- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #10.821
bugün çok sıkıntı valla sadece salam ve yoğurt.. hiç doymadım tabi ki
öğleden sonra da işim var baya Allah yardım etsin
evet suya sarılıyorum hemen, tek istediğim halsiz kalmayıp tansiyonumun falan düşmemesibir bakcaksın gün bitmiş :) açlığı düşünmek yok :)
Guruldayan mideyi su ile doyuruyoruz
evet suya sarılıyorum hemen, tek istediğim halsiz kalmayıp tansiyonumun falan düşmemesi
ben de çaysız duramayan biriyim ama içmemeye çalışıyomAkşamın meyvesini gündüz yedim ben de...temizlik yapıcaz yoksa kolumu kaldıramıycam... Bu arada şekersiz çay konusunda ne düşünüyorsunuz. Dün iki bardak içtim ben. Çaysız duramıyorum
Senin adına sevindim canım. İnşallah istediğin görüntüye sahip olursun mezuniyete kadarbugün elbise denedim kızlar önceden 8.5 kilo verdiğimden beri bişey denemiyorum o kadar güzel olduki bi 5.5 kilo daha verirsem süper olucak mezuniyete bu diyeti daha çok sevmeye başladım
canım senın adına cok sevındım bu diyetlemı kılo verdın verdıysen ne kadarbugün elbise denedim kızlar önceden 8.5 kilo verdiğimden beri bişey denemiyorum o kadar güzel olduki bi 5.5 kilo daha verirsem süper olucak mezuniyete bu diyeti daha çok sevmeye başladım
ya daha 3. günüm 2 kilo verdim :) bide su içtikten sonra tartılanınz oldumu olduysa fazla çıkması normalmi ben iki pet şişe su içtimde fazla çıktı
Haklısın vallayok ya bence olmaz zaten akşam yemeğinde yazanlarda az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?