- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #10.741
yapamadım yasahile gittik yedim
Maşallah sana çok istikrarlısın ben de bu gün bozdum : (Bende suan sahildeyim salatami kaba koydum burda yedim :) kesin kararli olursan bir engel cikmaz karsina:)
Seni en güzelmeraba kızlar. . ben bu diyete 1 ay önce 5 gün yapıp bırakmak zorunda kalmıştım. 7- 10 kilo arası zayıflamam lazım. şuan yapıp zayıflayanlar anlatabilir mi biraz motive olmaya ihtiyaçım var
Ya niye bozdunMaşallah sana çok istikrarlısın ben de bu gün bozdum : (
meraba kızlar. . ben bu diyete 1 ay önce 5 gün yapıp bırakmak zorunda kalmıştım. 7- 10 kilo arası zayıflamam lazım. şuan yapıp zayıflayanlar anlatabilir mi biraz motive olmaya ihtiyaçım var
es1
Çok haklısın ama daha fazla dayanamadım çok ama çok baş ağrısı yapdı sanırım artık yapamıycam şu an bile başım çok kötü ağrıyor.
Yapanlara başarılar dilerim
Sağ ol çok teşekkür ederimBas agrisi cok kotugecmis olsun
es1
acaba hangi tartıyı kullanıyorsunuz? Benimki hep farklı gösteriyo saçma sapan bişey çok ucuza almıştım gerçi. şimdi bi tane daha alcam mecburen.siz de galiba sürekli tartılıyorsunuz bi öneriniz var mı?
Canım bıraktın mı ama ben seni bekliyorum kaç kilo gitties1
Çok haklısın ama daha fazla dayanamadım çok ama çok baş ağrısı yapdı sanırım artık yapamıycam şu an bile başım çok kötü ağrıyor.
Yapanlara başarılar dilerim
Tatlım ben bırakdım yapamadım baş ağrısı yapdı çok fenaCanım bıraktın mı ama ben seni bekliyorum kaç kilo gitti
benimki de sinbo ben de aynen 2o tlye almıştım ama belki ben bozmuşumdur yeğenler falan üstüne çıkıp çıkıp duruyolar sürekli.şakülü kaymış olabilir.Teşekkürler bilgilendirme için.İyi diyetler :)her sabah tartılıyorum hiç şaşmadı ama benimki de çok pahalı değil 20 tl falandı sanırım. Sinbo dijital tartı kullanıyorum.
Hım hayırlısı bakalım yarın tekrar bailıcam bende denemek istersen katıl bizeTatlım ben bırakdım yapamadım baş ağrısı yapdı çok fena
Pazartesi başladım çok az kaçamaklar cuma 1.8 kilo gitmişdi
Hım hayırlısı bakalım yarın tekrar bailıcam bende denemek istersen katıl bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?