- 19 Mayıs 2015
- 1.082
- 1.465
- 53
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #11.041
Az değil ki.. Gayet iyi. Düşük kiloluların 10 kg vermesi beklenemez. 100-85kg falan olsan belki 10 kg verebilirdin. Ben de 6 günde 2,9 kg verdim. Daha devam ediyorum. Gerçi eşim çok kesin konuştu, Ctesi sabahı diyet bitmiş olacak diye..kızlar 6 gune baslıcam yarın dershane var nolucak bılmıyorum ogle yemegı bıraz gec olucak aksamıda en gec 7 gıbı yıcem bırde 58 ıle baslaıdm bugun 55.400 gordum cok az bu ya nasıl 10 kılo falan vermısler acaba
Bir şey olmaz, üzülme, senin yaşın da çok genç, metabolizman hızlı. :)bende 6 gundeyım sabah kahvemı ıctım bakalım tartılmadım henuz ama aksma bıraz kek yedım cıkolatalı(
ya varya daha 2 kılo verdım 6 gundeyım nası gıdıcek bu kılolar ya dayanmıyorumda aclıgaBir şey olmaz, üzülme, senin yaşın da çok genç, metabolizman hızlı. :)
Eğer çok açsan, bırak diyeti. Sağlıklı beslenmeye çalış. Sağlıklı beslenme zaten zamanla kilo vermeni sağlar. Ölçülü ve sağlıklı, abur cubursuz ve karbonhidratı bir miktar az beslenme ile istediğin kiloyu 6 ayda üstelik kas kaybetmeden verirsin. Benim de yarın son günüm olacak inşallah. Ben de artık daha fazla baş dönmesi olmasını istemiyorum. Bleki 2 ayda bir 6 gün yapılabilir. :) Zaten kalan 400 gramı verirsem 47 kg olacağım. Vermesem de olur tabi.ya varya daha 2 kılo verdım 6 gundeyım nası gıdıcek bu kılolar ya dayanmıyorumda aclıga
ya benımde hayalım 47 olmak suan 56 kıloyum da boyum kısa ve az bı vaktım var oruca kadar ne verebılırsme kar kaç kg verdınEğer çok açsan, bırak diyeti. Sağlıklı beslenmeye çalış. Sağlıklı beslenme zaten zamanla kilo vermeni sağlar. Ölçülü ve sağlıklı, abur cubursuz ve karbonhidratı bir miktar az beslenme ile istediğin kiloyu 6 ayda üstelik kas kaybetmeden verirsin. Benim de yarın son günüm olacak inşallah. Ben de artık daha fazla baş dönmesi olmasını istemiyorum. Bleki 2 ayda bir 6 gün yapılabilir. :) Zaten kalan 400 gramı verirsem 47 kg olacağım. Vermesem de olur tabi.
Senin yaşında diyet yapmaya başlamamanı öneririm, ben bu tarz bir diyeti hayatımda bir defa 3 günlüğüne yapmıştım, 1 kere dukan yaptım, 1 kere de diyetisyene gittim (3kg için) Her zaman sağlıklı beslensem de sağlıklı şeyler de kilo yapıyor ve 2-3 kg alır almaz da azaltırım miktarları 48 kg olurum, uzun zamandır 47 kg olmak istiyordum, bu diyete de biraz ondan başlamıştım. :)
Bence miktarları küçültüp sağlıklı beslen ve hayatına hareket kat. Eminim başarırsın.
:) Ramazan'da her zaman 2 kg veririm; ama sağlıklı ve uygun miktarda beslenirsen 3-4 kg verebilirsin. Benim de boyum kısa, 1,55 ve yaşım 30. :) Yaşam tarzını değiştir ve ömür boyu rahat et. Benim ailemde kilo sorunu var, o yüzden ben de biraz fobi oldu açıkçası. Aslında hiç diyet yapmama gerek yok. Ama yaşam tarzım çok farklı. Evlendikten sonra eşim de baya değişti, o da tuzu, şekeri ve abur cuburu bıraktı.ya benımde hayalım 47 olmak suan 56 kıloyum da boyum kısa ve az bı vaktım var oruca kadar ne verebılırsme kar kaç kg verdın
Kizlar kimse yok kendi kendime konusuyo gibi oluyorum ben de yazmayacagim buraya diyete uyuyorum bu arada
Kizlar kimse yok kendi kendime konusuyo gibi oluyorum ben de yazmayacagim buraya diyete uyuyorum bu arada
merhaba bende bugün başladım
sanırım şu an 3 kişiyiz haberleşelim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?