- 26 Şubat 2015
- 14
- 11
- 8
- 32
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #10.181
Arkadaşım tebrijklerrrr hiç kaçamak yaptın mı pekiselam kızlar bugün 11.ci günüm ve tam 6 kiloma veda ettim 66 oldum. 6 kilo verdim böylelikle şükürler olsun :) sevgiler
Günü Gününe paylaşan ve bu diyeti uygulamayı başaran nadir insanlardan birisin arkadasım bunun içinde ayrıca tEbrik ederim seniselam kızlar bugün 11.ci günüm ve tam 6 kiloma veda ettim 66 oldum. 6 kilo verdim böylelikle şükürler olsun :) sevgiler
mrblar bebeğiniz derken kaç aylık bilgi verir misiniz? eğer süt döneminde iseniz asla yapmamalısınız derim ben .Diyete bugün basladım diyetteki ögünleri bebegımden dolyi tam yapamiyorum eksik alınması olumsuz etkilermi acaba
tşk ederim darısı umarım diğer kilo vermek isteyenlerin başına. tek kaçamağım malesef turşu yemek oldu o da kilo vermemi zorladı ama bi kerede baya yedim hem iştahımı arttırdı hem de kilomu sabit tuttu halbuki kalorisine de bakmıştım ama yanlış etki yaptı malesef tabi bu benim gözlemim.. ve malesef ayıptır demesi hala kabızım o baya bana sıkıntı veriyo geçmedi. bugün ek olarak kayısı çayı aldım içtim bakalım ne olcak deniyorum haber edeceğim. ve tekrar uyarıyorum süt döneminde olan ya da hamile anneler yapmasınlar derim ben çünkü bebeği direk etkiler arkadaşlar . sevgiler .Günü Gününe paylaşan ve bu diyeti uygulamayı başaran nadir insanlardan birisin arkadasım bunun içinde ayrıca tEbrik ederim senilütfen 13. Günün sonuna kadar beni haberdar etki azimlerinin bende
Canım maşallah ... Turşu suyu Vücutta tutmuştur ondan dolayı verememişindir; )tşk ederim darısı umarım diğer kilo vermek isteyenlerin başına. tek kaçamağım malesef turşu yemek oldu o da kilo vermemi zorladı ama bi kerede baya yedim hem iştahımı arttırdı hem de kilomu sabit tuttu halbuki kalorisine de bakmıştım ama yanlış etki yaptı malesef tabi bu benim gözlemim.. ve malesef ayıptır demesi hala kabızım o baya bana sıkıntı veriyo geçmedi. bugün ek olarak kayısı çayı aldım içtim bakalım ne olcak deniyorum haber edeceğim. ve tekrar uyarıyorum süt döneminde olan ya da hamile anneler yapmasınlar derim ben çünkü bebeği direk etkiler arkadaşlar . sevgiler .
Canım maşallah ... Turşu suyu Vücutta tutmuştur ondan dolayı verememişindir; )
Emzirmiyorum :)cok hareketli kendime yiyecek bir seyler hazırlamama zaman er iyorsurekli aglıyor buyüzdenmrblar bebeğiniz derken kaç aylık bilgi verir misiniz? eğer süt döneminde iseniz asla yapmamalısınız derim ben .
çocuğun beslenmesini etkilemeyecekse deneyebilirsiniz derim ben.Emzirmiyorum :)cok hareketli kendime yiyecek bir seyler hazırlamama zaman er iyorsurekli aglıyor buyüzden
5.günüm bugün bıraktım sabah göz kararması ve hızlı kalp atışı sonucu bir an öleceğim sandım ağır bir diyetmiş.ay çok durgun bu başlık kızlar nerdesiniiiiz yapan yok mu?
iyi yapmışsın canım sağlık herşeyden önemli..5.günüm bugün bıraktım sabah göz kararması ve hızlı kalp atışı sonucu bir an öleceğim sandım ağır bir diyetmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?