- 19 Ocak 2015
- 2.430
- 5.367
- 128
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #10.681
ekmek yerine sebze yeseydin keşkeBu arada benim de bu gün kaçamağım var akşam yemekde 1 yumurta 25 gr peynir 1 havuç vardı eşim havuç almayı unutmuşdu ben de doymadım 1 dilim ekmek yedim : (
Canım üzülme böyle de vericez meraak etme
O bademleri iyi ki de yemişsin kuzum kilo vericez zayıflıcaz diye de sağlımızdan da olmamalıyız
Bu arada benim de bu gün kaçamağım var akşam yemekde 1 yumurta 25 gr peynir 1 havuç vardı eşim havuç almayı unutmuşdu ben de doymadım 1 dilim ekmek yedim : (
Ddoğru söylüyorsun keşke yemeden önce sorsaydım : (ekmek yerine sebze yeseydin keşke
Ben de çok meraak ediyorum ama benim çok kötü bir huyum var hep tartılıp tartıda --leri görünce hemen zararlı şeyler yiyorum ve hep bu tuzağa düşüyorum o yüzden tartılmıyorum.Ekmek yerine salatalik yada domatesde yiyeblrdin canm daha iyi olurdu :) acaba kac kilo verdin cok mrak ediyrum :)
Ben de çok meraak ediyorum ama benim çok kötü bir huyum var hep tartılıp tartıda --leri görünce hemen zararlı şeyler yiyorum ve hep bu tuzağa düşüyorum o yüzden tartılmıyorum.
Canım neden tuzsuz yapdın ben azcık tuz katıyorum yoksa yiyememBidaha yagsiz tuzsuz kfte yaparsam iki olsun hic gzel degildi bide ekmeksiz cok ktu oldu ya begenmedm mideme oturdu resmen kftevallahi karnm agriyo
Canım neden tuzsuz yapdın ben azcık tuz katıyorum yoksa yiyemem
Kız sen nasıl yedin o tuzsuz köfteyi ben yiyemezdim vallahi
Ben yapdığımda soğan-pul biber kara biber tuz sumak keten tohumu hardal tozu kullanmışdım.
bende verecek kilo bol
84.7 ile başladım 6.günümdeyim 81.4 ile güne başladım 5 günde 3.300 gitti.
diyet ve sporla 2 ayda 15 kilo vermiştim ama sonrasında kat ve kat aldım.Kilo verip sonrasında dikkat etmeyenlerdenim.
Ama artık ders aldım bu sefer durmak yok
Olur canım benimde salı bitiyo başlayalım inş azmettim.bugün öğle ızgara meyve vardı.onu yiyemedim 1 kase kısır 1 kurabiye Küçük kek yedim akşamda bişey yoktu 3 çatal közlenmiş patlıcan yedim çok mu yemişimm offff şuan kek pogaça yapıyorum msjları okuyamadım işim bitince gelicem kızlar gitti mi diyetimmCanm ben netten tekrar baktim bu akdeniz diyetine kahvaltida yazanlari ben bikere yeniyo sandm ama ole degil iclernden brini seciyomussun bence gzel ama bence 2 haftada 6 yada 8 kilo anca verilir oda ski bi spor yapilirsa dye dusunuyorum ve hic bozmadan ama ben sevdim hem cesit var sebze yemegi var gzel yani ama simitti pey isli sandavic yerine ben baska seyler yicen hamur isi seyleri yemicem yine bu diyetim sali gunu bitiyo iki gun ara veriricen ama dkkat edicem snra tekrar 2 haftalik akdeniz dyetine baslicam insallah brber baslayalim istersen ayni zamanda ne dersn benim icin cok iyi olur :)
merhabalar ben sultan bende önceden 30 günde kendi çabalarımla 80.3 ten 70.9 a düşmüştüm şuanhedefim 65 olmak bu diyeti uygulicam sizce çokmu zor ?
Hoşgeldin canım 30 gündee nasıl verdin anlatırmısın benimde 10 kilo vermem lazım.bu diyet evde olunduğu sürece yapılabilir çünkü halsizlik oluyo öğle menüsü az bence tam uyulursa kilolar hızlı gidiyomerhabalar ben sultan bende önceden 30 günde kendi çabalarımla 80.3 ten 70.9 a düşmüştüm şuanhedefim 65 olmak bu diyeti uygulicam sizce çokmu zor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?