Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar ben bu diyeti bıraktım az önce başım fena halde döndü ve bayıldım kötü oldum ya eskisi gibi 1 ayda 9 kilo vermeye çalışıcam
Geçmiş olsun canım. İlk önce sağlığın tabi kii...hemen bırakıp bünyene uygun bi şey bulman lazım. Baya da vermişsin zaten hep derler ya çokta hızlı vermemek lazım.

günaydınlar 3. günüme de dünden 800 gr daha az uyandım toplamda p.tesinden beri 2 kilo gitti
şuan kritik noktadayım bir türlü inemediğim rakam vardı yarın ona inersem bu diyeti daha çok sevicem
dün çok da korktuğum gibi olmadı öğlen o kadar az yemeye rağmen 1 saat de yürüdüm
sadece eve erken gittiğim için meyvemi önce yedim

süpersinnn...ya ben bu sabah 300 gram eksik uyandım. toplamda 1200 gitti benim regl öncesi ondan mı yavaş gidiyorum acaba?

12. günümün sabahından günaydınlar :) sanırım artık vücudum diyete alıştı sadece 100gram eksik uyandım :)
ama şöyle düşünmek lazım kim 10günde 5 kilo verebilmiş ki :) diyerek mutlu oluyorum

Super ya bazilari bu verilen kiloar kaslardan felan veriliyo diyor canim dogrumu teredutte kaldim

36 sayfa yorum okuyarak diyete başlamıştım o yüzden hiç tereddütte kalmadım.kaslardan verilse 2014ün en iyi diyeti olamazdı bence.

oooo süpersin :) yarın inmezsende iki güne inersin ilk hafta çok çabuk gidiyor kilolar :)

süpersinnn...ya ben bu sabah 300 gram eksik uyandım. toplamda 1200 gitti benim regl öncesi ondan mı yavaş gidiyorum acaba?

regldan sonra hepsi gider o kadar takılma.kaçamak yapmazsan her türlü gider :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…