- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #10.481
Merhaba kızlar kendimi tanıtmadan direk daldım : )
Ben de bu günden aranızdayım boy 155 yaş 32 ev hanımıyım 1.7 yaş bir oğlum var. kilomu 13 gün sonra yazıcam inşallah
8-ci takımda da yarışıyorum
Hoş buldumHosgeldin aramiza canm insallah gidicek bu kilolar
Ben de çok meraak ediyorum ne kadar vericem diyeBu arada gec kalktigim icin kzim yuzunden gece uyumadgi icin sabah uyuyorum ogle yemegimde bu saatlere kaliyo ama daha iyi benim icin cok acikmiyorum sadece gzum doymuyoama artik kacamak yok soz verdim kendime aksam yemegimide 6.30 en gec 7 ye kadr yiyorum snra zumba ve egzersiz yapiorum ve bol bol su iciyorum 9u bi arada bitki cayi iciyorum hergunum bu sekil geciyo ama yarn spora gidicem oyuzden kahvaltima bir yumurta eklicem ogle yemegiminkinden odunc alicam yani ayy cok konustum insallahh daha fazla vereblirim yaaa bi 10 kilo versem bu diyetle baska ne isterim
kızlar pırzola yerıne kac adet yagsız tavuk butu yıyebılırım
ay ıste ondan :) ben 3 yıcemm ılk gun aclıktan gebercem yoksaaaaBiftek yerine dicektin hralde :)
Ben iki tane baget yiyorum onun yerine yetiyo bana ama blmiyorum 2 tanesi 200 gram yaparmi :)
bence beyaz et kırmızı etten daha az kalorılı ve proteın grubu sahsen bısey olmaz dıye dusunuyorumSizce biftek yerine tavuk pirzola yesem nolur
bence beyaz et kırmızı etten daha az kalorılı ve proteın grubu sahsen bısey olmaz dıye dusunuyorum
Benim 5.Gnm insallah istedigin kadr kilo verebilirsin canm sende katil bize zuhal arkadasla hergun buraya grip yaziyoruz sende hergun grip yaz kac kilo verdigini yada takildgin yer olrsa sormak istedigin bsey olursa sor cvplariz kendi capimizda motive olursun hem :)
Ben de bu gün başladım
afıyet olsun tatlımDmi bende ole dsundum 2 tane tavuk pirzola yicem :)
Amin сanım inşallahHayırlısı olsun canım hepimize başarılar :)
Sağ ol canım teşekkürlerOO ne güzel birkaç arkadaş daha katılmış aramıza hoşgeldiniz kızlar beraber motive olalım inş.
canım benim favorim tonbalığı çok severim :)balık yerine öğle menülerinden birini uygulayabilirsin.Ben bugün oğlumla çıkıp yürüdüm biraz pazara gittim 1 salatalık ve 1 elma dışında kaçamak yapmadım şuan suyumu içiyorum akşam da hareket yapacağımm ama sanki kilomm yavaş gidiyoYa bgun balik var ama ben balik yiyemiyorum sevmiyorum ton baligida yiyemiyorum onun yerine ne yiyeblirim bi fikrin varmi canm :)
afıyet olsun tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?