- 19 Mayıs 2015
- 125
- 134
- 18
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #10.761
Canm hangi diyete baslayalim sence akdeniz diyetide guzel bide onu deneyelim hem farkli bseyler yemis oluruz en az 5 kilo kilo veren var 4 kilo veren var napsak bilemedim ilj hafta etki yapiomus ikinci hafta bunye diyete alisiyomus anca 1 kilo veriliyomus bende diyrumki 10 gun yapsak yapsak snra tekrar isvecmi yapsak blmiyrunm
hepinize günaydın :) şuan kahvemi içiyorum bugünü tamamliycam inş
günde iki saat kondisyon bisikleti fazlamı olur ?
Muzaffer kushanin akdeniz diyeti var 2 haftalik bak bi istersen :)
peki böyle birden kilo verip spor yapmazsak sarkma olmazmı ki ?
güzel düşünmüşsün 12 gün yapalım 2 gün ara verip pzt isveçe başlarız sabah tartılıp başlayalım ama hangi sayfadan yazışcazCanm hangi diyete baslayalim sence akdeniz diyetide guzel bide onu deneyelim hem farkli bseyler yemis oluruz en az 5 kilo kilo veren var 4 kilo veren var napsak bilemedim ilj hafta etki yapiomus ikinci hafta bunye diyete alisiyomus anca 1 kilo veriliyomus bende diyrumki 10 gun yapsak yapsak snra tekrar isvecmi yapsak blmiyrunm
güzel düşünmüşsün 12 gün yapalım 2 gün ara verip pzt isveçe başlarız sabah tartılıp başlayalım ama hangi sayfadan yazışcaz
Canım içinde söğüş simit olan ben çok beğendimAkdenizde iki haftalik liste mi var biskuvili falan.başka bir yerde de findikli bir liste vardi ben baktigimda
günaydınlar .) es1 teşekkür ederim yarın başlıcam ozman bakalım bu sefer dayanabilcem mi .d sizler ne kadar verdiniz acaba
Canım içinde söğüş simit olan ben çok beğendim
8 günde 5 kg verdim :) 9. günümdeyim az kaldı çok şükür
ya süper vermişsin:) darısı başımıza diyelim :d
8 günde 5 kg verdim :) 9. günümdeyim az kaldı çok şükür
bende inceledim isveçten sonra ona bakınca kilo alınır gibi geldi
aslında doğru ve sağlıklı beslenme örneği akdeniz diyeti :)
günaydınlar .) es1 teşekkür ederim yarın başlıcam ozman bakalım bu sefer dayanabilcem mi .d sizler ne kadar verdiniz acaba
yeşil salatayta domates koydum sorun olurmu bide öğlen yyumurta ve domates yedim 1 tane yumurtada bir tane sabah nescafe akşamda limonlu salata ? 75 dk da yürüdüm kzlar 2 lt de su içtim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?