Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

İnşallah hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız bugün biraz başım ağrıyo bakalım 2.gün nasıl geçicek

Benden de baş ağrısı ara ara dönmesi eksik olmadı.sen zayıfmışsın aslında.sadece akşam 7 den sonra yemeyerek de zayıflardın.geçen sene ben doğum kilolarını öyle verdim.

Merhabaa. Ben de uzun bir düşünme ve araştırma döneminden sonra İsveç diyetini yapmaya karar verdim. Yarın başlayacagm inşallah.
Geçen yıl çok ciddi kilo vermiştim aslında 76 dan 59a düştüm. 59 fazla zayıf geldi. Şu an 70 kiloyum. hedefim 63 - 64 inşallah.
Pazartesi başlayacak olan var mı acaba?

Geçen sene nasıl ve ne kadar sürede kilo verdin acaba.hızlı kilo verilince hızlı alınır diyorlar.ama ben yine de uzun süren diyetleri akıl sağlığı için uygun bulmuyorum:) isveç diyetinden sonra midem kücülür de kilomu koruyabilirim inşallah.

yaklaşık 4 ayda vermiştim canım. Kalori hesabı ile. Eşimde başlamıştı. Tabi birlikte çok daha motive oluyosun.
Dediğine kesinlikle katılıyorum. Evet çabuk verince geri alabilirsin. Ama diğer türlüde motivasyon o kadar uzun nasıl sürcek?
İsveç diyetinden sonrada yapılması gereken tek şey dikkat etmek. Diğer diyetlerde de öyle değil mi zaten?
Senin kaçıncı günün izmir:)

2.günüm canım.ama çok halsizimmmm.günlük işlerimi bile zor yapıyorum.aç değilim ama hasta gibi oldum.en fazla 6 gün sürdürebilirim diye düşünüyorum.6 günden önce bırakılmıyormuş ya.6 günden sonra da karbonhidratı çok az yiyerek ve akşam 8 den sonra birsey yemeyerek sürdüreceğim inşallah.bu yöntemle 9 kilo vermiştim.

Zorluyo demek ki bünyeyi.
9 kiloyu kaç günde vermiştin çok meral ettm

Benden de baş ağrısı ara ara dönmesi eksik olmadı.sen zayıfmışsın aslında.sadece akşam 7 den sonra yemeyerek de zayıflardın.geçen sene ben doğum kilolarını öyle verdim.
Boyum 165 geçen sene 52 kiloydum ve çok hoş duruyordu şu an kilom beni çok rahatsız ediyor pantalonlarıma giremiyorum inşallah bu diyetten sonra eski formuma ulaşıcam. Bugün beni de çok zorladı diyet bakalım neler olucak

sen kaç kg sin canım şimdi? kaçıncı günündesin diyette?

Kahve metabolizmayı caliştırıyormuş.ben granül kahve içiyorum.seversin bence.uyandıriyor insanı.
Ben 9 kgyi kaç günde verdin onu çok merak ettim

Ben 9 kgyi kaç günde verdin onu çok merak ettim[/QUOTE]

1.5 ya da 2 ay gibi bir sürede yanlış hatırlamıyorsam.yaza doğruydu bol hareket yürüyüş yaptım.ama şimdi zor hareket.hayırlısı inşallah.sen yarın başlıyorsun kolay gelsin.1.gün menüsü güzel.

Bu sabah 58.1 çıktım düne göre daha az gitmiş ama ben sonuçtan mutluyum iki günde 1.5 kilo gitti daha ne olsun bugün diyetime spor da ekliyicem hadi bakalım gitsin kilolar

Süpersinnnn.ben de kendimi çok hafif hissediyorum maşallah.biraz da halsiz:)
Ama değer bence.ne bulsam yiyormuşum eskiden.ben yemeyince evdeki yemekler hep artıyor:))

Bugün ilk günüm. Öğlendeki iki yumurtadan birini sabaha aldım. Öğle yemeğimi yedim.
Yalnız 1 bardak çay içtim ekstradan.
Ben çay içmeden duramıyorum ya acaba bir zararı olur mu

Süpersinnnn.ben de kendimi çok hafif hissediyorum maşallah.biraz da halsiz:)
Ama değer bence.ne bulsam yiyormuşum eskiden.ben yemeyince evdeki yemekler hep artıyor:))
Ahahahaha aynen bugün kurabiye yaptım ve dayanamayıp 1 tane yedim tadı damağımda kaldı resmen oturup koca tepsiyi yememek için kendimi zor tutuyorum

Bugün ilk günüm. Öğlendeki iki yumurtadan birini sabaha aldım. Öğle yemeğimi yedim.
Yalnız 1 bardak çay içtim ekstradan.
Ben çay içmeden duramıyorum ya acaba bir zararı olur mu
Normalde çay kahve yok deniliyor ama bilmiyorum ki bende kaçamak yaptım bugün zararının olup olmadığını tartıya çıktığımızda anlıyıcaz malesef

Ahahahaha aynen bugün kurabiye yaptım ve dayanamayıp 1 tane yedim tadı damağımda kaldı resmen oturup koca tepsiyi yememek için kendimi zor tutuyorum
yemedin de miiii? Lütfen tut kendini Benimde bu akşam misafirlerim var. Onlara kurabiyeler sütlaçlar hazırladım ama yemiycem inşallah

Benim de isvec de 3. Gunum 58.6 ile basladim bu sabah 56.6 ciktim masallah diyim cok zor veriyorum ben kilo inaniyorum bu diyet beni istedigim kiloya ulastiracak
Tebrik ederim çok iyi. Devamı da böyle gelir inşalllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…