
bence sabret.
haşlanmış yumurta, peynir, havuç rendesini iyice karıştııp,
içine bıraz pulbiber, nane katıp yemeyi ben seviyorum,
dene istersen.
edali merhaba,
ilk günün müydü?
ben de ilk gün bozmak zorunda kalmıştım,
ertesi gün 1.günden tekrar başladım.
çalışırken zor olur mutlaka.
inşallah yarın tekrar başlarsın,
(en azından ilk günü evde geçirirsin, vücudun hazırlanır)
daha rahat yapacağını düşünüyorum.
benim için haftasonu diyet daha zor oluyor,
ailece kahvaltı, gezme falan,
iyi irade gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?