Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

meraba kızlar. . ben bu diyete 1 ay önce 5 gün yapıp bırakmak zorunda kalmıştım. 7- 10 kilo arası zayıflamam lazım. şuan yapıp zayıflayanlar anlatabilir mi biraz motive olmaya ihtiyaçım var

Maşallah sana çok istikrarlısın ben de bu gün bozdum : (
Ya niye bozdun o kadar yapmisken bozulur mu

meraba kızlar. . ben bu diyete 1 ay önce 5 gün yapıp bırakmak zorunda kalmıştım. 7- 10 kilo arası zayıflamam lazım. şuan yapıp zayıflayanlar anlatabilir mi biraz motive olmaya ihtiyaçım var

Merhaba :) zaten diyeti biliyorsun zor ama kacamak yapmayip kurallara uyunca cok guzel gidiyor kilolar :) 7 Gunde toplamda 4.600 verdim bugun 8. GGunum.sonucunu dusunup kendimi motive ediyorum :)
Her sabah tartida eksileri gorunce kendi kendimi motive ediyorum :)
Burada yazisarakta motive olup motive ediyorum.Kendini hazir hissediyorsan beklemene gerek yok bence harekete gec :)

es1

Çok haklısın ama daha fazla dayanamadım çok ama çok baş ağrısı yapdı sanırım artık yapamıycam şu an bile başım çok kötü ağrıyor.

Yapanlara başarılar dilerim

her sabah tartılıyorum hiç şaşmadı ama benimki de çok pahalı değil 20 tl falandı sanırım. Sinbo dijital tartı kullanıyorum.

her sabah tartılıyorum hiç şaşmadı ama benimki de çok pahalı değil 20 tl falandı sanırım. Sinbo dijital tartı kullanıyorum.
benimki de sinbo ben de aynen 2o tlye almıştım ama belki ben bozmuşumdur yeğenler falan üstüne çıkıp çıkıp duruyolar sürekli.şakülü kaymış olabilir.Teşekkürler bilgilendirme için.İyi diyetler :)

Hım hayırlısı bakalım yarın tekrar bailıcam bende denemek istersen katıl bize

Canm hangi diyete baslayalim sence akdeniz diyetide guzel bide onu deneyelim hem farkli bseyler yemis oluruz en az 5 kilo kilo veren var 4 kilo veren var napsak bilemedim ilj hafta etki yapiomus ikinci hafta bunye diyete alisiyomus anca 1 kilo veriliyomus bende diyrumki 10 gun yapsak yapsak snra tekrar isvecmi yapsak blmiyrunm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…