- 21 Mayıs 2015
- 32
- 42
- 3
- 27
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #10.801
ben de bugün başladım. daha önce yapıp 7 kilo vermiştim. bu sefer çok daha kiloluyum. belki daha fazla veririm. sabah sade nescafe bir küp şeker. şimdi de 2 yumurta biraz yeşillik yedim.. boyum 1.69 sabah kilom 87.1
bugügn 2 günüm ama okula gidiyorum bugün uyamadım sabah 1 domates 1 yumurta öğlen 1 elma akşamda 1 paates haşlamasıi 100 gr kadar tavuk haşladım kötümüü
annem tutturdu seni yollamam sabah bunları yemeden diye bbiyerde bayılırsın diyip durdu ama yarın tam uyucambugün bi patates haşlamasından çok bişey olurmuki 1 saat yüriycem çünkü
sabah bir dilim kızarmış ekmek diyor bir dilim kızarmş kepek ekmeğimi yiycem ?
kızlar yarın tam uyucam listeye bugün pek uyamadım moralim bozuldu ama önümüzdeki cuma tam 13 gün oluyo o zamana kadar 5.5 kg vermem lazım mezuniyet fotoğrafı çektiricem elbise almam lazmım18 yaşındayım 70.5 kiloyum sizce verebilirmiyim tahminen ?
sağol ya en çokta senin lafların moral veriyo zaten :)
Cok rahat verirsin tatlım isvec diyetinden olumsuz ssonuc alan cook az kisi var tabi bunun yanında harekette yapmalisin ben dogumdan sonraki butun kilolatimi ip atllayarak ve zumba dansıyla verdim darısı senin başınakızlar yarın tam uyucam listeye bugün pek uyamadım moralim bozuldu ama önümüzdeki cuma tam 13 gün oluyo o zamana kadar 5.5 kg vermem lazım mezuniyet fotoğrafı çektiricem elbise almam lazmım18 yaşındayım 70.5 kiloyum sizce verebilirmiyim tahminen ?
biz senle beraber gidiyoruz inş başarılı oluruzGünaydın kızlar...Ben 900gram eksik uyandım bu gün...her sabah böle olsa keşkeee....Hadi bismillah 2. Güne
Aaay ben de hiç sevmedim bu gün öğlen yemeğini. Dün iyi geçmişti ama bu gün zor gibigünaydınlarrrr
ben de 1.2 kilo eksik uyandımama reglim zaten ondan dolayı da oynuyo olabilir kilom, yarın falan bitecek artık kısmetse
dün tam uydum, çok zorlanmadım sadece yatarken biraz midem kazındı ve az baş ağrısı çektim
kaçamak olarak nitelendirilir mi bilmem ama fazladan sade türk kahvesi ile yeşilçay içtim
2. günüme merhaba kahvemi içiyorum, bugün öğle yemeği çok korkunç yoğurt ve salam, inş doyarım
bugün tarti da 1.1 kilo eksik çıktim. dün ispanak yetine yeşil salata yemeye çalışmıştım. biraz da dayanamadım çilek erik yenidünya yedim. yarım saatte yürüdüm..herkese başarılar iştahsız günler dilerim. bu arada herkes gözümün önünde pizzalar tavuklar yedi. elim patates cipslerine uzandı durdu. beynim 1 taneden bir şey olmaz dedi ama ... dayandım. cafe restorant işletiyoruz ve her yer yemek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?