Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

bugün çok sıkıntı valla sadece salam ve yoğurt.. hiç doymadım tabi ki
öğleden sonra da işim var baya Allah yardım etsin

Reactions: es1
Akşamın meyvesini gündüz yedim ben de... temizlik yapıcaz yoksa kolumu kaldıramıycam... Bu arada şekersiz çay konusunda ne düşünüyorsunuz. Dün iki bardak içtim ben. Çaysız duramıyorum

Akşamın meyvesini gündüz yedim ben de... temizlik yapıcaz yoksa kolumu kaldıramıycam... Bu arada şekersiz çay konusunda ne düşünüyorsunuz. Dün iki bardak içtim ben. Çaysız duramıyorum
ben de çaysız duramayan biriyim ama içmemeye çalışıyom
yine de bugün çaycı abla zorla içirdi 1 bardak
çok bi zararı olmaz bence ama aç karınla zaten gitmiyo

bence bir sorun olmasa şekersiz çay serbest diye belirtilirdi.çay istediğiniz zaman yeşil çay ya da 7 otlu çay falan için derim

bugün elbise denedim kızlar önceden 8.5 kilo verdiğimden beri bişey denemiyorum o kadar güzel olduki bi 5.5 kilo daha verirsem süper olucak mezuniyete bu diyeti daha çok sevmeye başladım

bugün elbise denedim kızlar önceden 8.5 kilo verdiğimden beri bişey denemiyorum o kadar güzel olduki bi 5.5 kilo daha verirsem süper olucak mezuniyete bu diyeti daha çok sevmeye başladım
Senin adına sevindim canım. İnşallah istediğin görüntüye sahip olursun mezuniyete kadar

şu an 800 gram daha gitti. yani dünden beri 1.9 kg. oldu. karnım grulduyor. bugün etimi ve salatamı yemiyeceğim. kızımın doğumgunu pastasindan yiyeceģim. cezam da 40 dakika yürümek...

canım senın adına cok sevındım bu diyetlemı kılo verdın verdıysen ne kadar

7 de yedim... Dün de 8 de yiyebilmiştim. Biraz spor yaptm dün. Benim ancak bu kadar oluyor yaa. Baya geç yatttığm için bilmiyorum bi zararı olur mu? Yarın da sabaha kadar ayakta sayılırım. Beslenme düzenim oldukça düzensiz maalesef.

aynen bende ya şuan iyi dayanıyorum açlık falan yok su içiyorum bolca ama spor yapıcak halim kalmıyo yarın artık staj çıkışı eve kadar yürüyerek gelicem yürüyüş olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…