Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Bence 2-3 ay spor yap düzenli ve az ye. Miden küçülmstür zaten sonra bi İsveç daha patlat hepsi gider Allah ın izniyle

ben kolay kilo verip alan biriyim de diyet altında verince pek bir disiplinli oluyorum :)
2ayda 15 kilo vermiştim ama tabi iki yıl sonra dikkat etmediğim için fos
bu yaza girerken biraz hızlı vermek isteyip sonrasında korumak istiyorum ondan da bu acelem :)

günaydın herkesee
bu sabah sadece 200 gr az uyandım ama olsun, hergün veriyor olmak güzel
dün dayanamayıp 1 kurabiye yedim belki onun cezasıdır bu

Oh bir günde 1.4 gr. Daha gitti. Bugün 84.7 ćıktım. Bu arada söyleyeyim. Hayatım diyetlere geçti. 52 kiloydum 1.70 boyunda yine zayıflamaya çalışırdim. Akupunktur vs. Sonunda geçen sene 105 oldum. Insülin direncim vardı. 8 kilo verip 10 kilo ala ala bu hale geldim. Sonunda kendi diyetimi geliştirdiM.geçen sene 24 kilo verdim. Ama son 6 ay gram veremediğim gibi bir de 4 kilo alınca isveç diyetine sığındıM. Yalnız ßunu söyleyeyim benim kilo alma sürecim bu diyetle başladı. Evet uzun süre verdiğim kiloyu almadım ama metabolizmam bence bu diyetle bozuldu. Yarım bıraktığınız zaman çok kötü oluyor. Şurası 1000 sayfalık yorumu okuyorum herkes yarım bırakmış. Yazık arkadaşlar başladığınızi bitirin yoksa daha fena olursunuz. Dayanamıyorsanız bir iki meyve ekleyin erik vs. Gibi ama bırakmayın.

selam 7.gün sabaha 3 kg. kayıpla geldim. dün gece 1 kurabiye 2 bisküvi kaçırdım yine. şimdi sabah kahvaltısı yapmamam gerekiyor.. ama biraz yağsız menemen yiyicem..

hoşbulduuk. Ben çabuk kilo veririm aslında, sadece diyet olayından da çabuk sıkılıyorum. Bakalm İsveç diyetini deneyeyim dedim. Sonra zaten Ramazan var. Her Razaman 1-2 kilo veririm. İnşallah 3 kg verirsem yeterli olur. :) Her gün yazarım. Ancak
Hosgeldiiinn... Ben de çok fazla kilolu değilim fazlalıklarm var ve çok zor kilo veren bi insanım. Eğer aksatmazsanız gidiyor kilolar merak etmeyin

Hoşbuldum. :) İnşallah 2-3 kg verirsem, sonrası Ramazan zaten. Ramazan'da da 1-2 kg veririm. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…