- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #9.961
Merhaba duygummmm bende bugün başladım. Sak'ın Bırakma o kadar etkili bir diyet ki bu ŞahaneKizlarrr bugün dördüncü günüm 77.9 dan 75.6 kiloya düştümcçok mutluyum 6. Günde birakmayi dusunuyorum
Neden 6. Günde bırakmak istiyorsun dayanamıyor musunKizlarrr bugün dördüncü günüm 77.9 dan 75.6 kiloya düştümcçok mutluyum 6. Günde birakmayi dusunuyorum
Afiyet olsun bende ogle yemegimi yedim yesil cay icuyor musunMerhaba duygummmm bende bugün başladım. Sak'ın Bırakma o kadar etkili bir diyet ki bu Şahanebende ev geldim yumurtamı yedim ıspanağımı daha sonra yicem ilk günüm 83.300 ile başladım. Yazışalım birbirimizin haberimiz olsun ben her fırsatta buraya yazıcam. İnşallah 13 gün devam ettirmeye çalışıcam ve her seferinde paylaşacak. Belki diğer başlamak isteyen Arkadaşlara da yol göstermiş oluruz
saban kahvemi içtim 3 hafta önce bu diyeti 3 gün yapım ve 2.800 kilo verdim.bazı nedenlerden dolayı bırakmak zorunda kaldım.şimdi yine başladım hedefim 13 günde 83.300 den 76 ya düşmek.kimse olmasada hep yazıcam buraya
Boyun kaç ssibel8686 benim motivasyon yerlerdeEsmamm duygummm lutfen yazin tmm mi motivasyon sart birbirimize yardimci olalim allah sabir versin hepimize
Cnm mrb benimde motivasyon yerlerde ama yapicam cok kararliyim ben seni birakmam sende bana destek ol cnm beraber halledecez bu isi ben 1.66 boyundayim 79 ile basladim ve bugun ucuncu gundeyim 1.1 kilo vermisim ama devam ins.Boyun kaç ssibel8686 benim motivasyon yerlerde
Bnm mi yok var cnm ya cok hemde ama halledecez ins.beraber sen buraya hergun yaz sonucunu bende yazacam ins. :):)) kılo fazlalıgın yoktur belkı o kadar ben 79 dum 77.3 suan . Hosbuldukk :)
Hosbulduk :))Selam kizlar hepiniz hoşgeldiniz nasil gidiyor diyet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?