Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Ben şuan 91,92 kilo civarlarındayım yarın başlıcam hayırlısıyla her gün buraya rapor yazacağım. Umarım sizde beni tek bırakmazsınız siz kaç günde kaç kilo verdiniz? Bir de boyun 1,72 olduğundan incelirsem daha uzun gözükürüm 70 olsam yeter bana

Herkese merhaba, ben daha once birkac defa sadece ilk 6 günü uyguladim ancak 2 kilodan fazla veremedim maalesef. Boyum 163, kilom 61 su an. Pazartesi basliyorum, umarim bu sefer basarili olurum :)

hanimlar benden baska yapan yok mu? siteye sir motivasyon icin kaydoldum vallahi
Bugün 4. günüm baslangic kilom 61, bu sabah 59.2
Insallah kalici gidiyodur bu kilolar

Merhaba kızlar biri 1.5 biri 3.5 yaşında iki çocuk annesiyim boyum 1.72 80 kiloyum doğumlardan kalan 15 kg.lık bir fazlam var bugün isveç diyetinin ilk günü yapan varsa birbirimizi motive edelim...

Merhaba arkadaşlar,
daha önce defalarca denememe rağmen bu diyeti başaramamistim.

Bugün yeniden başladım. Ilk günü kacamaksiz tamamladim.

Umarım 13 günü tamamlayabilirim.

Baslangic kilom: 62
Boyum: 1.60

Herkese bol şans.

Diyette 2. günüm, kacamaksiz devam ediyorum.
Salam ve yogurdumu yedim.

Biftek yerine tavuk göğsü hasladim dün, diyet boyu tavuk göğsüne devam edicem.

13 gün bitmeden tartilmayi düşünmüyorum.

ilk iki günüm kacamaksiz bitti.Gece çok acıktım başım ağrıdı fakat su içe içe zorla uyudum.

Bugün 3. günüm, öğle yemegim olan 1 domates ve 1 meyve (erik) yedim. Ispanagi midem bulandigi icin yemiyorum.

Aksama iki haslanmis yumurta 1 dilim salam ve yeşil salata var. Aksam yemeklerimi en gec 7 de yemis oluyorum.

Umarım bugünü de kacamaksiz atlatirim.

3. günüm devam ederken az önce ne yazık ki avuc ici kadar çikolata kaçamağı yaptim.
Fakat diyete devam ilk ve umarım son kacamagim olur. Telafi için birazdan egzersiz yapicam.

Ben de bugun basladim kizlar. Hep 3 gun yapip birakiyodum. Bu sefer sonuna kadar gidicem kararliyim cok kilo almisim butun kis 67 68 gezin gezin yaz gelince 75e vur olacak is degil .

Bugun sabah 74.2 ile basladim. Su an tartildim 73.2 geldim. Ilk gunu kacamaksiz kapatiyorum. Yarim sabah yeniden tartilip yazicam.
Hepimize kolay gelsiin

Kızlar benim 4 üncü günüm bitti neredeyse hiç kaçamak yapmadım her sabah tartılıyorum yarın sabah kilomu yazarım bu arada Ispanağı ben de yiyemedim onun yerine limon sıkıp marul yedim birde burner (hardline) kullanıyorum açkık duygumu azaltıyor yoksa 1. Gün bırakmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…