- 19 Mayıs 2015
- 125
- 134
- 18
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #10.861
limon sıkınca biraz çekilir olur sanki
ne kaldı ki canım şunun şurasında son günlerin sabret...mutlu sonu düşünsıktım ama valla midemi bulandırıyorgeçen haftaki bugünde de çok fazla baş ağrısı vardı umarım bugün ağırmaz
Melinda maaşâllah sana çok iyi gidiyorsun. Ben daha yeni işten geldim öğleden sonra uyanınca tartılıcam. Nöbet çıkışları ödemli oluyorum şimdi moralin bozulur.günaydınlarrrrr
dünden bu güne 600 gr daha gitmiş ve ben 1 yıldır bir türlü göremediğim rakamı da gördüm ya artık ölsem de gam yemem
bugün diyetin 4. günü, pazartesinden bu yana toplamda 2.6 kilo gitti ve ben asla ilk günlerde 1 kilodan fazla vermemiştim
pek mutluyum adım adım hedefe ulaştığını görmek çok güzel
e tabi açlıktan geberiyom bazen ama su gerçekten kurtarıcı
3 litreye yakın içiyorum yoksa duramazdım
teşekkür ederimMelinda maaşâllah sana çok iyi gidiyorsun. Ben daha yeni işten geldim öğleden sonra uyanınca tartılıcam. Nöbet çıkışları ödemli oluyorum şimdi moralin bozulur.
kaç kilo az çıktın?Uzun bir süre nescafe içmeyeceğim sanırımo yüzden bu sabah tadını çıkara çıkara son kahvemi içeyim
kaç kilo az çıktın?
toplamda kaç vermiş oldun
bittiği günü biz de görürüz inşallah
olsun yine de çok vermişsin maşallah sana
ben 4 kilo daha versem hayallerimdeki kiloya gelmiş olurumama 2.5-3 kilo daha versem de yeter
öğle yemeğimi yiyorum peynir özlemişim
çalıştığım için daha kolay uydum ama haftasonu korkuyorum çünkü diğer diyetlerimin katili de haftasonueşime uymucam bu sefer
Merhaba kızlarBu gün 600 eksik uyandım bende. 4. Güne toplamda 1.900 gramla tünaydın
Canım sen yarın nasıl beslenceksin bi plan var mi?süpersinpes etmek yok
Canım sen yarın nasıl beslenceksin bi plan var mi?
Kaç kilo daha vereceksin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?