- 19 Mayıs 2015
- 125
- 134
- 18
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #10.721
kaç kilo verdin şuana kadar ?
oha çok iyi tebrik ederim peki dışardan kilo verdiğin belli oluyomu
çay, kahve, meşrubat yok deniyor ama yeşil çay da mı içemeyiz acaba?Kabızı engellerdi hem ama bilemedim
Teşekkür ederim o zaman ben de içmeye devam edebilirim.yeşilçay içiyorum ben ilk günümden beri.bence destek olur diyete.
kahve sabah sabah iğrenç oluyo ya
Bir az geç oldu ama sana da günaydınYarim kilo daha eksik cikmanin mutluluguyla gunaydinlar :)
Bir az geç oldu ama sana da günaydın
Maşallah tebrik ederim bebek
Devam edicekmisin seninle 1 gün aramız var bizim
Maşallah kuzum o zaman ben de tam gaz devam : ) insan yalnız olunca sıkılıyorevet evet devam ediyorum 8. günüm bugün :)
Maşallah kuzum o zaman ben de tam gaz devam : ) insan yalnız olunca sıkılıyor
Tam ben de Zuhalle Didem nerde diye düşünüyordum : )Hanmlar ben bozmak zrunda kaldim 9 gununmun aksamndan bozdum bu zamana kadr 3.700 vermisim 77.7 den 74 oldm braz daha dkkat etseydm kacamaklarm olmasaydi daha fazla verirdim emnim ama brakmak zrunda kaldim dunden beri grumcemde kaliyruz oyzden bzdum baskasinin evnde diyet yapamiyosn ama pazartesi gunu bastan baslicam ben bu diyete bu sfer hepsine uyucam ama cok dikkat edicem sporada devam insallah yapmak isteyen olursa bastan yada yeni baslayan brber baslaya bliriz destek oluruz motive olur :)
Hanmlar ben bozmak zrunda kaldim 9 gununmun aksamndan bozdum bu zamana kadr 3.700 vermisim 77.7 den 74 oldm braz daha dkkat etseydm kacamaklarm olmasaydi daha fazla verirdim emnim ama brakmak zrunda kaldim dunden beri grumcemde kaliyruz oyzden bzdum baskasinin evnde diyet yapamiyosn ama pazartesi gunu bastan baslicam ben bu diyete bu sfer hepsine uyucam ama cok dikkat edicem sporada devam insallah yapmak isteyen olursa bastan yada yeni baslayan brber baslaya bliriz destek oluruz motive olur :)
canım bizde plan dışı kayınvalideme geldik burada kalıyoruz yarın döncez bende bozdum :)pzt yeniden başlarız o zaman ben en başından 5 kilo verdim.75.7--- 70.7 hangine başlıcazzHanmlar ben bozmak zrunda kaldim 9 gununmun aksamndan bozdum bu zamana kadr 3.700 vermisim 77.7 den 74 oldm braz daha dkkat etseydm kacamaklarm olmasaydi daha fazla verirdim emnim ama brakmak zrunda kaldim dunden beri grumcemde kaliyruz oyzden bzdum baskasinin evnde diyet yapamiyosn ama pazartesi gunu bastan baslicam ben bu diyete bu sfer hepsine uyucam ama cok dikkat edicem sporada devam insallah yapmak isteyen olursa bastan yada yeni baslayan brber baslaya bliriz destek oluruz motive olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?