- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #7.541
hahah :)) aslinda haklisin kendi vucudumuzu taniyoruz ona gore yapmaliyiz :) bu arada pirinc lapasinida hic yiyebilcgmi sanmiyorum bu kilo iside bildigin eziyet :)) ben malesef senn kadar sansli degilim dediklerini yesem kilo vericegime baya kilo alirim:) neyse masallah diyeyim ve kilolardan biran once kilo veririz in :))İsveç yapmadığını düşünüyorum demişsiniz çok güldüm canım yaa:))) bende öyle düşünüyor İsveç diyeti adı altında başka bi diyet yapıyorum sanki Buda gulcine diyeti dur eğer zayıflarsam patlatırım bende gulcine diyeti diye kasıp kavururum kadınlar Kulübü'nü :))) nese ciddi olayım canım ben iki sene önce 5 günde 5 kilo diyeti harfi harfine yaptım 5 gün açlıktan basıma ağrılar girdi sinir küpü gibi dolaştım ortalıkta ve sonuc 0 gr oldu değmedi yani sonra 3 hafta pirinç lapası diyeti yaptım haftanın sadece iki günü onu yedim diğer günler İskender'den künefeye hersey yedim dikkatte etmedim hiç ama 3 hafta sonunda 9 kilo vermiş oldum tabi sporda yaptım onun için çok kasmak istemiyorum kendimi dün aksam makarna ve çaya rağmen hatta sıcak çikolataya birlikte 600 gr vermiştim yarında eğer sonuc istediğim gibi olursa doğru Yoldayım! Demek yok eğer bişey olmazsa az daha sıkacak kendim (İsveç diyeti sınırlarında tabi)
Spor benim de derdim. 6 aylık kızım var spor ne mümkün. Yürüme bandım var ama sevmiyorum da spor ü ay benherkese günaydın arkadaşlar,
bugün 3.günüm 1.2kilo gitti.
hala spora başlayamadım.
aslında diyete başlar başlamaz spora da başlardım ama,
çocuktan sonra bu düzen çok kurulamıyormuş, anladım.
Kaçıncı günün canım. Hedefin kaç. Yaş kaç nerdensin. Çalışıyor musun. Ben öğretmenim ama şu an ücretsiz izindeyim. Ankaradayım. Yaş 35.
Sen gençsin ay benden daha rahat verirsin. Nerdensin şekerim.3.günüm.
valla bir hedef koyamadım, kilo çok, ne verirsem kardır.
30 yaşındayım,
çalışmıyorum, kızımdan ayrılamadım.
benden böyle.
senin rejim nasıl gidiyor,
kilo vermişsin.
isveçle kilo mutlaka veriliyor zaten,
fazla kaçamak yapmazsak:)
Edali hoşgeldin canım . Sen de yapıyor musun bu diyeti . Kaçıncı gündesin :)[/QUOTE
Hosbulduk CNm ilk gunum daha bide calisiyorum insallah guzel gecer ise aksam gitcem , yemeklerin yeni degistirdim simdi etle salata yiyorum . Aksamda yumurtayla ispanak goturcem yanimda herkese kolay gelsin
Canım bence yarın da öğünleri değiştir insan acıkıyor bir dilim salam ve YoğurtlaEdali hoşgeldin canım . Sen de yapıyor musun bu diyeti . Kaçıncı gündesin :)[/QUOTE
Hosbulduk CNm ilk gunum daha bide calisiyorum insallah guzel gecer ise aksam gitcem , yemeklerin yeni degistirdim simdi etle salata yiyorum . Aksamda yumurtayla ispanak goturcem yanimda herkese kolay gelsin
Evet acikiyor insan geleni yarin olsunda ama kafayi koydum bozmutacam bu sefer tam gaz hadi destek olalim birbirimizi.Canım bence yarın da öğünleri değiştir insan acıkıyor bir dilim salam ve Yoğurtla
Sen bu arada kacinci gunun nekadar verdinki?
Benim 2. Günüm 400 gr verdim dünden bugüne. Ama bugün çok acıktım çokEvet acikiyor insan geleni yarin olsunda ama kafayi koydum bozmutacam bu sefer tam gaz hadi destek olalim birbirimizi.
Sen bu arada kacinci gunun nekadar verdinki?
Benim 2. Günüm 400 gr verdim dünden bugüne. Ama bugün çok acıktım çok
Super CNm ha gayret su ic bol sakin bozma gecer bende acikiyorum ama bol sicacik su iciririm soguk su midemi bulandiriyor bide bu havada sicak su daha ii oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?