- 20 Şubat 2011
- 912
- 29
- 68
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #7.521
masallahh spor da yaptın mı canım .Kizlar bu diyet super bir sey 62 den 58 e indim 6 gunde 4 kilo verdim :) herkese basarilar
evet busefer yaptim hergun 45 kosubandinda yari kosma yari yurume. yarina da elma diyetine baslasammi diye dusunuyorum ama bena belli olmaz belki yarina tekrardan aranizdayimmasallahh spor da yaptın mı canım .
Diyeti bozmuşsun sen.kizlar bugun diyetim cope gitti gezmeye gittik o yuzden bozuldu iki gozleme bi dondurma biraz cips yedim tum gun boyunca bi tanede kahve bise olurmu dewam.ediyimmi sizce napayim bise soleyin lutfenn
Diyeti bozmuşsun sen.
Kaçıncı gündeydin?
Bilemiyorum ki...7.gunundeyim napaliyim yaaa
Günaydın herkese...
Ben başka bir konu başlığının altına da yazmıştım ikisine birden yazabiliyor muyum? Aranıza yeni katıldım acemiyim biraz :) ben bugün başladım var mı 9 Aralık itibari ile başlayan ilk defa diyet uygulayacağım için çok heyecanlıyım galiba her diyet yazan sayfaya girip dert paylaşacağım tabi burada ki usul nasıl onu da tam bilmiyorum ama neyse herkese kolay gelsin....
Hoşgeldinn :) Biz de daha doğrusu bende yeni başladım sayılır bugün 6. günüm ama bana 1miş gibi geliyor :)) bu diyet biraz metabolizmayla biraz sporla ve listeyi harfi harfine yapmakla çok iyi sonuçlar veriyor ben 5 günde 3 kilo verdim umarım daha da çok gider :)) Sana da kolay gelsinn :)
Dün başladım sabah tartıda 600 gr yoktu aksamda iki kasık makarna yememe rağmen :)) sıcak çikolatayıda unutmamak lazım ama o zaten yağ yakıcı özelliği var diye dert etmiyorum çok kahve yerine onu içiyom ama çok Sadık kalamıyor diyete sabah yine sıcak çay öğlen salam yemedim yoğurda salatalık karıştırdım yedim ve aksam yokmu o aksam yemekleri dayanamıyorum işte bir kase mercimek çorbası bir kasık nohutlu pilav salata yedim :))) birazdanda bir mandalina ve çayımı içicim bitmek yiyemiyorum napiyim zaten sevmem hele ekmeksiz çok kötü sizlerde nelerin yerlerini değiştiriyorsunuz yazarsanız daha iyi olur unutuyomusunuz açlıktan yoksa sayfaya girmeyi hani motive hani destek((((
Hiç birşeyi değiştirmiyorum ben açıkcası senin yazdıklarını okuduğumda senin isveç diyeti yapmadğını düşündüm :)) isveç diyeti çok katıdır sabahki kahveler dışında bir meşrubat içilmesi bile yasak sadece brokoli yerine karnıbahar yiyorum o kadar oda kendileri söylemiş yiyebilirsiniz diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?