Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Dün koca bi çikolata yememe ragmen 2gunde 1700 kg gitmiş ve başlangıc kilomda fazla değil 57 idi

Dün 300gtam almıstım ama bugün 700gr gitmiş yuppi:)10.günüm 5 kilo oldu 5,5kilo ile tamamlayabilirim umarım

Süper ya inşallah bende olurum. Peki sadece tartıda mı zayıflıyoruz yoksa görünüşte de görenler zayıfladığını söylüyor mu.

bu diyeti sonuna kadar yapan yokmu şöyle bi resim paylaşsalar ne güzel olur görüntüyü merak ediyorum ben bu kadar kısa sürede kilo verilip nasıl görünür acaba insan

Şimdi daha sağlıklı diyetlere bakıyorum ayça kaya falan.5 kg fazlam var

Süper ya inşallah bende olurum. Peki sadece tartıda mı zayıflıyoruz yoksa görünüşte de görenler zayıfladığını söylüyor mu.
kaç kiloyla başladın bu diyete benim de bi 5 kilom kaldı bu diyeti yapmak istiyorum ama sağlıksız bi diyet diyor uzmanlar korkuyorum açıkcası

Bi türlü yazamadım cevap ben 74ile baslasım 69kişoyuö su an.dısardan bakanlar zayıflamıssın diyor bacaklaeında baya incelme var.zaten bitsin iki hafta sonra bastan baslıcam.uc dört kiloda ole verirseö super olur

Günaydın Herkese. İlk günün bu kadar olumlu sonuç vereceğini ummazdım. Reglim ilk günü kesin yapamam diyordum ama kesinlikle motivasyonla alakalı sanırım. Sabah tartıda 64.5 çıktım. Yani ilk günde 1,6 kilo verdim. Benim için inanılmaz mutlu bir sonuç. Hayatımdan 13 gün feda ediyorum. Zor gibi görünüyor. Ama başarabilirim diye düşünüyorum. Arkadaşlar su bence bu diyette en etkili silah ödemim vardı. İlk gün sanırım ödemmimi attım. kararlı olun.

Canım beniim süper bir başlangıç inşallah istediğin sonuca bir an önce ulaşabilirsinn

Merhaba arkadaşlar! Aranıza yeni katıldım fakat yaklasık 2 yıldır ne sorunum varsa bu forumda arar dururdum Henüz 16 yasındayım fakat kilo aldığım için (7-8 kilo civarı) bende bu diyeti yapma gereksinimi duydum.Kilo almamın nedeni eskiden çok hareketliydim dişarı çıkar gezerdim vs.Şimdi asosyal olarak kaldım malesef .15 tatile girdik ve bu benim için bi avantaj :) Diyet yanında sporda yapıcağım.15 günlük programım şu ;

8:30-Kalkış
8:45-Koşuya çıkış
9:30 Eve dönüş
10:00-Kahvaltı
14:00-Öğle yemeği
15-00-İp atlayış(600)
16:00-30 day shred level 1
16:30-Killer buns and thigns
17:20-mekik (30 adet 10 ar 10 ar artış)
18:00-Akşam yemeği

Kilom 62-63 civarı boyum 1.68 . Hedefim 50. Öncelikle ben spor yapıyordum 1 ay önce.30 day shred yapıyordum ve cidden yaramıştı.Hani su baklava diye hitap ettiğimiz kaslar varya onun en üst dilimi oluşmuştu.Sonra okulumda ki yogunluk nedeniyle bıraktım.İp atlamak bacakları inceltiyor önceden atlıyordum ve faydasını gördüm.Killer buns ise kalça küçültmede yarıyor.Egzersiz yaparken kardiyo yapmanızı şiddetle öneririm çünkü yapmazsanız yaptığınız spor pek bi işe yaramıyor açıkcası.Koşu ve ip atlama iyi bi kardiyo seçimidir buarada. Hepinize başarılar.Ben kilo verceğime çok inanıyorum.Umarım sizde elde etmek istediğiniz sonuca varırsınız :) İyi günler

Merhaba arkadaslar daha yapan var mi bilmiyorum ama ilk gunum biraz ac geçti bu sabah tartildim ve yaklasik 2.500 kilo verdim. En son bu diyeti yapmadan once 63 cikiyodum suan 60.500 um sanirim tarti digital degil ve eczanede olcuyorumda 6.gunde birakicam. Bu arada diyette bazi değişiklikler yaptim biftek yerine iki tavuk but hasladim ve yedim. Bugün salam yerine kahvaltilik domates yicem. Ispanak yerine maydonoz yedim. Planimda da degisiklikler yaptim. Sabak 45 dk kosu ve yuruyus yaptım ogleden sonra 500 ip atladim her 100 atladigimda 10 tane mekik cektim. 30 day shred level 1 yaptim. Ablamla aksamda yürüyup kostuk. Her yerim agriyor aslinda ama yola devam:) bugun sabah yagmurdan dolayi 15 dk kosabildim aksam telafi ederim diye düşünüyorum. Bu arada 2 lt su icmeyi unutmayın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…