- 16 Ocak 2015
- 100
- 67
- 18
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #10.001
Hergün tartilinca motive olamiyorum aksine 100 gr bile versem hemen bisiler yiyesim geliyo en güzeli tartilmamakBugün başladım sade kahvemi içtim 13 gün yapıp daha sonra kaç kilo verdiğimi yazacağım
bencede yarın falan tartılırsam moralim bozulur ohoo daha çok vermem gerek diye bi süre tartılmıcamHergün tartilinca motive olamiyorum aksine 100 gr bile versem hemen bisiler yiyesim geliyo en güzeli tartilmamak
Supersin maşallah bende bi görsem 60 li rakamlari sakın birakma ceren darısı bize inşallahSabah tartıdaki rakam beni havalara ucurdu yıllar sonra 60lı hanelere indim.dün yedimci fünündü 900gram gitmiş hiç beklemiyoduö.motivasyonum tavan yaptı bırakmam artık.7gümde 4,5kilo verdim bence asüper bu haftada iki kilo versem tamamdır
Supersin maşallah bende bi görsem 60 li rakamlari sakın birakma ceren darısı bize inşallah[/QUOTE
Tesekkur ederim darısı size artık kaç kiloyla basladın
Sabah tartıdaki rakam beni havalara ucurdu yıllar sonra 60lı hanelere indim.dün yedimci fünündü 900gram gitmiş hiç beklemiyoduö.motivasyonum tavan yaptı bırakmam artık.7gümde 4,5kilo verdim bence asüper bu haftada iki kilo versem tamamdır
Canim suan 78 kiloyum hedef suan 70 daha sonra 65 insallah
Hadi inşallah benimde sonraki hedefim 65 sonrada atmışCanim suan 78 kiloyum hedef suan 70 daha sonra 65 insallah
ederim inşallah aende bi an önce kuetulursun kilolarındanmaşallah ben 1 aydır uğraşıyorum 5 kilo için tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?