- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #10.701
Mrb hoşgeldin canım ben bu diyeti 6 gün yapıp 2 gün aradan sonra 13 güne başladım 2 gün ara verip akdeniz diyetine başlıcaz bu arada toplamda 5 kilom gittibir de bu 13 gün bittikten sonra neyle devam edicez acaba sizin bir formülünüz var mı? çünkü verecek kilosu fazla olanların 13 gün sonra bu diyete devam edemeyecek olmaları büyük bi handikap.Bana da yardımcı olursanız çok sevinirim.
teşekkür ederim :) o zaman ben de 13 gün yapıp sonra sizler gibi akdeniz'e geçerim.onun hakkında bi fikrim yok ama hele şu 13 gün bi bitsin.Malzemelerin çoğu olmadığı için önce markete gidip yarın 1. günüme başlicam Allah izin verirse.Maşallah sen çok güzel vermişsin hiç spor yaptın mı acaba?Yürüyüş vs..?Mrb hoşgeldin canım ben bu diyeti 6 gün yapıp 2 gün aradan sonra 13 güne başladım 2 gün ara verip akdeniz diyetine başlıcaz bu arada toplamda 5 kilom gitti
Özel spor yapmadım oğlumu alıp yürüdüm kaçamak olmasa daha çok giderditeşekkür ederim :) o zaman ben de 13 gün yapıp sonra sizler gibi akdeniz'e geçerim.onun hakkında bi fikrim yok ama hele şu 13 gün bi bitsin.Malzemelerin çoğu olmadığı için önce markete gidip yarın 1. günüme başlicam Allah izin verirse.Maşallah sen çok güzel vermişsin hiç spor yaptın mı acaba?Yürüyüş vs..?
Tebriklerr mşll ne güzzelllGünaydınlaaaar
Ben şoktayım şuanda tartıldım ve dün 81.4 çıkmıştım bu sabah 80.6şaka gibi
Nescafe yerine Türk kahvesi içsek tek şekerli olur herhalde di mi?
Bbugüne salata ve ya meyven varmıydı onları yemediysen sonra yiye bilirsinya ben tavugumu da yedim akşama napacağım
Bbugüne salata ve ya meyven varmıydı onları yemediysen sonra yiye bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?