- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #10.461
Valla dusundum dusundum aklima bisey gelmedi yarin buranin pazari eksiklerimi alcam.ben 6 gun yapmistim.simdi 12 gun yapcam sanirim seninle ayni gun diyetimiz bitecek olmadi devam ederiz zarari olmaz ins 9 gunum kaldi.bazen 1 elma yiyorum dayanamiyorum ac dolasiyorum resmen bakalim sabah kac cikcaz bu arada isim neydiAyy cok saol ya bende ne yicem dye dusunuyodum ispanak yerine ole yaparim artik yarn 5 gnum ve brokoli var karnibaharda brokolide yok evde ckamamda yarn evden onun yerine ne yiyebilirim onada hi care bul nolurtamamdir devam edelim ama ben isvec diyetini biraz daha uzatmayi dusunuyorum ne diyosun ya 6 gun daha yada 13 gun daha uzatmayi dusunuyorum sende varsan beraber devam edelim canm :) ondan snrada 1000 kaloriyi gecmeden yicem ama hamur isi makarna fln olmicak hayatimda yine ama gunde bir dilim kepek ekmegi hakkim var :) sende katilirsin ozman ustersen tabi ramazani atlatimde ama ramazana kadr isvec diyetini devam ettirmeyi dusunuyorum :)
Valla dusundum dusundum aklima bisey gelmedi yarin buranin pazari eksiklerimi alcam.ben 6 gun yapmistim.simdi 12 gun yapcam sanirim seninle ayni gun diyetimiz bitecek olmadi devam ederiz zarari olmaz ins 9 gunum kaldi.bazen 1 elma yiyorum dayanamiyorum ac dolasiyorum resmen bakalim sabah kac cikcaz bu arada isim neydi
Cook acimm yarin aksam yogurt portakal var cok az sen ek bisey yiyormusun canim
Bende memnun oldum.bosver tavuk salata yersin ben zaten brokoli bulamamistim ins canim 1 kilo gitmistir ayni anda bitecek diyetimiz hadi bakalimmYarin benim 5. Gnum insallah bi kilo gitmistir yemesem nolur yarin brokoli bisey olmaz bnce :) ismim didem memnun oldum
Acikinca salatalik elma yiyorum bunlar kacamak oluyor mu :)Bende memnun oldum.bosver tavuk salata yersin ben zaten brokoli bulamamistim ins canim 1 kilo gitmistir ayni anda bitecek diyetimiz hadi bakalimm
Acikinca salatalik elma yiyorum bunlar kacamak oluyor mu :)
Dogru diyosun dikkat edeyim canim ben cikiyorum sabah tartilinca yazarim iyi gecelerrBence elma yerine salatalik ye salatalik toksinleri atyomus hem tok tutuyo hemde cok kalorisi yok 15 kalori fln boyuna gore degisiyo tabi ama elma 70 kalori fln dsun aradaki farki iki tane salatalik ye daha iyi
Dogru diyosun dikkat edeyim canim ben cikiyorum sabah tartilinca yazarim iyi gecelerr
inşşş canımm kaçamak yook gitsin kilolarrrBende bundan snra kacamak yapmicam tutucam kendimi yapiypsamda salatalik yicem tamam canm gorusuruz sabah insallah kus olup ucar kilolarimizhayrli geceler :*
inşşş canımm kaçamak yook gitsin kilolarrr
Arkadaşlar ben bugün başladım
En kötü 61 kiloyum diyetin sonunda 54 olmak istiyorum
7 kilocuk yani((((
Umarım hepimiz istediğimiz kiloya ineriz, bugün başlayanlar varmı aranızda ???
Ben de bu gün başladımArkadaşlar ben bugün başladım
En kötü 61 kiloyum diyetin sonunda 54 olmak istiyorum
7 kilocuk yani((((
Umarım hepimiz istediğimiz kiloya ineriz, bugün başlayanlar varmı aranızda ???
bence karıdes ye yagsız pısır superrrr bısı :)Ya bgun balik var ama ben balik yiyemiyorum sevmiyorum ton baligida yiyemiyorum onun yerine ne yiyeblirim bi fikrin varmi canm :)
bence karıdes ye yagsız pısır superrrr bısı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?