- 3 Şubat 2014
- 393
- 328
- 63
- 35
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #10.041
Evet ağır bir diyet ama ben harfiyen uymuyorum. Eskiden zayiftim sonra kilo aldim artik disari cikmiyordum cunku. Hareket ettiğim icin fazla kilo verdim bence. Bu diyeti yapmak sart degil ekmek tüketimini azaltırsak karbonhidrati yani sonra aburcubur yemez daha cok protein tüketirsek verebiliriz yinede. Benim icin onemli olan spor ve hareketlilik. Kosu sirasinda tikaninca banka oturur zayif kizlarin fotoğraflari bakıyorum motive ediyorum kendimi. Inan suan kalkacak gucum yok ama hirs insana her seyi yaptırabilir. Once inanmak gerek. Uzme kendini beslenmeni degistirerek ve haretket ederek de verebilirsin :)Maşallah sana iyi ödem attın. İyi yağ yaktın. Ama ben dayanamadım çok ağır geldi bu diyet bana.
Ağır ama mecbur veremiyorum yaaAğır değil mi bu yorulmuyor musunuz :|
Merhabalar pztsi bende başlayacağım bu diyete daha önce tam uymama ragmen vermiştim inş. bu sefer uyarım .
Şekerler benım pazar günü 6 günün sıze eşlik ederım kolay gelsin cumartesi her buldugunuzu da yemeyın :)Merhaba ben de pazar günü başlamayı düşünüyorum bakalım nasıl olucak
6.günüm mü demek istedinŞekerler benım pazar günü 6 günün sıze eşlik ederım kolay gelsin cumartesi her buldugunuzu da yemeyın :)
Bende bugün başladım 1.günüm bitti sayılır hadi bakalım inş hepimiz hedeflerimize ulaşıcaz.Dün nette gezinirken bu diyete rastladım.gece karar verdim.bugün alışverişi tamamladım.bir tartıda 72 bir tartıda 74tüm.ben 73 baz alıyorum:) bugün başladım.inşallah başarırım.birbirimize destek olalım vazgecmeyelim inşallah.çünkü ben 60 lı hallerimi çok özlüyorum.
sabah kahvaltısız nasıl oluyrBende bugün başladım 1.günüm bitti sayılır hadi bakalım inş hepimiz hedeflerimize ulaşıcaz.
Bende bugün başladım 1.günüm bitti sayılır hadi bakalım inş hepimiz hedeflerimize ulaşıcaz.
Bende bugün başladım 1.günüm bitti sayılır hadi bakalım inş hepimiz hedeflerimiDün nette gezinirken bu diyete rastladım.gece karar verdim.bugün alışverişi tamamladım.bir tartıda 72 bir tartıda 74tüm.ben 73 baz alıyorum:) bugün başladım.inşallah başarırım.birbirimize destek olalım vazgecmeyelim inşallah.çünkü ben 60 lı hallerimi çok özlüyorum.
inanç ve kararlılık sonucu psikolojik büyük ihtimal acıkmıyorsun her şey bizim elimizde gerçektensabah kahvaltısız nasıl oluyr
Bende doğadan yeşil çayından içtim bir bardak onun harici harfiyen uyguladım 1.günü . Sabah tartılmayı düşünüyorum ama bakalım sabahki psikolojime bağlı olucak glb tartılıp tartılmamamInşallah.
Biraz halsizim sadece, o da çocuklardan sürekli aktifim:)ama aç değilim.ben diyete doğadanın kayısılı çayını ekledim.daha önce de duymuştum bağırsak calıştırıyormuş.4.gün tartılacağım.
hadi bakalım kolay gelsin bizlere.
Benim ideal kilom 50 ve az önce tartıldım ve diyete 59.6 ile başladım bu sabah 58.7 çıktım aşırı mutluyum şu an iyi ki tartılmışım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?