- 5 Kasım 2014
- 28
- 3
- 3
- 38
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #9.981
hadi bakalim kolay gelsin hepimizeAnlastıkk :)) suan yogurdumu yıyorum 100 gr yogurdu bıtırmemek ıcın neler yapıyorum
Iyi gidio simdilik ucuncu gunum sen kacinci gundesinSelam kizlar hepiniz hoşgeldiniz nasil gidiyor diyet
5. Gundeyim yarin son gunum çok zorlaniyorumsibel8686 .!.:Iyi gidio simdilik ucuncu gunum sen kacinci gundesin
Bende bugun cok halsizdim ama yola devam5. Gundeyim yarin son gunum çok zorlaniyorum
Heey guzelleeer ucuncu gune gectımmm :) veee 2. Gunde de tam 1 kılo vermısım :) ayrıca ac hıssetmıyorum oyle :) yanı 2 gunde 2.7 kılo :) aylardır bu kıloyu gorememıstım ya. Aylarca 2.7 kılo vermek zor degıl tabıkı ama ben 83 u gormustum abartmıstım yanı ve dıyete 79 la baslamıstın :). Sızın sonuclarınız nasıllll?
Tavuk ye canım bende tavuk yıyorum :)et yemeyenler nasıl yapıcak ya
Tavuk ye canım bende tavuk yıyorum :)
ben de yarın başlıyorum canım malzemelerı aldımIyi geceler arkadaslar ufak bir rahattszliktan dolayi portala giremiyodum. Anca vakit bulup girebildim. Hala verdigim kilolari almis degilim regl donemlerinde bir iki kilo oynasa da sonrasinda hemen toparliyorum allahtan. Siz neler yaptiniz nasil gidiyor. Ben de pazartesi baslamayi dusunuyorum.. eslik etmek isteyen olursa buyursun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?