Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Valla dusundum dusundum aklima bisey gelmedi yarin buranin pazari eksiklerimi alcam.ben 6 gun yapmistim.simdi 12 gun yapcam sanirim seninle ayni gun diyetimiz bitecek olmadi devam ederiz zarari olmaz ins 9 gunum kaldi.bazen 1 elma yiyorum dayanamiyorum ac dolasiyorum resmen bakalim sabah kac cikcaz bu arada isim neydi

Yarin benim 5. Gnum insallah bi kilo gitmistir yemesem nolur yarin brokoli bisey olmaz bnce :) ismim didem memnun oldum

Cook acimm yarin aksam yogurt portakal var cok az sen ek bisey yiyormusun canim

Yarn yiceklerini bgun yedim ama ben bir cay bardagi yogurt 100 grammis bide kcuk salatalik dgradim icine ole yedim sabahki kizarmis ekmegimi normal kepek ekmegi olarak yaninda yedim bide bi cay bardagi capyy nin portakal suyunu ictim evde portakal yoktu oyzden

Acikinca salatalik elma yiyorum bunlar kacamak oluyor mu :)

Bence elma yerine salatalik ye salatalik toksinleri atyomus hem tok tutuyo hemde cok kalorisi yok 15 kalori fln boyuna gore degisiyo tabi ama elma 70 kalori fln dsun aradaki farki iki tane salatalik ye daha iyi

Günaydınnn 4.günüme başlamış bulunmaktayım ve ben 71.7 kiloyum 400 gr gitmiş ama mutluyum çünkü 71 i gördümmmm sonuna kadar devam edeceğimm az önce tesettür eşofman siparişi verdim yürüyüşe çıkacağım çok azimliyimmm

inşşş canımm kaçamak yook gitsin kilolarrr

Canim bende tartildim ama normal tartiyla dijital olmayanla 72 ciktim ama dijital tartinin pili bitmis ekran gdip gdip geliyodu yinede ckim bakim dedim 74 ckti anlamadim valla hangisine inanim herkes kendi tartisina gore normal tarti dogru diyo diyete basladigimda normal tartiya gore 75.5 dum dger dijitale gorede 77.7 dm aman kilo verimde ben bigun eczanede tartilicam bakalim hangisi dgru :)

Ya bgun balik var ama ben balik yiyemiyorum sevmiyorum ton baligida yiyemiyorum onun yerine ne yiyeblirim bi fikrin varmi canm :)

Arkadaşlar ben bugün başladım
En kötü 61 kiloyum diyetin sonunda 54 olmak istiyorum
7 kilocuk yani ((((
Umarım hepimiz istediğimiz kiloya ineriz, bugün başlayanlar varmı aranızda ???

Arkadaşlar ben bugün başladım
En kötü 61 kiloyum diyetin sonunda 54 olmak istiyorum
7 kilocuk yani ((((
Umarım hepimiz istediğimiz kiloya ineriz, bugün başlayanlar varmı aranızda ???

Benim 5.Gnm insallah istedigin kadr kilo verebilirsin canm sende katil bize zuhal arkadasla hergun buraya grip yaziyoruz sende hergun grip yaz kac kilo verdigini yada takildgin yer olrsa sormak istedigin bsey olursa sor cvplariz kendi capimizda motive olursun hem :)

Merhaba kızlar kendimi tanıtmadan direk daldım : )

Ben de bu günden aranızdayım boy 155 yaş 32 ev hanımıyım 1.7 yaş bir oğlum var. kilomu 13 gün sonra yazıcam inşallah

8-ci takımda da yarışıyorum

bence karıdes ye yagsız pısır superrrr bısı :)

Ayyy yok deniz urunlerini hic yiyemiyorum hamileykn bile balik yagi hapini ictim onuda kusa kusa midem almiyo yani baska onerisi olan varmi bitane haslama yumrta ve 25 gram peynr yicem onu karsilar diye dusunuyrum insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…