Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

O kadar saydırdım bu diyete ama kilo kilitlendi kaldı mecburen altı gün uygulama kararı aldım. Tam olarak uyuyorum ve spor da yapıyorum haftada üç gün. Sonuç 2 günde 2 kilo verdim.

Akşam baş ağrısı yapıyor ve biraz kalp çarpıntısi yaptı. Ama altı gün dayanmam lazım tatile cikmadan biraz daha vermem şart.

Heey guzelleeer ucuncu gune gectımmm :) veee 2. Gunde de tam 1 kılo vermısım :) ayrıca ac hıssetmıyorum oyle :) yanı 2 gunde 2.7 kılo :) aylardır bu kıloyu gorememıstım ya . Aylarca 2.7 kılo vermek zor degıl tabıkı ama ben 83 u gormustum abartmıstım yanı ve dıyete 79 la baslamıstın :). Sızın sonuclarınız nasıllll?

Gunaydin kizlar ben diyeti bozmak zorunda kaldim bundan sonra acikinca yiyip doyunca kalkicam sofradan boy 175 kilo 76 onceden boyle yaparak fazlaliklardan kurtulmustum insallah bundan sonra da boyle vericem kilolarimi hepinize kolay gelsin bol eksiler

Kizlar bugun 4. Gunum. Bugun 300 gr verebilmisim yani 79 basladim 77.6 kiloyum aslinda wc sorunu yasiom iki gundur bu sorunum olmasaydi daha cok verirdim bakalim

3 gün zor dayandım. Açlık değil de yemeklerin iğrenç oluşu beni bıktırdi. Yumurta sevmiyorum midem bulandı. Üçüncü günün aksami bozdum. Ve canım acaip tatlı istiyor. Oysa iki tane de elma yedim.

Iyi geceler arkadaslar ufak bir rahattszliktan dolayi portala giremiyodum. Anca vakit bulup girebildim. Hala verdigim kilolari almis degilim regl donemlerinde bir iki kilo oynasa da sonrasinda hemen toparliyorum allahtan. Siz neler yaptiniz nasil gidiyor. Ben de pazartesi baslamayi dusunuyorum.. eslik etmek isteyen olursa buyursun :)

ben de yarın başlıyorum canım malzemelerı aldım

Yedinci günümüde tamamladım cok şükür en çok bugün zorlandım tam bozacakkem defalarca topladım kendimii:))ilk iki gün birer kilo sonrasında günde 250 gramla 500 htam arası veriyorum.toplamda ucbucuk kilo oldu.acaba 6kiloya tamamlayabilrmiyim bilmiyorum.ama zor diyetmiş valla dukan yapmtım bu kadar zorlanmamıstım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…